logo
ANNONSE

Drømmer om design: åpne opp for Kremmerhusets estetiske verden

Hvis du tenker på å fornye innredningen i hjemmet ditt, kan du ta utgangspunkt i den estetiske verdenen til Kremmerhuset, Norges største møbelbutikk. Hvordan designe drømmene dine? Hvis du blar gjennom katalogene til denne kjeden, vil du oppdage en verden av trender og muligheter. Dra nytte av sesongskiftet og sett i gang! La oss ta en titt på noen av dem:

Møbler med buede linjer

Det er en av nøklene til møbeldesign som vi allerede så i 2022, og som fortsetter å være veldig aktuell. Sofaer med buede linjer, avrundede lenestoler, møbler som flykter fra den rette linjen for å ta i bruk mer svingete design. Det er komfort og velvære som etterspørres, i motsetning til rettlinjethet og krav. Målet er å skape behagelige miljøer som kan formidle en følelse av komfort og hvor vi føler oss helt lykkelige. Hjemmet vårt er i dag mer enn noensinne vårt tilfluktssted.

Naturlige fibre

Dette er en annen trend som fortsetter å slå hardt i 2024: møbler laget av plantefibre som rotting, kurv eller bambus kommer inn i hjemmet og blir et viktig dekorasjonselement. Ikke bare er de vakre og dekorative, men de er også bærekraftige materialer, noe som for øyeblikket er svært viktig i land som Norge. Dra nytte av det naturlige i disse materialene og nyt dem i hele huset og i alle varianter: sengegavler, stoler og lenestoler, krakker, sidebord osv.

Bouclé-stoffet

Dette er et tykt stoff med en vev av små knuter og en krøllete søm som gir det en unik tekstur. I 2023 kom det til møbelpolstrede møbler med mykhet, komfort og et snev av glamour, i stil med de ikoniske Chanel-jakkene som gjorde boucléstoffet moderne for flere tiår siden. Når det gjelder møbeltrekk, er bouclé elegant, varmt og komfortabelt. Det er også et allsidig møbelstoff som passer til enhver stil.

Vintage-møbler

Forkjærligheten for vintagemøbler har fått en renessanse. Det har mye å gjøre med bærekraft og ønsket om å gjenvinne alle de hverdagslige elementene som kan gjenbrukes, men også med smaken for fortidens gode design. Å velge et møbel av høy kvalitet og vintagedesign og tilpasse det til dagens omgivelser er en av tidens trender.

Møbler i marmor

Et annet materiale som vinner frem i dag når det gjelder møbelproduksjon er marmor, en naturstein som er perfekt til bord- og møbeltopper. Marmor har en stor skjønnhet og et snev av eleganse, og skaper også en forbindelse til autentiske materialer. I tillegg til å bruke ekte marmor som en integrert del av møblene, brukes også andre alternativer for å oppnå samme effekt: porselensfliser, vinylbelegg og andre materialer som imiterer marmor.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til de beste dekorasjonsbutikkene i Norge. Kom til Kremmerhuset og oppdag en ny verden. Sett i gang med å gjøre hjemmet ditt vakkert!

 

- 3 min

Share
Drømmer om design: åpne opp for Kremmerhusets estetiske verden

Norges helseparadis: en nærmere titt på Vitusapotekets produkter

Hvis du leter etter det norske helseparadiset, har du kommet til rett sted. Vitusapotek har markedets mest omfattende hudpleiekatalog med de beste merkene. Fra ansiktsrens og fuktighetskrem til antirynkekremer, foundations og concealere. Disse produktene er viktige for å innlemme i din daglige rutine og få en vakker hud, og du trenger ikke å bruke hundrevis av kroner på skjønnhetsbehandlinger. Ta en titt på disse produktene:

Ansiktskrem

Det viktigste du må huske på når du renser ansiktet, er å unngå produkter med ingredienser som har en tendens til å tørke ut huden, og heller velge en formel som bevarer de naturlige oljene. Hvorfor det? For å opprettholde optimal fuktighet. I tillegg til å trekke med seg sminke og smuss, lukter ikke ansiktsrensen vondt, irriterer ikke, gir fuktighet og tetter ikke igjen porene. Hos Vitusapotek finner du en 4-i-1 ansiktsrens som er oppsiktsvekkende god.

Foundation

En lett foundation er det beste valget i løpet av uken, enten du vil se best mulig ut når du trener eller når du vil ha et enkelt alternativ når du skal ut. SPF 15 Medium Protection-foundation fra Vitusapotek byr på syv fordeler i ett. Hva er de? Den beskytter, lysner, korrigerer, reduserer rødhet, gir fuktighet, reduserer synlige aldringstegn og beskytter mot sterke miljøpåvirkninger. Den er et økonomisk alternativ for å unngå å se sminket ut og passer for alle hudtyper.

Antirynkekrem

Det er ingen regel, men fra 30-årsalderen kan du begynne å bruke antirynkekremer. Du bør bruke produkter som er rike på vitaminer og anti-frie radikaler, som vitamin E og C, for å bekjempe de første aldringstegnene og dempe fine linjer. Ideelt sett bør vi tilpasse behandlingen til hudens behov, da disse varierer i henhold til de ulike livsfasene. Velg formler med peelingeffekt for å reaktivere hudens elastisitet og fasthet og viske ut rynker. Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg av antirynkekremer som du kan tilpasse etter dine behov.

Concealer mot mørke ringer

Mørke ringer under øynene trenger en nødplan for å få dem til å forsvinne så raskt som mulig. For å hjelpe deg med å nå målet om å dekke mørke ringer, har du noen mirakelprodukter som kamuflerer dem og gjør dem usynlige for øyet på bare et par minutter. Med E-vitamin, antioksidanter og antiforurensende stoffer, samt lette ingredienser mot blått lys, er disse anti-mørke ringer-behandlingene alt du trenger for å fjerne mørke ringer fra øynene.

Fuktighetsgivende gel

Fuktighetsgeler er vannbaserte kremer som er lette i konsistensen og trekker lett inn i huden. De inneholder færre oljer enn krembaserte fuktighetskremer, så de passer til mange hudtyper. Fuktgelene som selges på Vitusapotek er ideelle for kombinert og fet hud. De har en lett konsistens som absorberes umiddelbart og etterlater huden frisk og fuktet i minst 10 timer.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra dine norske favorittbutikker. Velg et produkt som passer din hud og begynn å bruke det daglig. Kom i gang!

 

- 3 min

Share
Norges helseparadis: en nærmere titt på Vitusapotekets produkter

Norske sjømatprodukters reise

Enten elsker vi torsk, eller så hater vi den. Men det vi ikke kan ignorere, er den lange reisen den gjør fra Norge til ulike deler av verden for å havne i en butikk. Reisen starter i de iskalde farvannene i dette europeiske landet, som er torskens konge. Fra januar til april er havet rundt den norske skjærgården fullt av liv. Under vann nærmer tusenvis av torsk seg kysten for å formere seg. Over vannet gjør fiskerne klar båtene og redskapene sine for å begynne å fiske etter en av de ikoniske ingrediensene i det norske kjøkkenet, som gir dem identitet og spiller en viktig rolle i økonomien. Norsk torsk verdsettes og nytes i alle verdenshjørner. Den er en favoritt i land som Spania, Tyskland, Frankrike, Sverige, Storbritannia, Portugal, Italia, Mexico og Brasil.

Eksportprosessen

Torsken skilles ut etter sort. Innvollene fjernes, den skjæres i biter ved hjelp av maskiner og legges deretter i beholdere som dekkes med salt for å la den hvile. Etter noen uker i salt presses fisken for å fjerne enda mer vann. Den saltes for siste gang og legges til tørking i spesielle rom under kontrollerte fuktighets- og temperaturforhold. Når vanninnholdet i fisken er under 48 %, kan den kalles tørket eller saltet torsk. Når torsken er tørket, sorterer kvalitetssjefene den etter størrelse, vekt og utseende. Den pakkes i henhold til standardene i hvert land den skal eksporteres og markedsføres til. Denne næringen har funnet måter å være bærekraftig på. Alt fra lover som fastsetter fangstperioder, minimumsstørrelser for hvert eksemplar og maksimal fiskemengde for å opprettholde tilstrekkelige bestander i havet, til prosessoptimaliseringsmetoder og bruk av alle deler av fisken til produkter for ulike bransjer, gir torsken en sikker fremtid.

Hvordan tilberede torsk

Hjemmelaget tilberedning er det vanligste: Knoller og sesongens grønnsaker er enkle følgesvenner til fersk fisk. Norsk torsk er synonymt med kvalitet, et rykte den har gjort seg fortjent til takket være sine sensoriske kvaliteter. Selv om tradisjonen i mange land har plassert den på julemenyen, er det et produkt som vi også kan dra nytte av i fastetiden med ulike oppskrifter som fremhever dens egenskaper og ernæringsmessige bidrag, ettersom den er rik på proteiner og mineraler. Torsk med tomat? Ja, det er en hit. Legg fire eller fem skjeer med stekt tomat i et ildfast fat. Legg deretter torskeloins i midten, dekk dem med tomat og la dem steke i ytterligere tre minutter, og ta dem til bordet umiddelbart. Hvis du har prøvd det ennå, er det en enkel oppskrift å eksperimentere med når du må underholde noen.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til favorittbutikkene dine i Norge. Og hvis det er torskesesong, er det enda bedre. Nyt deilige retter laget av verdens beste torsk! Og bonusen? Den kan eksporteres.

 

- 2 min

Share
Norske sjømatprodukters reise

Utstyr og tilbehør for utforskning av Norges villmark

Norge er som skapt for eventyr. Det er mange steder å dra, og landet er spesielt egnet for camping eller andre utendørsaktiviteter. Hvis du er glad i å campe eller bare liker å mosjonere, må du ha med deg utstyr og tilbehør for din egen sikkerhet. Det finnes ikke noe bedre enn naturen for å komme bort fra jobbstresset og lade batteriene. Det finnes mange butikker som Sportmann, Skogstad og SportsDeal som selger innovative klær til svært gode priser. Du kan besøke disse kjedene eller bare surfe på nettsidene deres hvis du har dårlig tid. Det er nå du kan leve ditt eget eventyr og kjøpe alt du trenger for å utforske Norges villmark.

Flasker eller termoser

Du har et uendelig antall modeller, avhengig av hvilken type aktivitet du ønsker å drive med. Faktisk finnes det til og med en "grønn" versjon med økologisk plast laget av sukkerrør. Denne biobaserte flasken er bare ett av de mange prosjektene som toppmerkene har satt i gang for å gjøre produksjonssyklusene for sykkelproduktene sine mer bærekraftige. I tillegg er alle de andre modellene fra merket biologisk nedbrytbare flasker. Flasken er tilgjengelig i fire størrelser, slik at den kan tilpasses alle dine væskebehov på sykkelen.

Lommelykt eller lykt

Lys vil være uunnværlig om natten, og i enda større grad i så tette skoger som i Norge. Men de er også gode hvis du sykler eller er en av dem som driver med fotturer. Det gjør det mulig for deg å ha kontroll på alt rundt deg. Det er noen aspekter du bør ta hensyn til: at den har et sterkt lys, at den tåler slag og fall og at den har batterier med lang levetid. Lommelykten er til og med trygg hvis du er ute og sykler om natten. Det finnes eksklusive modeller som passer til sykkelen din.

Reiseryggsekk

Når du skal på tur, har du med deg mye bagasje, og da nytter det ikke med en koffert. Vi må kjøpe en tursekk som passer til aktiviteten vår og som gjør at vi kan bære alt i samme veske. I butikker som de som er nevnt ovenfor, finnes det motstandsdyktige ryggsekker av høy kvalitet. Disse ryggsekkene har en total volumkapasitet på 18 liter og mange rom med glidelås som gir plass til alt du trenger. De er ideelle for en tredagers tur.

GPS-klokke

Tiden med kart og kompass er forbi, og mange turgåere foretrekker å ha med seg en GPS-sportsklokke. Det er et svært viktig hjelpemiddel for å vite hvor man befinner seg og for å slippe å ha problemer når man er på vei tilbake. Det finnes et stort utvalg av GPS-klokker i norske butikker. Prisvariasjonen avhenger av hvilke funksjoner som er integrert i hver enhet. Det er en viktig gjenstand for dagens tider og en av de mest moderne.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra sportsbutikkene du liker best, slik at du kan dra på eventyr. Ikke hold deg hjemme og begynn å utforske naturen. Nyt den norske villmarken!

 

- 3 min

Share
Utstyr og tilbehør for utforskning av Norges villmark

Slik får du de beste tilbudene hos Elkjøp: en guide til store besparelser

Elektronikk står for mer enn 50 % av husholdningens energikostnader. Hvis du bruker dem med omhu, kan du redusere verdien på din neste strømregning. Men her må vi skille mellom besparelser ved kjøp av elektronikk og besparelser ved bruk. Det første steget er å velge riktig hvilken datamaskin, nettbrett, TV eller mobiltelefon du vil ha, uten at det går på bekostning av lønnen din. Elkjøp har for eksempel de beste tilbudene på det norske markedet og er en favoritt blant lokalbefolkningen. Elkjøp har rundt 150 butikker på landsbasis og 400 totalt. Her finner du et stort utvalg av elektroniske produkter og landets beste service. En guide til å spare stort på elektronikk? Her er noen tips.

Sammenlign priser i butikk og på nett

Den samme elektronikken kan ha forskjellig pris i de ulike butikkene. Det er lett å tenke at forskjellen er noen få kroner, men det kan være mer enn det hvis det er snakk om spesialtilbud. Derfor er det viktig å sammenligne prisene i de ulike fysiske butikkene i Norge og i nettbutikkene. Du vil se at butikkene har lignende modeller, men med små variasjoner i pris eller funksjoner. Den beste måten å forberede deg på før du kjøper teknologi, er å sammenligne priser, først på nettet og deretter i butikken.

Vurder andre merker

For å spare penger når du kjøper hvitevarer, må du se utover de tradisjonelle merkene. På markedet finner du private labels og andre merker. Disse er tilleggsmerker fra kjente produsenter og har et godt rykte i markedet.

Ikke la deg overtale av tilbud

Tilbud er alltid positive, selv om det anbefales å analysere dem først. Hvorfor kjøpe den beste datamaskinen hvis du ikke skal bruke den? Selv om den koster det samme som en mindre, vil du bruke mer energi og muligens mer på kjøpet. Det finnes to andre alternativer for å spare penger ved kjøp av elektronikk som kan være svært nyttige for å unngå å bruke for mye penger: Selg det gamle apparatet eller undersøk om det finnes noen renoveringsplan.

Overse ekstra komponenter

Når du kjøper hvitevarer, bør du se opp for "ekstrautstyr" som du sannsynligvis ikke trenger. Automatiske tidtakere på kaffetrakteren eller spesielle sykluser på vaskemaskinen kan være praktisk hvis du vet hvordan du bruker dem, men de er ikke nødvendige. Hvis du går gjennom apparatene dine med en gang og gjør opp status, vil du sikkert finne minst et halvt dusin apparater som du sjelden bruker maksimalt med spesialinnstillinger. Kjøp den mest brukervennlige basisversjonen av det du trenger for å unngå komplikasjoner senere. Med mindre du har spesifikke tekniske bruksområder i tankene, eller hvis du liker å lese manualer og utforske alle maskinens indre funksjoner, er det best å holde det enkelt.

365 Tilbud gir deg rabattkatalogene til favorittbutikkene dine, slik at du kan fornye elektronikken din uten å bruke for mye penger. Husk tipsene vi har beskrevet, slik at du ikke går på akkord med budsjettet. Elkjøp er et godt alternativ!

 

- 3 min

Share
Slik får du de beste tilbudene hos Elkjøp: en guide til store besparelser

Frivillig arbeid i julen: spre glede og gjøre en forskjell

Julen handler ikke bare om gaver. Selv om det er sant at mange nordmenn setter av penger til shopping på denne spesielle dagen for å glede en av sine kjære. Og det er en flott gest. Men frivillig arbeid er også en annen måte å være nær mennesker og de som trenger det mest. Et godt eksempel er den norske kirken i l'Albir som feirer sin Solidaritetsjulemesse, et loppemarked der besøkende kan smake på typiske skandinaviske søtsaker og retter fra denne tiden, kjøpe kunsthåndverk eller juleprodukter og julepynt. Målet med messen er å samle inn penger til sosiale prosjekter. En solidarisk aktivitet som markerer starten på julesesongen i kommunen. Den norske kirken i Albir ble åpnet i oktober 1996. Den er ikke bare et religiøst, men også et kulturelt og sosialt senter som gir god støtte til norske innbyggere i alle aldre. De utvikler kulturelle, sportslige, sosiale, rekreasjonsmessige og religiøse aktiviteter og workshops for å skape sameksistens og gi sosial støtte. De hjelper også sårbare mennesker i alle aldre, enten de er turister eller norske innbyggere, og tilbyr rådgivningstjenester, frivillig arbeid og nødhjelp.

Å gjøre en forskjell med en gest

Norge er et land der julen har dype røtter, og der man kommer langt med å hjelpe andre. Derfor er det mange som velger å stille opp som frivillige og hjelpe de mest sårbare i julen. Det handler ikke bare om å gi dem klær eller en tallerken med mat, men også om å støtte og følge opp.

Jul i Norge

På julaften (24. desember) samles de fleste nordmenn i hjemmene sine for å spise en typisk middag og åpne gaver. Noen ganger kommer til og med julenissen på besøk. Hele landet forvandles til en stor lysfestival som fortsetter å lyse i flere uker etter nyttårsaften for å opprettholde den eventyrlige stemningen. I tillegg til de mange julemarkedene arrangeres det også mange konserter over hele landet. Noen hoteller og restauranter stenger dørene mellom 24. og 26. desember, men mange andre holder åpent i denne perioden. Hvis du ønsker å stå på ski på reisen, kan du bo på et hotell i fjellet eller i nærheten av et skianlegg, og nyte de mange aktivitetene i snøen. I de fleste byer er gatene pyntet med lys og dekorasjoner, men noen steder går man enda lenger. I Bergen har for eksempel barnehager, skoler, bedrifter og tusenvis av mennesker bidratt til å skape en pepperkakeby hvert år siden julen 1991. Et besøk i trehusbyen Røros gjør deg i godt humør, mens Treegarden julehus i Drøbak er Skandinavias eneste helårsåpne julegavebutikk. Ikke langt fra Oslo finner du Hadeland Glassverk, der du kan kjøpe glass håndlaget av lokale håndverkere.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittbutikker i Norge. Kos deg med å hjelpe andre i julen og bli veldig glad!

 

- 2 min

Share
Frivillig arbeid i julen: spre glede og gjøre en forskjell

Avdekk hemmelighetene bak norske rabattapper

Norge er ikke bare landet med boreale glorier og en velordnet økonomi, det er også et forbrukerparadis. Den norske befolkningen bruker flittig nettsteder og apper for å kjøpe billig og få gode rabatter på de produktene de er interessert i. Det finnes svært presise datoer, som Black Friday og Cyber Monday, hvor det er stor gjennomstrømning av transaksjoner. Nordmenns forbruk øker imidlertid, og i dag bruker de i stor grad digitale medier for å finne gode tilbud. Dette er de mest brukte appene og nettsidene, ifølge tall fra samme stat:

Coupert.com

Med Coupert, den automatiske kupongfinneren og cashback-utvidelsen, kan du hele tiden finne de beste kampanjekodene på nettet og bruke dem på kjøpstidspunktet. Denne gratis personlige shoppingassistenten hjelper deg med å spare tid og penger ved å tilby de nyeste kupongkodene for alle favorittbutikkene dine. Å bruke det er veldig enkelt. Vi kan søke etter kategori og se tilbudene i butikker eller merker som er tilgjengelige, eller vi kan også få tilgang gjennom utvalgte merker eller butikker.

joinhoney.com

På andreplass er joinhoney.com. Det er også en gratis utvidelse for å finne rabatter. I utgangspunktet ligger hovednytten i dens evne til å integrere og søke direkte etter rabattkuponger, slik at brukeren ikke trenger å gjøre prosessen selv. Honey lar deg holde oversikt over nettsteder som Amazon, Nike, Adidas, GameStop eller eBay og automatisk bruke kupongkoder hver gang du foretar et kjøp. Hvis det ikke er noen kuponger tilgjengelig, tilbyr appen sitt eget poeng- og gavekortssystem.

Too Good to Go

Too Good to Go er en mobilapp som fungerer som et mellomledd mellom restauranter eller butikker som legger ut usolgte produkter eller mat på salg for å betjene forbrukerne. Målet er at maten ikke skal kastes. Appen har som mål å redusere matsvinn, som i dag er et av de globale problemene som har størst innvirkning på miljøet. I løpet av de årene appen har vært aktiv, har den fått mer enn 9,5 millioner brukere, og mer enn 17 000 serveringssteder har vært tilknyttet den, noe som har spart 10 092 382 matpakker.

Oda

Oda er en raskt voksende dagligvarebutikk på nett. Du kan velge mellom over 7000 forskjellige produkter, lage dine egne handlelister og kjøpe ingredienser til oppskrifter med ett klikk. De samarbeider med lokale distributører og produsenter og tilbyr gode rabatter som lokker nordmenn til å bruke appen. Siden høsten 2021 har Oda vært en av de billigste dagligvarebutikkene i Norge og den eneste som tilbyr hjemlevering og virkelig lave priser.

Google Shopping

Google Shopping lar deg bla gjennom produkter som annonsører og selgere har valgt å vise på denne tjenesten. Som standard er rangeringen av produktoppføringer i Shopping-fanen basert på relevans for brukerens siste søkeord. Googles egendefinerte faner vises til brukerne basert på deres nylige aktivitet, for eksempel søk.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine norske favorittbutikker. Handle billig og uten dårlig samvittighet. Skynd deg!

 

- 3 min

Share
Avdekk hemmelighetene bak norske rabattapper

Lindex: der bærekraftig mote møter rimelige priser

Lindex er et selskap med lange tradisjoner i det europeiske motemarkedet. Selv om merket har hovedkontor i Danmark, har det en stor operasjonsradius i Norge. Selv om de har sterke konkurrenter, er det ett slagord Lindex har gjort til sitt eget: bærekraftig mote for alle. Hvordan fungerer det? Bærekraft spenner over flere nivåer: fra selskapets overordnede formål til å oppfylle interessentenes forventninger og holde seg oppdatert på lovgivningen.

Leverandører

Firmaet eier ingen fabrikker, men samarbeider med uavhengige leverandører. De siste årene har de forbedret leverandørkjeden betraktelig. Alle leverandørene må følge etiske retningslinjer som stiller krav til arbeidsforhold som lønn, sikkerhet på arbeidsplassen og arbeidstid. Å sikre at hele verdikjeden utvikler seg når det gjelder lønn, er en viktig del av deres satsing på bærekraft.

Råvarer

De velger materialer som har redusert miljøpåvirkning. Det betyr at råvaren kommer fra en resirkulert eller fornybar kilde og er dyrket og produsert på en måte som har mindre negativ innvirkning på naturressursene enn konvensjonelle alternativer. Målet er at 100 % av materialene skal være resirkulerte eller fra bærekraftige kilder innen 2026. I stedet for å dyrke ny bomull sparer de for eksempel naturressurser ved å gjenbruke bomull som allerede er produsert. Resirkulert bomull er rester eller brukte tekstiler som får nytt liv ved at de brytes i biter, spinnes og veves til nytt materiale. All den resirkulerte bomullen de bruker, er sertifisert i henhold til Textile Exchange Global Recycling Standard eller Textile Exchange Recycled Reclaim Standard.

Sirkulær mote

Motebransjen bruker mye naturressurser. For å møte disse utfordringene må ressursene brukes på best mulig måte, og en sirkulær tilnærming til mote er den eneste veien fremover. Lindex arbeider med flere ulike aspekter av sirkulæritet: sirkulære produkter, en sirkulær forsyningskjede og sirkulære kundereiser.

Vann

Ansvarlig bruk av vann er en viktig del av Lindex' engasjement for bærekraft - å gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner. Vi må være vanneffektive i hele verdikjeden, redusere risikoen for vannmangel i områder knyttet til virksomheten og, sammen med forretningspartnere, sørge for tilgang til vann og sanitæranlegg i fabrikker og nærliggende lokalsamfunn.

GOTS-sertifisering

Hele serien med babyklær er laget av bærekraftige materialer. Bomullen er alltid økologisk, og bomullsplaggene er GOTS-sertifisert (Global Organic Textile Standard). Serien er utviklet for bruk og gjenbruk over lang tid. Også når vi bruker polyester i babyklærne våre, velger vi kun resirkulert polyester, som for det meste kommer fra resirkulerte PET-flasker. På prislappen kan du se hvor mange PET-flasker som er brukt til det aktuelle produktet. Lindex' vei har vært lang, men målet er klart, og firmaet beveger seg mot en mer bærekraftig produksjon og ivaretakelse av naturressursene.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra dine favorittbutikker i Norge. Skynd deg!

 

- 3 min

Share
Lindex: der bærekraftig mote møter rimelige priser

Black Friday-budsjettering: slik unngår du å bruke for mye penger

Black Friday nærmer seg med stormskritt. Det er rabattfesten som ligger nærmest julen, og hvor nordmenn kan benytte seg av gode tilbud. Hvis du nettopp har satt deg inn i Black Friday-verdenen, får du her noen tips for å unngå overforbruk. Men først må du sørge for å få med deg datoen: 24. november. Mange av de mest kjente butikkene i Norge blir med på arrangementet.

Sett et budsjett

Det beste du kan gjøre for økonomien din er å vite hvor mye du kan bruke disse dagene. Sjekk bankkontoen din og vurder budsjettet du har til rådighet nøye. Unngå impulskjøp hvis du ikke har nok penger.

Lag en ønskeliste

Ta deg god tid og lag en liste over hva du tenker å kjøpe. Det kan enten være julegaver eller godbiter til deg selv. Når du vet hvilke ting som står på listen, er det på tide å liste dem opp. Sett dem i rekkefølge slik at du vet hvilken prioritet de har.

Bruk rabattkuponger

Mange butikker utarbeider eksklusive kuponger for disse datoene. Det er veldig enkelt å bruke Black Friday-koder: Bare kopier dem, og rett før du betaler for kjøpet, kan du bruke dem, så får du automatisk rabatt på den endelige kjøpesummen.

Sjekk ut kampanjene i butikkene

Et triks for å oppnå større besparelser er å ikke kjøpe varen du ønsker deg i den første nettbutikken du besøker. Med mindre produktet er eksklusivt for én enkelt butikk.

Bruk applikasjoner til å sammenligne priser

Teknologien er også til stor hjelp i disse tilfellene, takket være Internett-tjenester som registrerer alle rabatterte priser fra ulike butikker.

Les de spesielle betingelsene

I løpet av Black Friday-dagene kan det hende at butikkene har spesielle betingelser (som at de ikke godtar kortbetaling eller endrer returpolitikken). Men de må kunngjøre dette tydelig og synlig for alle kunder.

Du kan be om en liste over reklamasjoner

Alle butikker som deltar i arrangementet, er forpliktet til å gi deg et reklamasjonsskjema hvis du ber om det. Du må fylle det ut i tre eksemplarer: ett til deg, ett til dem og et tredje som du må vise til Forbrukerkontoret.

Handle kun på sikre nettsteder

Før du kjøper fra en nettbutikk, må du forsikre deg om at den er lovlig. Hvis det ikke er et selskap du kjenner fra før, kan du gjøre et enkelt søk på Internett.

Kjøp ansvarlig

Ved å forvalte pengene dine på en klok og ansvarlig måte kan du unne deg noe godt i ny og ne og likevel jobbe for økonomisk frihet. Det er en viktig dato for rabatter, men unngå impulskjøp og kjøp bare det du trenger.

Sammenlign priser noen dager i forveien

Et av de beste tipsene for Black Friday er å ikke stole blindt på butikkene. Lag ønskelisten din på forhånd, og sjekk prisen på varene i butikkene du handler i.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene for Black Friday. Vær oppmerksom på våre tips om ikke å kjøpe impulsivt bare fordi det er tilbud.

 

- 3 min

Share
Black Friday-budsjettering: slik unngår du å bruke for mye penger

Oppdag de skjulte perlene hos Kinsarvik Naturkost

Kinsarvik Naturkost er et norsk selskap som tilbyr 100 % naturlige produkter. Kinsarvik Naturkost har hovedkontor på Nesttun og driver 15 butikker rundt om i landet. Kjeden selger alt fra mat og drikke til kosttilskudd og personlig pleie. Et sant paradis der du kan finne sunne skjulte perler. Her finner du et stort utvalg av naturlige og miljøvennlige merker som Aloes, Aman Prana, Arctic Root, Beanies, Biona, Bitterstern, Bjæst, Bohlsener Muhle, Barebells, Fish 4 Ever, Galvanina, Jealous Sweets, Kingfisher, Moducare, Pro Fusion , Vita Biosa, Vitaepro, Voelkel og Yogi Tea. Hvis du virkelig er en sunn alliert, vil du i denne listen finne mange produkter som selges av Kinsarvik Naturkost.

Vegansk sjokolade

Kjeden har utarbeidet en spesiell høstkampanje der du kan oppleve den uimotståelige kombinasjonen av høstglede og deilig sjokolade. Det beste av alt er at de tilbyr tre av sine mest populære sjokolademerker med 25 % rabatt. Det dreier seg om 40- og 80-grams barer i ulike smaker: med salt karamell, med kakaonibs og havremelk, med appelsinmelk.

Ecovessel-flaske

Denne vakuumisolerte vannflasken er Ecovessels flaggskip. Den er laget av rustfritt stål og holder drikken kald i opptil 60 timer og varm i opptil 12 timer. Du kan også bruke den avtakbare silen til å fylle den med frukt, isbiter eller te. Flasken er også utstyrt med en solid bærerem og en lekkasjesikker forsegling. Den selges i lavendelfarger og er resirkulerbar.

Dr. Organic aloe vera-krem

Dette er en ikke-animalsk testet krem for tørr og sensitiv hud som også passer for veganere. Den gir beskyttelse hele dagen og er basert på dobbelt så sterk økologisk aloe vera kombinert med sheasmør, kakaosmør, mandelolje og pantenol. Dr. Organic bruker de beste naturlige og økologiske ingrediensene. Hvis økologiske ingredienser ikke er tilgjengelige, brukes et naturlig og bærekraftig alternativ. Produktene er ikke testet på dyr og inneholder ingen parabener, parfyme eller kunstige duftstoffer. De er også fri for genmodifiserte ingredienser og mineraloljer.

Forfriskende drikker

Dette er forfriskende drikker fra Collab, et merke utviklet på Island. Det er en drikk uten karbohydrater og kalorier, bortsett fra de som kommer fra kollagenprotein. Med hele 5,9 gram marint kollagen i hver boks støtter Collab utviklingen av hud, bein, ledd og muskler. Collab har etter hvert funnet sin plass blant energidrikker og velværedrikker, og er en favoritt blant dem som vil ha det beste fra begge verdener. Du finner den i to smaker: bringebær og aprikos og pasjonsfrukt og lime.

Ville aprikoser

Søte, soltørkede aprikoser fra Tyrkia. Egner seg like godt som et lite mellommåltid, i desserter og på toppen av frokostblandinger. De kommer i pakker på 250 gram, perfekt til å dele. Og du kan dra nytte av å kjøpe dem med 50 % rabatt.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til favorittbutikkene dine i Norge. Kinsarvik Naturkost er et 100 % lokalt selskap som er svært populært for sine sunne produkter, så dra nytte av de utrolige prisene og endre livsstilen din. Skynd deg!

 

- 3 min

Share
Oppdag de skjulte perlene hos Kinsarvik Naturkost
ANNONSE

Flisekompaniet: slik legger du fliser som en proff

Fliser er sannsynligvis det viktigste aspektet ved baderomsdesign og ombygging. Baderomsfliser tilfører ikke bare stil og farge, men gjenspeiler også personligheten vår. Flislegging kan gjøres av oss selv eller av en profesjonell. Førstnevnte er absolutt det mest budsjettvennlige, men det er også mer komplisert og tidkrevende. Uansett er det bra at du vet hvordan du gjør det. Enten det er for å spare penger eller for ditt eget formål, hvordan installerer du fliser som en profesjonell? Følg tipsene fra Flisekompaniet, en norsk spesialist og markedsleder.

Lag en plan

Baderomsfliser brukes ikke bare til gulvet, men også til veggene, så dette må du ta hensyn til. Utstyr deg med de nødvendige verktøyene før du går i gang med prosjektet. I tillegg til flisene trenger du blant annet blandebatteri, flisekutter og målebånd.

Sjekk størrelsen på flisene

Store fliser er noen ganger dyrere enn små, men de kan få et lite rom til å se større ut. Mindre fliser er derimot billigere og enklere å montere. Velg flisstørrelse avhengig av ønsket utseende på badet og budsjettet ditt. Dobbeltsjekk størrelsene i kassen. De fleste baderomsfliser selges i centimeter. Størrelsen som er oppgitt på esken, kan for eksempel være 12 x 12.

Sørg for at du legger flisene riktig

Hvis du bruker mer enn én størrelse fliser på badet, bør du tegne mønsteret på sementen før du legger dem. Ikke utelat vinduskarmer og vanskelig tilgjengelige nisjer i beregningen. Flisoppsettet på baderomsgulvet vil også avgjøre plasseringen av sluket.

Vær oppmerksom på mulige lekkasjer

Vanntetting er et stort problem. Det er at bak flisene på et bad kan det brygge en lekkasje. Derfor må vi sørge for å sjekke vegger og gulv godt før vi fortsetter med flisleggingen. Påfør silikon når du oppdager steder der det kan lekke vann, eller lapp med en sementblanding.

Vær tålmodig

Å legge fliser er ikke en rask oppgave. Det kommer til å skje feil, det kommer til å bli fliser som splittes og legges feil. Du må vente til det er tørt og klart. La oss ikke risikere badet eller investeringen vår i desperasjon. Når du tror du er ferdig, er det på tide å ta hensyn til detaljene. En flis som er lagt dårlig, en flis som ser ut som om den ikke er limt ordentlig, eller et mellomrom som ikke er dekket. Syretesten kommer når vi bestemmer oss for å ta et bad. Vi må spørre oss selv om flisegulvet føles behagelig, eller om det føles som om det klør på fotsålene? Lekker det ikke?

Det siste trinnet er å være nøye med detaljene. Hvis alt viser seg å være positivt: Da er du i mål! Tilbud 365 gir deg alle rabattkatalogene fra dine favorittbutikker i Norge. Hvis du tenker på å bytte fliser, er Flisekompaniet det beste valget. Gjør det!

 

- 3 min

Share
Flisekompaniet: slik legger du fliser som en proff

Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

Accessorize er en britisk smykkekjede med base i London. Kjeden har mer enn 700 butikker over hele verden, deriblant ni i Norge. Og den nye kolleksjonen skiller seg ut ved at den er laget av norske materialer. Kjeden ble grunnlagt i 1973 av Peter Simon. Han solgte hippieklær før selskapet ble et mainstream damemotemerke. Den første Accessorize-butikken åpnet i 1984 på Covent Garden Piazza i London, en populær shoppingdestinasjon. Siden den gang har selskapet ekspandert og åpnet mer enn 16 nye butikker hvert år. I dag er Accessorize en av verdens største moteforhandlere, med reklamekampanjer med store kjendiser og mer enn 700 butikker over hele verden. Accessorize designer, produserer og selger et bredt utvalg av rimelig tilbehør. Alle produktene de produserer, er designet internt av teamet i studioet i Notting Hill. Og det spesielle er at produktene er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som vegansk skinn og naturfibre, noe som gjør at norsk design skiller seg ut. Varemerket er veletablert i Europa og selvfølgelig også i Norge, der det i årenes løp har fått et sterkt fotfeste og stor oppmerksomhet blant det lokale publikummet.

Det du trenger å vite om den nye kolleksjonen

  • I butikkene deres finner du alt: håndvesker og vesker, bærekraftige smykker, tilbehør, klær og sko. Det er et bredt utvalg å velge mellom og med et budsjett som passer, slik at alle nordmenn kan handle i denne butikken. Faktisk er den nye kolleksjonen deres, som er laget av norske materialer, et nikk til denne kulturen.
  • Det er enkelt å spare penger hos Accessorize . Du finner fantastiske rabatter på utvalgte varer, og hvis du i tillegg melder deg på nyhetsbrevet, kan du spare 20 % ekstra på ditt første kjøp.
  • Accessorize konkurrerer med mange accessoireskjeder i Norge, blant annet H&M, Glitter, Claires og Cubus.
  • Det finnes ni Accessorize-butikker i Norge. De fleste av butikkene ligger i Oslo, men du finner også butikker i Ålesund og Bergen.
  • Følg Accessorize på sosiale medier som Instagram, Facebook og YouTube og bli den første som får vite om nyheter, tilbud og eksklusive fordeler.
  • Tilbehør skal ikke koste skjorta, så Accessorize har satt seg fore å gjøre sine produkter mer bærekraftige. De har oppdatert bærekraftsmålene sine for å redusere miljøpåvirkningen fra alle vinkler: fra å vurdere hva som inngår i produktene til hvordan de støtter medarbeiderne sine og tar bedre valg for planeten.
  • De har som mål å bli et klasse B-selskap innen 2025. B-Corp-sertifiserte selskaper respekterer de høyeste standardene for miljøprestasjoner og behandling av ansatte, leverandører og lokalsamfunn. De arbeider for å oppfylle B-Labs kriterier for sosiale og miljømessige resultater, åpenhet og ansvarlighet.
  • I løpet av de neste fem årene ønsker de å redusere karbonavtrykket sitt med minst 50 %. Dette oppnår de ved å måle fotavtrykket innen utgangen av 2022 for å sette opp mål.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra favorittbutikkene dine i Norge. Du trenger ikke å bruke mye penger.

 

- 3 min

Share
Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

Hvis du tenker på å fornye møblene i hjemmet ditt, er sommeren den beste årstiden. Da kan du benytte anledningen til å kjøpe de sofaene, bordene eller stolene som passer best til din stil. Du kan også kjøpe utemøbler til grillfesten med vennene dine.

Du trenger ikke å bruke en formue på nye møbler. I Norge finnes det store butikker der du kan finne alt du leter etter til markedets rimeligste priser.

De beste stedene? Her er en liste over våre forslag til butikker.

Mekk

Mekk er en norsk forhandler av byggevarer. Den har for tiden mer enn 15 filialer i hele regionen. Her finner du møbler til hjemmet, elektriske artikler, bilartikler, maling, campingutstyr og mye mer.

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker, blant annet Ryobi, Einhell, Wilfa og SkeeterVac. De markedsfører også private label-produkter. Du kan sjekke ut Mekks aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Tilbords

Tilbords er også en norsk interiørkjede. De selger kjøkkenutstyr, servise og dekorative produkter gjennom sine butikker og nettbutikker. De har mer enn 60 butikker over hele landet.

Du kan besøke nettsiden deres og finne gode tilbud i utsalgsavdelingen, bli medlem av kundeklubben for eksklusive tilbud og dra nytte av gratis frakt for å spare penger.

BoConcept

BoConcept er en dansk møbelkjede som siden 2006 har solgt alle sine møbler gjennom franchising. Kjeden har spesialisert seg på moderne møbler og tilbehør designet av internasjonale designere.

Du kan bla gjennom Outlet-delen av nettstedet for å finne rabatter på alle slags produkter. Det er rabatter på opptil 50 % på utvalgte varer. Det er et godt alternativ for å kjøpe billige kvalitetsprodukter.

IKEA

Hos IKEA finner du et bredt utvalg av produkter som sofaer, lenestoler, bokhyller og hyller, kontor- og stuemøbler, skjenker og konsoller, bord og pulter, barstoler, pyntegjenstander, senger og madrasser og hvitevarer.

Det er enkelt å spare penger på IKEA. Benytt deg av tilbudene og kampanjene som publiseres på nettsidene deres, eller meld deg på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene. Du kan også følge IKEA på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene.

Møbelringen

Møbelringen er en norsk forhandler som spesialiserer seg på møbler. Den har i dag mer enn 60 filialer over hele landet. Det er en av de mest besøkte butikkene av lokalbefolkningen.

De selger og distribuerer et stort utvalg av merker som North Living, Scapa Baltic UAB, Troels Mobler, Hjellegjerde, Ekornes, IMG Scandiavia og Hovden Mobel.

Du kan sjekke ut Møbelringens aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 40 % på utvalgte varer.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til de mest anerkjente møbelbutikkene i Norge. Kjøp de møblene som passer best til din stil for så lite penger som mulig.

 

- 3 min

Share
De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

De første verktøyene du trenger når du flytter ut

Verktøy er et grunnleggende element som vi må ha hjemme for å kunne fikse uforutsette hendelser som måtte oppstå. Det er viktig å ha det vi trenger for å være forberedt. Det finnes ting som er grunnleggende og som vi kan beholde når vi flytter ut. Du trenger bare å gjøre en liten investering for å skaffe deg disse verktøyene og klare deg uten for eksempel en rørlegger i helgen. Du må sette sammen en velutstyrt verktøykasse med de viktigste tingene. Det handler ikke om å bli gjør-det-selv-ekspert, men om å ha det grunnleggende som kan hjelpe deg ut av mer enn ett problem. I Norge finnes det store rørlegger- og gjør-det-selv-butikker der du finner et mangfold av grunnleggende verktøy for å gjøre jobben hjemme selv. Noen av dem er Bademyljø, Biggmax eller Dewalt. Dette er verktøyene du ikke har råd til å være foruten.

Skrutrekker

Skrutrekkeren er et verktøy som får deg ut av mer enn ett problem. Det kan være lurt å ha den klar i en mer eller mindre universell størrelse eller satse på et sett med skrutrekkere som dekker alle uforutsette eventualiteter. Det finnes forskjellige typer: flat skrutrekker, Philips-skrutrekker, Torx-skrutrekker, rørskrutrekker, unbrakoskrutrekker. Ikke alle skruehoder er like, og derfor er det nødvendig å ha en skrutrekker som passer best mulig.

Skiftenøkkel

For at du ikke skal rote deg bort i skiftenøkkelstørrelser, er det viktig å ha en skiftenøkkel med justerbart hode som til enhver tid passer til dine behov. Forskjellen mellom denne skiftenøkkelen og de faste skiftenøklene ligger i at den er justerbar, noe som gjør at den kan brukes til å arbeide med mange forskjellige størrelser. Munnstykket er litt skråstilt i forhold til håndtakets akse for å lette justeringen.

Hammer

En hammer er nødvendig for å henge opp bilder eller slå inn spiker i møbler. Velg en som har en klo i den andre enden for å trekke ut spikrene og et gummihåndtak, da det absorberer slagene bedre og gjør den lettere å holde. Hammeren brukes til å nagle, meisle, prege, flate ut og andre oppgaver som varierer avhengig av størrelse, materiale og modell.

Målebånd

Et målebånd er et must i verktøykassen, da det er uunnværlig for enhver oppgave. Du vil alltid ha behov for å måle hvor du skal spikre, lage hull eller lime, så det er lurt å bruke et av metall for å unngå at det slites.

Avretter

Si farvel til skjeve bilder og skjeve hyller. Selv om mange smarttelefoner i dag har vater, er det ingenting som slår det pålitelige vaterpasset fra en mannsalder. Vaterpasset har utallige bruksområder, for eksempel innen snekring, murerarbeid, smedarbeid, rørleggerarbeid og til og med ulike oppgaver i hjemmet.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favoritt rørlegger- og gjør-det-selv-butikker i Norge, slik at mindre reparasjoner i hjemmet ikke lenger er et problem når du flytter ut.

 

- 3 min

Share
De første verktøyene du trenger når du flytter ut

Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?

Det finnes et bredt utvalg av supermarkeder i Norge. Men det er to kjeder som skiller seg ut i landet når det gjelder vareutvalg, kvalitet og kampanjer: Bunnpris og Rema 1000. De har mange varer, gode priser og virkelig fristende sesongtilbud. Selv om hver enkelt kunde vil velge et bestemt marked basert på smak eller lojalitet, hvilke av de to supermarkedene har de beste tilbudene? Det er svært viktig å følge med på de daglige og månedlige publikasjonene de lanserer for ikke å gå glipp av noen muligheter og for å sammenligne priser. Etter sesongskiftet og med utgiftene til å fornye skapet, er det viktig å være oppmerksom på kampanjene og tilbudene som disse to store butikkene har. Å avlaste lommeboken vil være viktig for å nå slutten av måneden uten gjeld og med litt penger å investere i på et personlig innfall.

Bunnpris

Bunnpris tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert frukt og grønnsaker, kaffe, olje, snacks, godteri, fersk pasta, brød, kjøtt, kylling, fisk, frysevarer, rengjørings- og hygieneartikler, småapparater, dyrefôr og mye mer. Hos Bunnpris kan du alltid spare mer. Hver uke tilbyr Bunnpris en rekke kampanjer på mat og andre produkter. De har også mattilbud og rabatter på rengjøringsprodukter og tilbehør til hjemmet, hageredskaper og gjør-det-selv-artikler. I Bunnpris' nettbutikk kan du få opptil 50 % rabatt. Du kan også finne de siste Bunnpris-tilbudene og kampanjene i katalogene våre. Det er mulig å bli informert om de siste nyhetene ved å abonnere på nyhetsbrevet deres eller følge Bunnpris på sosiale nettverk. Et pluss? På nettsiden deres finner du også forslag til matlaging, og du kan til og med velge et produkt og få tips til en billig middag.

Rema 1000

Også i Rema 1000 er utvalget variert. Du finner alt og til den beste prisen: frukt og grønnsaker, snacks, godteri, ferskvarer, hobby- og gaveartikler, dyrefôr, planter, kaffe og te, småapparater, festartikler, toalettartikler, hageredskaper, klær og mye mer. Rema 1000 har ukentlige spesialtilbud som gjør det enda billigere å handle på Rema 1000 enn vanlig. Siden Rema 1000 er en lavpriskjede, kan kundene finne mange produkter av eget merke til en mye lavere pris. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i de fysiske butikkene. Meld deg nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din. Hvis du surfer innom nettsiden deres, vil du finne fantastiske tilbud på utvalgte produkter. Et pluss? Du kan laste ned Remas 1000-app for å ha alle detaljer lett tilgjengelig. Du har mange muligheter til å spare så mye som mulig i supermarkedet. Det gjelder bare å sjekke tilbudene i Bunnpris og Rema 1000. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i sine fysiske butikker. Abonner nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din.

 

- 3 min

Share
Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?

De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

Mange av oss prøver fortsatt å skape en effektiv arbeidsplass hjemme. Det går fint å jobbe med en laptop ved kjøkkenbordet i noen dager, men etter en stund ønsker vi kanskje et mer permanent oppsett. Det vil ikke bare gi oss et dedikert mentalt område å jobbe i, men de ergonomiske fordelene vil også hjelpe kroppen til å føle seg bedre. Arbeidsmiljøet bør være plassert i et eget rom, helst vekk fra fellesarealer og barnerom. Kanskje kan du sette av et rom til datamaskin og skriverstasjon, samt hyller til mapper, bøker og annet. Hvis du tenker på å oppgradere hjemmekontoret og kjøpe ny elektronikk, anbefaler vi å besøke noen av Norges ledende elektronikkbutikker.

Clas Ohlson

Clas Ohlson tilbyr et bredt utvalg av produkter i sine butikker: datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, kameraer, kjøkkenutstyr, verktøy, ladere og mye mer. Denne butikken selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merker som Samsung, Huawei, Philips, Logitech og Razer. Ta en titt på de aktuelle kampanjene og tilbudene i butikkene og på nettsidene deres for å finne de billigste varene og de beste tilbudene.

Coop Elektro

Hos Coop Elektro finner du datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysningstilbehør, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, ladere, husholdningsartikler og møbler, bilmultimedia og mye mer. Det er mange måter å spare penger på hos Coop Elecktro. Ta en titt på aktuelle tilbud og kampanjer for å finne de beste prisene og spare opptil 25 % på utvalgte varer.

Elektroimportøren

Elektroimportøren er en annen kjede der du finner alle slags elektroniske apparater: TV-er, høyttalere, radioer, hjemmekinoanlegg, hodetelefoner, multimediaspillere, mobiltelefoner, nettbrett, lesebrett, smartklokker, datamaskiner, kjøkkenmaskiner, husholdningsartikler og tilbehør. Selskapet selger og distribuerer et bredt utvalg av ledende merkevarer i sine butikker og på nettet. Hvis du vil spare penger på Elektroimportøren, kan du ta en titt på de mange ukentlige og sesongbaserte tilbudene og gjøre forskjellen.

Teknikmagasinet

Teknikmagasinet tilbyr et bredt produktutvalg med mer enn 45 000 produkter innen data, multimedia og elektronikk. Du finner datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysning, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, verktøy, ladere og mye mer. Sjekk tilgjengelige tilbud for å finne de beste kampanjene og prisene. I tillegg tilbyr Teknikmagasinet gratis levering for bestillinger over 341 kroner.

Telia

Telia har de beste smartenhetene for deg: mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett, smartklokker og alt mulig tilbehør slik at du kan fornye enhetene på kontoret. De har en eksklusiv salgsseksjon der du finner produkter fra de beste merkene til gode priser. Apple, Xqisit, Samsung, Pixel, som er de beste merkene som selges av denne butikken.

365 Tilbud gir deg alle tilbudskatalogene til dine favorittelektronikkbutikker i Norge. Dra nytte av rabatter og kampanjer og forny utstyret ditt.

 

- 3 min

Share
De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

Mote fornyer og resirkulerer seg selv. Vi er alltid på utkikk etter nye trender og løper til butikkene hver gang det er noe vi liker. Vi må avlive myten om at man må bruke mye penger for å kle seg bra. I Norge finnes det mange motebutikker som selger de beste klærne til rimelige priser. Det er en vinn-vinn-situasjon. Du vinner på å spare penger, og du vinner på produktkvalitet. Nostalgi for noen og eksperimentering for andre. Det er det mote handler om. Hvordan endre garderoben din med et begrenset budsjett? Kjøp disse plaggene til en virkelig eksepsjonell pris. Dette er de virkelige tipsene og triksene du trenger å vite.

Cargobukser

Du tror du ikke trenger dem før du ser cargobukser i et butikkvindu. De er den siste motetrenden og kan kombineres perfekt med en oversize t-skjorte. Cargobukser har et helt spesielt design: De er løse og har mange store og firkantede lommer som stikker ut fra plagget. Tidligere ble de bare brukt av menn, men nå oppfordres kvinner til å bruke dem. Zara er det vakre cargobukser til 1000 kroner. Løp og kjøp et par til deg selv.

Oversize t-skjorter

Oversize t-skjorter er ikke lenger forbeholdt skatere og motorsyklister. Mange kjente sangere og skuespillerinner laster opp bilder til nettverkene sine med denne typen plagg. De er et "must" for sommersesongen. Hva går de ut på? T-skjorter, bluser og til og med bukser som er flere størrelser større enn du vanligvis bruker. Hos Bagorama finner du oversize skjorter til 408 kroner.

Miniskjørt

Hvis det er noe som er klassisk med 90-tallet, så er det rosa miniskjørt. De var enhver tenåringsjentes drøm, og i 2023 kom de tilbake med enda større styrke. De var en klisjé i alle Hollywood-filmer, og sangerinner som Britney Spears foreviget dem. Det ideelle tilbehøret? En svart topp slik at øynene fokuserer på skjørtet. På Bjørklund kan du få miniskjørt til 455 kroner.

Transparente kjoler

Transparens er tilbake i trend i alle slags plagg, spesielt i kjoler. Hvis du ikke er sjenert, kan du ta dette alternativet når du har en viktig utflukt. Hvis du vet hvordan du skal kombinere denne kjolen med gode sko og en veske, vil du virkelig skinne. KappAhl har gjennomsiktige strikkede minikjoler til under 500 kroner. Hva er hemmeligheten? Velg undertøy som utfyller og myker opp kjolen.

Jeans med perler

Jeans er en klassiker til alle årstider. Enda mer nå hvis vi kompletterer den med perler for å gi den litt glamour. Hvis du ikke liker å bruke kjoler, er perlejeans alternativet for en gallafest. Kombinasjonen med en enkel jakke er nøkkelen. Hos Sparkjøp finner du et bredt utvalg av jeans i alle prisklasser. De billigste koster 575 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Ikke bruk for mye penger, kle deg for mindre og vær fornøyd.

 

- 3 min

Share
Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

Du trenger ikke å bruke mye penger for å få perfekt hud og beskytte deg mot det norske været. Det handler bare om å innlemme noen profesjonelle produkter i den daglige rutinen som ikke er så dyre som vi tror. Hvis du vil forbedre skjønnhetsrutinene dine uten å gå på akkord med budsjettet, kan du prøve produktene nedenfor. De vil få huden din til å se mye mer forynget ut, og du finner dem i ledende skjønnhetsbutikker i Norge.

Rensekremer

Det finnes mange forskjellige renseprodukter for ansiktet. Det finnes ikke ett produkt som oppfyller alle krav til ulike hudtyper. Noen kan være svært avfettende, andre svært sure eller basiske. Å velge en krem som passer til din hudtype er avgjørende for helsen din, og det er viktig at den har en myk konsistens for å unngå irritasjon i ansiktet. Hos Oriflame finner du rensekremer for 169 kroner.

Solkrem

Konstant eksponering for solens stråler er skadelig for hudens helse. Hvis du jobber på et strandresort og nesten alltid er utendørs, er det viktig å bruke en god solkrem for å unngå solbrenthet. Lys hud er mye mer følsom, også for ekstrem kulde som i Norge. Bruk beskyttelse om vinteren for å holde ansiktet fuktig. Det finnes solkremer med ulike solfaktor, solkremer for barn og til og med kompakte solkremer.

Micellært vann

Bløtlegg en bomullspinne og tørk den over ansiktet med forsiktige, sirkulære bevegelser, inkludert øyelokk og lepper. Etter at du har fjernet all smuss og sminke, skyller du huden med varmt eller kaldt vann.
Det er ikke nødvendig å skylle micellært vann, men det anbefales å gjøre det for å fjerne eventuelle gjenværende urenheter. Det tjener også til å tone og fukte huden. Hos Vita finner du micellært vann av de beste merkene til 82 kroner.

Leppepomade

Leppepomade er en god alliert for huden din og har flere bruksområder. Du kan bruke den til å korrigere sminke, fjerne sminke eller få øyenbrynene til å se perfekte ut. Hvordan? Hvis du gnir leppepomade inn i virvlene på øyenbrynene dine, vil du se at de er forseglet og velstelt. Selv om hovedvirkningen er knyttet til å korrigere og reparere tørrhet i leppene forårsaket av eksponering for sol, vind eller kulde. For god leppebeskyttelse bør solbeskyttelsen være minst faktor 15.

Sminkefjerningsservietter

De brukes til å fjerne sminke raskt, men bare overfladisk, da de ikke fjerner 100 % av restene. Et annet supplement vil være nødvendig for å gjøre en dyp rensing. Vi anbefaler at du vasker ansiktet med rikelig med såpe og vann for å være sikker på at du fjerner alle urenheter og bruker ansiktsvann og fuktighetskrem. Ikke misbruk sminkefjerningsservietter og følg en komplett rutine for å oppnå en jevnere hud. Hos Oriflame eller Vita kan du finne alle slags sminkefjernerhåndklær.

365 Tilbud gir deg de beste katalogene med alle tilbudene fra dine favorittkosmetikkbutikker i hele Norge. Ta vare på hudens helse, sommer som vinter.

 

- 3 min

Share
De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

Billige moteartikler alle kvinner trenger

Med sesongskiftet fornyes klesskapet. Vi må ikke bare tenke på klærne, men også på tilbehøret som utfyller og forsterker utseendet vårt. Det er ikke nødvendig å bruke hundrevis av kroner for å finne det perfekte plagget. Det gjelder bare å vite hvordan man utnytter tilbudene og kampanjene i norske butikker. Her har vi satt sammen en liste over de fem viktigste tingene alle kvinner trenger. Mulighetene er mange. Det gjelder bare å vite hvordan du skal shoppe for å få tak i tilbehøret til en god pris.

Sko

Zara er på salg, og du kan få den geometriske skoen med hæl for 233,96 kroner. Det passer budsjettet, og selv om det er en vintersko, er det fortsatt noen kalde kvelder igjen, så du kan utnytte dem. Hvis du gjør deg klar for den kommende sommersesongen, kan du finne vakre sandaler med firkantet såle til 350 kroner. Det er bare å bla gjennom katalogen for å finne de beste prisene.

Vesker

En look er aldri helt komplett uten en veske. De fremhever plaggene, og du kan til og med tilføre litt farge hvis du velger å bruke et ensfarget antrekk. For 175 kroner kan du få en stelleveske med rom fra Bagorama. Den kommer i to farger, gul og sennep, og er ideell for en utflukt der du bare har med deg nøkler, penger og mobiltelefon. Hvis du ikke vil slutte å være kul selv når du går til supermarkedet, vil nylonvesken med striper være ideell for deg. Den koster 140 kroner og har nok plass til et godt kjøp.

Øredobber

Øredobber går aldri av moten, men denne sesongen er de mer fasjonable enn noensinne. Små, store eller dinglende, alle design og størrelser er tillatt, og alle vil tilpasse dem til utseendet sitt. Hos Bjørklund finner du flotte og svært billige øreringer. Våre favoritter? De runde metalløredobbene med kantet design. De er tilgjengelige for 117 kroner. På vår favorittliste finner du også øredobbene med et langt anheng og en rund kule nederst. De koster 222 kroner.

Solbriller

Solbriller er ikke lenger et eksklusivt sommerplagg, men kan brukes når som helst på året. Det finnes ulike former, materialer og størrelser, men vi er alle enige om at brune briller med firkantet innfatning alltid er et "must have".
Hos KappAhl koster denne typen briller bare 233,96 kroner. Det finnes også billigere modeller som passer budsjettet ditt. Velg den som passer best til ansiktskonturen din, og invester uten dårlig samvittighet.

Armbånd

Armbånd er like viktige som øredobber for å utfylle ethvert plagg. Hvis du velger et hvitt eller svart antrekk, kan du bruke et fargerikt armbånd for å fremheve looken. Hos Sparkjøp kan du finne flotte armbånd for så lite som 117 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Forny garderoben din, men gjør også plass til nye og vakre plagg.

 

- 3 min

Share
Billige moteartikler alle kvinner trenger
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.