logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorWALLENDAHL
ANNONSE

De siste WALLENDAHL-tilbudene

WALLENDAHL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Wallendahl er et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handelshus, etablert i 1822 av Eilert Andreas Wallendahl under selskapet AS Wallendahl & Søn.

Ofte stilte spørsmål om WALLENDAHL

Når ble WALLENDAHL opprettet?
close

Wallendahl ble grunnlagt i 1822 av Eilert Andreas. Grunnleggerens ønske var å starte en jernvarehandel som skulle betjene by og land. I 1839 solgte han gitarer, fioliner, klarinetter og fløyter, og samme år begynte han å selge ovner.

Hvilke merker finner jeg hos WALLENDAHL?
close

Wallendahl tilbyr mange kvalitetsmerker som Bamix, Bastian, Berg's Potter, Bialetti, Bitz, Bjørklund, Concept Zero, Costa Nova, CrushGrind, Drosselmeyer, Duality, Dutchdeluxes, Fiskars, Forward to Oslo, Freemover, Mrs Thyme, Holm, Holmegaard, Honeywell, Hoptimist og House Doctor blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos WALLENDAHL
close

Det er mange måter å spare penger på hos Zara Home. Du kan for eksempel besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbul for å finne de nyeste Zara Home-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er WALLENDAHLs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Wallendahls lignende selskaper er Ikea, Zara Home og Black Design.

Er WALLENDAHL for tiden åpen?
close

Wallendahl åpner dørene mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00. Lørdag er det åpent fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange WALLENDAHL-butikker finnes det over hele landet?
close

Wallendahl har én fysisk butikk i Norge.

Hvordan kjøpe WALLENDAHL-produkter på nettet
close

Wallendahls hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på Wallendahls nyhetsbrev. På nettsiden finner du også leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WALLENDAHL
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Wallendahl, bør du abonnere på Wallendahls hjemmeside. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Wallendahl på Instagram, YouTube, Pinterest og Facebook for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av WALLENDAHL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.