logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorTILBORDS

TILBORDS kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra TILBORDS

Tilbords er en norsk forhandler av interiørartikler. Selskapet har hovedkontor i Sandnes i Rogaland og driver en nettbasert markedsplass og 64 butikker over hele landet. De selger kjøkkenutstyr, servise og innredningsprodukter gjennom sine butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om TILBORDS

Hvordan du kan spare penger hos TILBORDS

Det er mange måter å spare penger på Tilbords. Du kan besøke nettsiden deres og finne fantastiske tilbud i utsalgsavdelingen, bli medlem av kundeklubben for å få eksklusive tilbud, og dra nytte av gratis frakt for å spare leveringskostnader.

Rabatter som tilbys av TILBORDS

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble TILBORDS opprettet?

Tilbords ble grunnlagt i Norge i 1976. Siden den gang har det vokst til å bli en velkjent shoppingdestinasjon. I dag har selskapet mer enn 60 butikker over hele landet.

Er TILBORDS for tiden åpen?

Tilbords-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene er forskjellige fra sted til sted. De fleste butikkene har åpent fra kl. 10.00 til 21.00 på hverdager og fra kl. 10.00 til 18.00 på lørdager. Åpningstidene kan endres på helligdager som for eksempel 1. mai og nyttår.

Hvordan kjøpe TILBORDS-produkter på nettet

Du kan handle direkte i Tilbords nettbutikk og nyte godt av gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og enkel retur innen 30 dager.

Hvilke merker finner jeg hos TILBORDS?

Tilbords tilbyr kvalitetsprodukter fra mange kjente merker, blant annet Alessi, Bialetti, Bodum, Bosch, Brabantia, Braun, Cilio, Cuisinart, De'Longhi, Fiskars, KitchenAid, Le Creuset, Magisso, Marimekko, Mason Cash, Microplane, Nespresso, OXO, Peugeot, Rosendahl, Russell Hobbs, SMEG, Staub, Stelton, Tefal, Thermos og Villeroy & Boch.

Hvem er TILBORDSs viktigste konkurrenter over hele landet?

Tilbords konkurrerer med andre norske byggevarekjeder som Skeidar, Princess, IKEA og Fagmøbler.

Hvor mange TILBORDS-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 64 Tilbords-butikker i Norge. De fleste av dem ligger på Sørlandet, men du kan også finne butikker i andre regioner. Du finner butikker i nærheten av deg på https://www.Tilbords.no/butikker/.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TILBORDS

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Tilbords er å bli medlem av lojalitetsklubben deres. Som medlem får du en velkomstkupong, prisgaranti, bursdagsgave og spesialtilbud som 3 for 2 på lys og servietter. Du kan også følge Tilbords på sosiale medier og laste ned gratisappen for å få enda flere fordeler.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos TILBORDS

De beste tilbudene for å spare hos TILBORDS

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.