logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorMONTÉR
ANNONSE

De siste MONTÉR-tilbudene

MONTÉR kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Monter er en norsk byggevare- og byggevarekjede. Kjeden har mer enn 100 utsalgssteder i landet.

Ofte stilte spørsmål om MONTÉR

Når ble MONTÉR opprettet?
close

Monter startet som en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. I dag fortsetter Monter å operere i landet med stor suksess og eier over 100 utsalgssteder i regionen.

Hvilke merker finner jeg hos MONTÉR?
close

Selskapet selger og distribuerer et utvalg av både lokale og internasjonale varemerker. Noen av disse merkene er blant annet Ryobi, Gilje, Jordan, Swedoor, Forestia, Moelven, Makita, Isola, Aubo, Elfa, Black + Decker og Gardena.

Hvordan du kan spare penger hos MONTÉR
close

Det er flere måter for kundene å spare penger med Monter. Monter sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Monters nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan bla gjennom deres outlet-seksjon for å finne de laveste prisene og spare opptil 60% avslag på utvalgte varer.

Hvem er MONTÉRs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Monter konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Monter konkurrerer med er Clas Ohlson, A&B Hardware, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Mekk.

Er MONTÉR for tiden åpen?
close

Noen av Monters filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 07.00 til 17.00 og på lørdager fra kl. 09.00 til 15.00.

Hvor mange MONTÉR-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag ca. 313 utsalgssteder og forhandlere i blant annet Oslo, Trondheim, Hatlestrand, Orsta, Hønefoss, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Hvordan kjøpe MONTÉR-produkter på nettet
close

Gå inn på Monters hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MONTÉR
close

Monter-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Meld deg inn i Monters kundeklubb og få flere gode medlemsfordeler som kommer godt med i små og store byggeprosjekter. Blant annet får du som medlem 2 % medlemsrabatt på alle kjøp, i tillegg til faste rabatter på utvalgte produktgrupper.

Rabatter som tilbys av MONTÉR
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.