logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorRUSTA
ANNONSE

De siste RUSTA-tilbudene

RUSTA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Rusta er en norsk forhandler av hjem- og fritidsprodukter. Selskapet har hovedkontor i Akershus og driver 44 butikker i Norge og tre butikker i Sverige. De selger møbler, husholdningsartikler, hvitevarer, verktøy, treningsutstyr med mer gjennom sine butikker og nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om RUSTA

Når ble RUSTA opprettet?
close

Rusta er et norsk selskap som ble grunnlagt av Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell i 1986. Siden 2012 har selskapet vært ledet av administrerende direktør Göran Westerberg. Siden etableringen har Rusta ikke sluttet å vokse. I dag har selskapet 44 lagre i Norge og tre i Sverige. I Norge finner du Rusta i Volda, Ålesund, Ulset, Straume, Rådal, Stord, Haugesund, Kristiansund, Orkanger, Trondheim, Oslo, Drammen, Rolvsøy, Skien, Larvik, Mosjøen, Tromsø og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos RUSTA?
close

Rusta selger de fleste produktene under eget varemerke. Selskapet tilbyr også mange kvalitetsmerker innen personlig pleie, blant annet Head & Shoulders, OGX, Herbal Essences og L'Oréal.

Hvordan du kan spare penger hos RUSTA
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Rusta, siden selskapet har som mål å tilby de laveste prisene på markedet. Du kan besøke nettsiden deres for å dra nytte av deres salg og finne de nyeste tilbudene i deres ukentlige kataloger.

Hvem er RUSTAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Rustas største konkurrenter er Power, IKEA, JYSK og Clas Ohlson.

Er RUSTA for tiden åpen?
close

De fleste Rusta-butikkene holder åpent fra 10.00 til 20.00 på hverdager og fra 10.00 til 18.00 på lørdager og søndager. Noen steder kan ha andre åpningstider. Besøk https://www.**Rusta**.com/no/no/informasjon/varehus/ for å finne åpningstidene som gjelder for ditt Rusta-varehus.

Hvor mange RUSTA-butikker finnes det over hele landet?
close

Rusta har 44 varehus i Norge. Varehusene er fordelt over hele landet, så du finner alltid et varehus i nærheten. Besøk https://www.**Rusta**.com/no/no/informasjon/varehus/ for å finne ditt nærmeste varehus.

Hvordan kjøpe RUSTA-produkter på nettet
close

Du kan handle på nett hos Rusta og nyte godt av Click & Collect, leveringstjenester og enkel retur.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos RUSTA
close

Bli medlem av Club Rusta og få eksklusive fordeler som medlemspriser, digital kjøpshistorikk, tips og inspirasjon. Du kan også følge Rusta på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av RUSTA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.