logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorNILLE
ANNONSE

De siste NILLE-tilbudene

NILLE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Nille er en norsk lavpriskjede som eies av BC Partners. Kjeden driver ca. 300 butikker i Norge og 31 i Sverige. Hovedkontoret ligger i dag på Trollåsen i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om NILLE

Når ble NILLE opprettet?
close

Nille ble etablert i Norge i 1989. I løpet av de neste årene ekspanderte butikken over hele landet og utover, og åpnet flere utsalgssteder. I dag drives Nille med stor suksess både i Norge og Sverige.

Hvilke merker finner jeg hos NILLE?
close

Selskapet selger og distribuerer en rekke merker og etiketter, blant annet Oreo, LEGO, Kaffe, Poppa og Pringles.

Hvordan du kan spare penger hos NILLE
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Nille. Nille sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Nilles aktuelle ukentlige tilbud som er tilgjengelige på nettstedet deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Spar opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er NILLEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Nille konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Nille konkurrerer med er H&M HOME, @ Home, IKEA og Tannum Møbler.

Er NILLE for tiden åpen?
close

Noen av Nilles filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 9.00 til 19.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvor mange NILLE-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag ca. 300 utsalgssteder og forhandlere i blant annet Oslo, Trondheim, Hatlestrand, Egersund, Hønefoss, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Hvordan kjøpe NILLE-produkter på nettet
close

Gå inn på Nilles nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg kan du sjekke ut muligheten for gratis frakt ved kjøp over 499 kroner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NILLE
close

Nille-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Nilles e-postliste for å ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Nilles siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NILLE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.