logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorBAUHAUS
ANNONSE

De siste BAUHAUS-tilbudene

BAUHAUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bauhaus er en internasjonal butikkjede fra Tyskland med hovedkontor i Mannheim, som har spesialisert seg på å markedsføre et stort utvalg av produkter til verksteder, hus og hager. Kjeden har 270 butikker i 19 land, deriblant Norge med 4 butikker og en nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om BAUHAUS

Når ble BAUHAUS opprettet?
close

Bauhaus ble grunnlagt i 1960 i Tyskland som en jernvareforretning med konseptet "alt under ett tak". I løpet av årene har selskapet vokst til å bli en av de ledende byggevarekjedene i Europa, med 270 butikker i 19 land.

Et av disse landene er Norge, der selskapet etablerte seg i 2007 og åpnet sin første butikk på Liertoppen i Lier. I dag har selskapet én nettbutikk og fire fysiske butikker i Haugesund, Liertoppen, Stavanger og Vestby.

Hvilke merker finner jeg hos BAUHAUS?
close

Bauhaus markedsfører mange varemerker. Blant annet Col.r, Camargue, Ryobi, elfa, Beckers, Konst Smide, Mark Slojd Sweden, DeWalt, Dimplex, Bosch, Fiskars, Scanbad, Schneider Electric, Ledvance og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos BAUHAUS
close

I Bauhaus kan du spare penger ved å benytte deg av alle kampanjer, rabatter og gode tilbud. Du kan også bli med i programmet til selskapet Bauhaus premium for å få eksklusive fordeler. I tillegg tilbyr det ordrelevering og spesialpriser på alle sine produkter og tjenester.

Hvem er BAUHAUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Bauhaus' hovedkonkurrenter i Norge er Biltema, Bohus, Bilxtra og andre.

Er BAUHAUS for tiden åpen?
close

Bauhaus-butikkene åpner dørene til samme tider. Vanligvis har de åpent mandag til fredag fra kl. 07.00 til 22.00, og på lørdager fra kl. 09.00 til 19.00. Det er imidlertid bare én av dem som har åpent på søndager fra kl. 12.00 til 18.00.

Hvor mange BAUHAUS-butikker finnes det over hele landet?
close

Bauhaus har fire butikker i Norge. Gå til https://www.**Bauhaus**.no/varehus/ for å finne den nærmeste av dem.

Hvordan kjøpe BAUHAUS-produkter på nettet
close

Bauhaus tilbyr eksklusive fordeler, rabatter og gode tilbud på sine nettsider. I tillegg tilbys levering av bestillinger og muligheten til å klikke og hente.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BAUHAUS
close

Den beste måten å spare penger i Bauhaus er å opprette en konto i nettbutikken. Ved å delta i kundeklubben kan du også få eksklusive fordeler og interessante rabatter.

Rabatter som tilbys av BAUHAUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.