homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorTILBORDS
ANNONSE

De siste TILBORDS-tilbudene

TILBORDS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Tilbords er en norsk forhandler av interiørartikler. Selskapet har hovedkontor i Sandnes i Rogaland og driver en nettbasert markedsplass og 64 butikker over hele landet. De selger kjøkkenutstyr, servise og innredningsprodukter gjennom sine butikker og nettbutikker.

Kommer TILBORDS til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om TILBORDS

Når ble TILBORDS opprettet?
Open

Tilbords ble grunnlagt i Norge i 1976. Siden den gang har det vokst til å bli en velkjent shoppingdestinasjon. I dag har selskapet mer enn 60 butikker over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos TILBORDS?
Open

Tilbords** tilbyr kvalitetsprodukter fra mange kjente merker, blant annet Alessi, Bialetti, Bodum, Bosch, Brabantia, Braun, Cilio, Cuisinart, De'Longhi, Fiskars, KitchenAid, Le Creuset, Magisso, Marimekko, Mason Cash, Microplane, Nespresso, OXO, Peugeot, Rosendahl, Russell Hobbs, SMEG, Staub, Stelton, Tefal, Thermos og Villeroy & Boch.

Hvordan du kan spare penger hos TILBORDS
Open

Det er mange måter å spare penger på Tilbords. Du kan besøke nettsiden deres og finne fantastiske tilbud i utsalgsavdelingen, bli medlem av kundeklubben for å få eksklusive tilbud, og dra nytte av gratis frakt for å spare leveringskostnader.

Hvem er TILBORDSs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Tilbords konkurrerer med andre norske byggevarekjeder som Skeidar, Princess, IKEA og Fagmøbler.

Er TILBORDS for tiden åpen?
Open

Tilbords-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene er forskjellige fra sted til sted. De fleste butikkene har åpent fra kl. 10.00 til 21.00 på hverdager og fra kl. 10.00 til 18.00 på lørdager. Åpningstidene kan endres på helligdager som for eksempel 1. mai og nyttår.

Hvor mange TILBORDS-butikker finnes det over hele landet?
Open

Det finnes 64 Tilbords-butikker i Norge. De fleste av dem ligger på Sørlandet, men du kan også finne butikker i andre regioner. Du finner butikker i nærheten av deg på https://www.Tilbords.no/butikker/.

Hvordan kjøpe TILBORDS-produkter på nettet
Open

Du kan handle direkte i Tilbords nettbutikk og nyte godt av gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og enkel retur innen 30 dager.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TILBORDS
Open

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Tilbords er å bli medlem av lojalitetsklubben deres. Som medlem får du en velkomstkupong, prisgaranti, bursdagsgave og spesialtilbud som 3 for 2 på lys og servietter. Du kan også følge Tilbords på sosiale medier og laste ned gratisappen for å få enda flere fordeler.

Rabatter som tilbys av TILBORDS
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.