logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorBOHUS
ANNONSE

De siste BOHUS-tilbudene

BOHUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bohus er et norsk selskap med hovedkontor på Økern i Oslo, som har spesialisert seg på markedsføring av et stort utvalg av møbler og interiørprodukter. Selskapet har en kjede med ca. 63 butikker over hele landet og regnes som Norges største.

Ofte stilte spørsmål om BOHUS

Når ble BOHUS opprettet?
close

Bohus' historie går tilbake til 1976, da 14 møbelhandlere grunnla selskapet med det formål å markedsføre møbler. Med årene vokste selskapet og ble Norges største lokale butikkjede for salg av møbler og interiørprodukter.

I dag er Bohus et av de mest kjente selskapene i landet, med én nettbutikk og 63 fysiske butikker på Østlandet, i Nord-Norge, på Vestlandet, på Sørlandet og i Trøndelag.

Hvilke merker finner jeg hos BOHUS?
close

Bohus markedsfører sine egne varemerker som Signature Collection Sleeping og Zen. I tillegg inkluderer Bohus også andre, bare for å nevne noen, som Jensen, Wonderland, Tempur, ERNST P Rubinol og flere andre.

Hvordan du kan spare penger hos BOHUS
close

Hos Bohus kan du spare penger ved å benytte deg av alle de fantastiske rabattene på utvalgte produkter, ulike former for finansiering og gode tilbud. De tilbyr også eksklusive fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet og blir medlem av klubben. I tillegg tilbyr de gode tjenester som gratis levering.

Hvem er BOHUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Bohus' største konkurrenter i Norge er Biltema, Bauhaus, Bilxtra og andre.

Er BOHUS for tiden åpen?
close

Bohus-butikkene åpner dørene til samme tider. Vanligvis har de åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00.

Hvor mange BOHUS-butikker finnes det over hele landet?
close

Bohus har mange butikker over hele Norge. Gå til https://www.**Bohus**.no/mobler for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan kjøpe BOHUS-produkter på nettet
close

Hos Bohus kan du kjøpe fra nettsiden, der de tilbyr eksklusive fordeler, gode rabatter og gode tilbud. I tillegg tilbyr de gratis levering og gratis lån av tilhenger, slik at du kan hente varen selv.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BOHUS
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Bohus er å opprette en konto i nettbutikken og bli medlem av klubben. Det er også gode fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet, og de som følger med på sosiale medier får de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av BOHUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.