logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorMAXBO

MAXBO kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra MAXBO

Maxbo er en norsk butikkjede som spesialiserer seg på byggevarer. Selskapet har i dag mer enn 60 filialer rundt om i landet.

Ofte stilte spørsmål om MAXBO

Hvordan du kan spare penger hos MAXBO

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Maxbo. Maxbo sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Maxbos nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg.

Rabatter som tilbys av MAXBO

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble MAXBO opprettet?

Selskapet ble bygget opp av Løvenskiold-Vækerø, en offensiv og energisk bedrift med røtter helt tilbake til 1649. Siden den gang har Maxbo blitt en viktig aktør i byggevarebransjen i Norge.

Er MAXBO for tiden åpen?

Noen av Maxbos filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 07.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 19.00. Med unntak av søndager, da de fleste butikkene er stengt.

Hvordan kjøpe MAXBO-produkter på nettet

Gå inn på Maxbos hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. I tillegg tilbyr Maxbo hjemlevering og Click & Collect.

Hvilke merker finner jeg hos MAXBO?

Maxbo distribuerer og selger et utvalg av lokale og internasjonale merkevarer. Noen av disse merkene inkluderer blant annet Makita, Bosch, Ferro-bet, Black + Decker, Bloom Blåtind og Milwaukee.

Hvem er MAXBOs viktigste konkurrenter over hele landet?

Maxbo konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Maxbo konkurrerer med er blant annet Clas Ohlson, A & B Byggevarehandel, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Montér.

Hvor mange MAXBO-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det for tiden 63 Maxbo-salgssteder, blant annet i Åmot, Bærums Verk, Dokka, Bergen, Lillehammer, Brumunddal og Oslo.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MAXBO

Maxbo-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Maxbos e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Maxbos siste salgstilbud direkte i innboksen din. Du kan også melde deg inn i Maxbos kundeklubb og få rabatter på utvalgte medlemsprodukter og tilbud hver søndag.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos MAXBO

De beste tilbudene for å spare hos MAXBO

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.