ANNONSE

Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

Accessorize er en britisk smykkekjede med base i London. Kjeden har mer enn 700 butikker over hele verden, deriblant ni i Norge. Og den nye kolleksjonen skiller seg ut ved at den er laget av norske materialer. Kjeden ble grunnlagt i 1973 av Peter Simon. Han solgte hippieklær før selskapet ble et mainstream damemotemerke. Den første Accessorize-butikken åpnet i 1984 på Covent Garden Piazza i London, en populær shoppingdestinasjon. Siden den gang har selskapet ekspandert og åpnet mer enn 16 nye butikker hvert år. I dag er Accessorize en av verdens største moteforhandlere, med reklamekampanjer med store kjendiser og mer enn 700 butikker over hele verden. Accessorize designer, produserer og selger et bredt utvalg av rimelig tilbehør. Alle produktene de produserer, er designet internt av teamet i studioet i Notting Hill. Og det spesielle er at produktene er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som vegansk skinn og naturfibre, noe som gjør at norsk design skiller seg ut. Varemerket er veletablert i Europa og selvfølgelig også i Norge, der det i årenes løp har fått et sterkt fotfeste og stor oppmerksomhet blant det lokale publikummet.

Det du trenger å vite om den nye kolleksjonen

2.jpg

  • I butikkene deres finner du alt: håndvesker og vesker, bærekraftige smykker, tilbehør, klær og sko. Det er et bredt utvalg å velge mellom og med et budsjett som passer, slik at alle nordmenn kan handle i denne butikken. Faktisk er den nye kolleksjonen deres, som er laget av norske materialer, et nikk til denne kulturen.
  • Det er enkelt å spare penger hos Accessorize . Du finner fantastiske rabatter på utvalgte varer, og hvis du i tillegg melder deg på nyhetsbrevet, kan du spare 20 % ekstra på ditt første kjøp.
  • Accessorize konkurrerer med mange accessoireskjeder i Norge, blant annet H&M, Glitter, Claires og Cubus.
  • Det finnes ni Accessorize-butikker i Norge. De fleste av butikkene ligger i Oslo, men du finner også butikker i Ålesund og Bergen.
  • Følg Accessorize på sosiale medier som Instagram, Facebook og YouTube og bli den første som får vite om nyheter, tilbud og eksklusive fordeler.
  • Tilbehør skal ikke koste skjorta, så Accessorize har satt seg fore å gjøre sine produkter mer bærekraftige. De har oppdatert bærekraftsmålene sine for å redusere miljøpåvirkningen fra alle vinkler: fra å vurdere hva som inngår i produktene til hvordan de støtter medarbeiderne sine og tar bedre valg for planeten.
  • De har som mål å bli et klasse B-selskap innen 2025. B-Corp-sertifiserte selskaper respekterer de høyeste standardene for miljøprestasjoner og behandling av ansatte, leverandører og lokalsamfunn. De arbeider for å oppfylle B-Labs kriterier for sosiale og miljømessige resultater, åpenhet og ansvarlighet.
  • I løpet av de neste fem årene ønsker de å redusere karbonavtrykket sitt med minst 50 %. Dette oppnår de ved å måle fotavtrykket innen utgangen av 2022 for å sette opp mål.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra favorittbutikkene dine i Norge. Du trenger ikke å bruke mye penger.

 

- 3 min

Share
Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

Hvis du tenker på å fornye møblene i hjemmet ditt, er sommeren den beste årstiden. Da kan du benytte anledningen til å kjøpe de sofaene, bordene eller stolene som passer best til din stil. Du kan også kjøpe utemøbler til grillfesten med vennene dine.

Du trenger ikke å bruke en formue på nye møbler. I Norge finnes det store butikker der du kan finne alt du leter etter til markedets rimeligste priser.

De beste stedene? Her er en liste over våre forslag til butikker.

Mekk

2.jpg

Mekk er en norsk forhandler av byggevarer. Den har for tiden mer enn 15 filialer i hele regionen. Her finner du møbler til hjemmet, elektriske artikler, bilartikler, maling, campingutstyr og mye mer.

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker, blant annet Ryobi, Einhell, Wilfa og SkeeterVac. De markedsfører også private label-produkter. Du kan sjekke ut Mekks aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Tilbords

3.jpg

Tilbords er også en norsk interiørkjede. De selger kjøkkenutstyr, servise og dekorative produkter gjennom sine butikker og nettbutikker. De har mer enn 60 butikker over hele landet.

Du kan besøke nettsiden deres og finne gode tilbud i utsalgsavdelingen, bli medlem av kundeklubben for eksklusive tilbud og dra nytte av gratis frakt for å spare penger.

BoConcept

4.jpg

BoConcept er en dansk møbelkjede som siden 2006 har solgt alle sine møbler gjennom franchising. Kjeden har spesialisert seg på moderne møbler og tilbehør designet av internasjonale designere.

Du kan bla gjennom Outlet-delen av nettstedet for å finne rabatter på alle slags produkter. Det er rabatter på opptil 50 % på utvalgte varer. Det er et godt alternativ for å kjøpe billige kvalitetsprodukter.

IKEA

5.jpg

Hos IKEA finner du et bredt utvalg av produkter som sofaer, lenestoler, bokhyller og hyller, kontor- og stuemøbler, skjenker og konsoller, bord og pulter, barstoler, pyntegjenstander, senger og madrasser og hvitevarer.

Det er enkelt å spare penger på IKEA. Benytt deg av tilbudene og kampanjene som publiseres på nettsidene deres, eller meld deg på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene. Du kan også følge IKEA på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene.

Møbelringen

6.jpg

Møbelringen er en norsk forhandler som spesialiserer seg på møbler. Den har i dag mer enn 60 filialer over hele landet. Det er en av de mest besøkte butikkene av lokalbefolkningen.

De selger og distribuerer et stort utvalg av merker som North Living, Scapa Baltic UAB, Troels Mobler, Hjellegjerde, Ekornes, IMG Scandiavia og Hovden Mobel.

Du kan sjekke ut Møbelringens aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 40 % på utvalgte varer.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til de mest anerkjente møbelbutikkene i Norge. Kjøp de møblene som passer best til din stil for så lite penger som mulig.

 

- 3 min

Share
De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

De første verktøyene du trenger når du flytter ut

Verktøy er et grunnleggende element som vi må ha hjemme for å kunne fikse uforutsette hendelser som måtte oppstå. Det er viktig å ha det vi trenger for å være forberedt. Det finnes ting som er grunnleggende og som vi kan beholde når vi flytter ut. Du trenger bare å gjøre en liten investering for å skaffe deg disse verktøyene og klare deg uten for eksempel en rørlegger i helgen. Du må sette sammen en velutstyrt verktøykasse med de viktigste tingene. Det handler ikke om å bli gjør-det-selv-ekspert, men om å ha det grunnleggende som kan hjelpe deg ut av mer enn ett problem. I Norge finnes det store rørlegger- og gjør-det-selv-butikker der du finner et mangfold av grunnleggende verktøy for å gjøre jobben hjemme selv. Noen av dem er Bademyljø, Biggmax eller Dewalt. Dette er verktøyene du ikke har råd til å være foruten.

Skrutrekker

2.jpg

Skrutrekkeren er et verktøy som får deg ut av mer enn ett problem. Det kan være lurt å ha den klar i en mer eller mindre universell størrelse eller satse på et sett med skrutrekkere som dekker alle uforutsette eventualiteter. Det finnes forskjellige typer: flat skrutrekker, Philips-skrutrekker, Torx-skrutrekker, rørskrutrekker, unbrakoskrutrekker. Ikke alle skruehoder er like, og derfor er det nødvendig å ha en skrutrekker som passer best mulig.

Skiftenøkkel

3.jpg

For at du ikke skal rote deg bort i skiftenøkkelstørrelser, er det viktig å ha en skiftenøkkel med justerbart hode som til enhver tid passer til dine behov. Forskjellen mellom denne skiftenøkkelen og de faste skiftenøklene ligger i at den er justerbar, noe som gjør at den kan brukes til å arbeide med mange forskjellige størrelser. Munnstykket er litt skråstilt i forhold til håndtakets akse for å lette justeringen.

Hammer

4.jpg

En hammer er nødvendig for å henge opp bilder eller slå inn spiker i møbler. Velg en som har en klo i den andre enden for å trekke ut spikrene og et gummihåndtak, da det absorberer slagene bedre og gjør den lettere å holde. Hammeren brukes til å nagle, meisle, prege, flate ut og andre oppgaver som varierer avhengig av størrelse, materiale og modell.

Målebånd

5.jpg

Et målebånd er et must i verktøykassen, da det er uunnværlig for enhver oppgave. Du vil alltid ha behov for å måle hvor du skal spikre, lage hull eller lime, så det er lurt å bruke et av metall for å unngå at det slites.

Avretter

6.jpg

Si farvel til skjeve bilder og skjeve hyller. Selv om mange smarttelefoner i dag har vater, er det ingenting som slår det pålitelige vaterpasset fra en mannsalder. Vaterpasset har utallige bruksområder, for eksempel innen snekring, murerarbeid, smedarbeid, rørleggerarbeid og til og med ulike oppgaver i hjemmet.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favoritt rørlegger- og gjør-det-selv-butikker i Norge, slik at mindre reparasjoner i hjemmet ikke lenger er et problem når du flytter ut.

 

- 3 min

Share
De første verktøyene du trenger når du flytter ut

Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?

Det finnes et bredt utvalg av supermarkeder i Norge. Men det er to kjeder som skiller seg ut i landet når det gjelder vareutvalg, kvalitet og kampanjer: Bunnpris og Rema 1000. De har mange varer, gode priser og virkelig fristende sesongtilbud. Selv om hver enkelt kunde vil velge et bestemt marked basert på smak eller lojalitet, hvilke av de to supermarkedene har de beste tilbudene? Det er svært viktig å følge med på de daglige og månedlige publikasjonene de lanserer for ikke å gå glipp av noen muligheter og for å sammenligne priser. Etter sesongskiftet og med utgiftene til å fornye skapet, er det viktig å være oppmerksom på kampanjene og tilbudene som disse to store butikkene har. Å avlaste lommeboken vil være viktig for å nå slutten av måneden uten gjeld og med litt penger å investere i på et personlig innfall.

Bunnpris

2.jpg

Bunnpris tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert frukt og grønnsaker, kaffe, olje, snacks, godteri, fersk pasta, brød, kjøtt, kylling, fisk, frysevarer, rengjørings- og hygieneartikler, småapparater, dyrefôr og mye mer. Hos Bunnpris kan du alltid spare mer. Hver uke tilbyr Bunnpris en rekke kampanjer på mat og andre produkter. De har også mattilbud og rabatter på rengjøringsprodukter og tilbehør til hjemmet, hageredskaper og gjør-det-selv-artikler. I Bunnpris' nettbutikk kan du få opptil 50 % rabatt. Du kan også finne de siste Bunnpris-tilbudene og kampanjene i katalogene våre. Det er mulig å bli informert om de siste nyhetene ved å abonnere på nyhetsbrevet deres eller følge Bunnpris på sosiale nettverk. Et pluss? På nettsiden deres finner du også forslag til matlaging, og du kan til og med velge et produkt og få tips til en billig middag.

Rema 1000

3.jpg

Også i Rema 1000 er utvalget variert. Du finner alt og til den beste prisen: frukt og grønnsaker, snacks, godteri, ferskvarer, hobby- og gaveartikler, dyrefôr, planter, kaffe og te, småapparater, festartikler, toalettartikler, hageredskaper, klær og mye mer. Rema 1000 har ukentlige spesialtilbud som gjør det enda billigere å handle på Rema 1000 enn vanlig. Siden Rema 1000 er en lavpriskjede, kan kundene finne mange produkter av eget merke til en mye lavere pris. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i de fysiske butikkene. Meld deg nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din. Hvis du surfer innom nettsiden deres, vil du finne fantastiske tilbud på utvalgte produkter. Et pluss? Du kan laste ned Remas 1000-app for å ha alle detaljer lett tilgjengelig. Du har mange muligheter til å spare så mye som mulig i supermarkedet. Det gjelder bare å sjekke tilbudene i Bunnpris og Rema 1000. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i sine fysiske butikker. Abonner nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din.

 

- 3 min

Share
Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?
ANNONSE

De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

Mange av oss prøver fortsatt å skape en effektiv arbeidsplass hjemme. Det går fint å jobbe med en laptop ved kjøkkenbordet i noen dager, men etter en stund ønsker vi kanskje et mer permanent oppsett. Det vil ikke bare gi oss et dedikert mentalt område å jobbe i, men de ergonomiske fordelene vil også hjelpe kroppen til å føle seg bedre. Arbeidsmiljøet bør være plassert i et eget rom, helst vekk fra fellesarealer og barnerom. Kanskje kan du sette av et rom til datamaskin og skriverstasjon, samt hyller til mapper, bøker og annet. Hvis du tenker på å oppgradere hjemmekontoret og kjøpe ny elektronikk, anbefaler vi å besøke noen av Norges ledende elektronikkbutikker.

Clas Ohlson

2.jpg

Clas Ohlson tilbyr et bredt utvalg av produkter i sine butikker: datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, kameraer, kjøkkenutstyr, verktøy, ladere og mye mer. Denne butikken selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merker som Samsung, Huawei, Philips, Logitech og Razer. Ta en titt på de aktuelle kampanjene og tilbudene i butikkene og på nettsidene deres for å finne de billigste varene og de beste tilbudene.

Coop Elektro

3.jpg

Hos Coop Elektro finner du datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysningstilbehør, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, ladere, husholdningsartikler og møbler, bilmultimedia og mye mer. Det er mange måter å spare penger på hos Coop Elecktro. Ta en titt på aktuelle tilbud og kampanjer for å finne de beste prisene og spare opptil 25 % på utvalgte varer.

Elektroimportøren

4.jpg

Elektroimportøren er en annen kjede der du finner alle slags elektroniske apparater: TV-er, høyttalere, radioer, hjemmekinoanlegg, hodetelefoner, multimediaspillere, mobiltelefoner, nettbrett, lesebrett, smartklokker, datamaskiner, kjøkkenmaskiner, husholdningsartikler og tilbehør. Selskapet selger og distribuerer et bredt utvalg av ledende merkevarer i sine butikker og på nettet. Hvis du vil spare penger på Elektroimportøren, kan du ta en titt på de mange ukentlige og sesongbaserte tilbudene og gjøre forskjellen.

Teknikmagasinet

5.jpg

Teknikmagasinet tilbyr et bredt produktutvalg med mer enn 45 000 produkter innen data, multimedia og elektronikk. Du finner datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysning, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, verktøy, ladere og mye mer. Sjekk tilgjengelige tilbud for å finne de beste kampanjene og prisene. I tillegg tilbyr Teknikmagasinet gratis levering for bestillinger over 341 kroner.

Telia

6.jpg

Telia har de beste smartenhetene for deg: mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett, smartklokker og alt mulig tilbehør slik at du kan fornye enhetene på kontoret. De har en eksklusiv salgsseksjon der du finner produkter fra de beste merkene til gode priser. Apple, Xqisit, Samsung, Pixel, som er de beste merkene som selges av denne butikken.

365 Tilbud gir deg alle tilbudskatalogene til dine favorittelektronikkbutikker i Norge. Dra nytte av rabatter og kampanjer og forny utstyret ditt.

 

- 3 min

Share
De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

Mote fornyer og resirkulerer seg selv. Vi er alltid på utkikk etter nye trender og løper til butikkene hver gang det er noe vi liker. Vi må avlive myten om at man må bruke mye penger for å kle seg bra. I Norge finnes det mange motebutikker som selger de beste klærne til rimelige priser. Det er en vinn-vinn-situasjon. Du vinner på å spare penger, og du vinner på produktkvalitet. Nostalgi for noen og eksperimentering for andre. Det er det mote handler om. Hvordan endre garderoben din med et begrenset budsjett? Kjøp disse plaggene til en virkelig eksepsjonell pris. Dette er de virkelige tipsene og triksene du trenger å vite.

Cargobukser

2.jpg

Du tror du ikke trenger dem før du ser cargobukser i et butikkvindu. De er den siste motetrenden og kan kombineres perfekt med en oversize t-skjorte. Cargobukser har et helt spesielt design: De er løse og har mange store og firkantede lommer som stikker ut fra plagget. Tidligere ble de bare brukt av menn, men nå oppfordres kvinner til å bruke dem. Zara er det vakre cargobukser til 1000 kroner. Løp og kjøp et par til deg selv.

Oversize t-skjorter

3.jpg

Oversize t-skjorter er ikke lenger forbeholdt skatere og motorsyklister. Mange kjente sangere og skuespillerinner laster opp bilder til nettverkene sine med denne typen plagg. De er et "must" for sommersesongen. Hva går de ut på? T-skjorter, bluser og til og med bukser som er flere størrelser større enn du vanligvis bruker. Hos Bagorama finner du oversize skjorter til 408 kroner.

Miniskjørt

4.jpg

Hvis det er noe som er klassisk med 90-tallet, så er det rosa miniskjørt. De var enhver tenåringsjentes drøm, og i 2023 kom de tilbake med enda større styrke. De var en klisjé i alle Hollywood-filmer, og sangerinner som Britney Spears foreviget dem. Det ideelle tilbehøret? En svart topp slik at øynene fokuserer på skjørtet. På Bjørklund kan du få miniskjørt til 455 kroner.

Transparente kjoler

5.jpg

Transparens er tilbake i trend i alle slags plagg, spesielt i kjoler. Hvis du ikke er sjenert, kan du ta dette alternativet når du har en viktig utflukt. Hvis du vet hvordan du skal kombinere denne kjolen med gode sko og en veske, vil du virkelig skinne. KappAhl har gjennomsiktige strikkede minikjoler til under 500 kroner. Hva er hemmeligheten? Velg undertøy som utfyller og myker opp kjolen.

Jeans med perler

6.jpg

Jeans er en klassiker til alle årstider. Enda mer nå hvis vi kompletterer den med perler for å gi den litt glamour. Hvis du ikke liker å bruke kjoler, er perlejeans alternativet for en gallafest. Kombinasjonen med en enkel jakke er nøkkelen. Hos Sparkjøp finner du et bredt utvalg av jeans i alle prisklasser. De billigste koster 575 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Ikke bruk for mye penger, kle deg for mindre og vær fornøyd.

 

- 3 min

Share
Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

Du trenger ikke å bruke mye penger for å få perfekt hud og beskytte deg mot det norske været. Det handler bare om å innlemme noen profesjonelle produkter i den daglige rutinen som ikke er så dyre som vi tror. Hvis du vil forbedre skjønnhetsrutinene dine uten å gå på akkord med budsjettet, kan du prøve produktene nedenfor. De vil få huden din til å se mye mer forynget ut, og du finner dem i ledende skjønnhetsbutikker i Norge.

Rensekremer

2.jpg

Det finnes mange forskjellige renseprodukter for ansiktet. Det finnes ikke ett produkt som oppfyller alle krav til ulike hudtyper. Noen kan være svært avfettende, andre svært sure eller basiske. Å velge en krem som passer til din hudtype er avgjørende for helsen din, og det er viktig at den har en myk konsistens for å unngå irritasjon i ansiktet. Hos Oriflame finner du rensekremer for 169 kroner.

Solkrem

3.jpg

Konstant eksponering for solens stråler er skadelig for hudens helse. Hvis du jobber på et strandresort og nesten alltid er utendørs, er det viktig å bruke en god solkrem for å unngå solbrenthet. Lys hud er mye mer følsom, også for ekstrem kulde som i Norge. Bruk beskyttelse om vinteren for å holde ansiktet fuktig. Det finnes solkremer med ulike solfaktor, solkremer for barn og til og med kompakte solkremer.

Micellært vann

4.jpg

Bløtlegg en bomullspinne og tørk den over ansiktet med forsiktige, sirkulære bevegelser, inkludert øyelokk og lepper. Etter at du har fjernet all smuss og sminke, skyller du huden med varmt eller kaldt vann.
Det er ikke nødvendig å skylle micellært vann, men det anbefales å gjøre det for å fjerne eventuelle gjenværende urenheter. Det tjener også til å tone og fukte huden. Hos Vita finner du micellært vann av de beste merkene til 82 kroner.

Leppepomade

5.jpg

Leppepomade er en god alliert for huden din og har flere bruksområder. Du kan bruke den til å korrigere sminke, fjerne sminke eller få øyenbrynene til å se perfekte ut. Hvordan? Hvis du gnir leppepomade inn i virvlene på øyenbrynene dine, vil du se at de er forseglet og velstelt. Selv om hovedvirkningen er knyttet til å korrigere og reparere tørrhet i leppene forårsaket av eksponering for sol, vind eller kulde. For god leppebeskyttelse bør solbeskyttelsen være minst faktor 15.

Sminkefjerningsservietter

6.jpg

De brukes til å fjerne sminke raskt, men bare overfladisk, da de ikke fjerner 100 % av restene. Et annet supplement vil være nødvendig for å gjøre en dyp rensing. Vi anbefaler at du vasker ansiktet med rikelig med såpe og vann for å være sikker på at du fjerner alle urenheter og bruker ansiktsvann og fuktighetskrem. Ikke misbruk sminkefjerningsservietter og følg en komplett rutine for å oppnå en jevnere hud. Hos Oriflame eller Vita kan du finne alle slags sminkefjernerhåndklær.

365 Tilbud gir deg de beste katalogene med alle tilbudene fra dine favorittkosmetikkbutikker i hele Norge. Ta vare på hudens helse, sommer som vinter.

 

- 3 min

Share
De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

Billige moteartikler alle kvinner trenger

Med sesongskiftet fornyes klesskapet. Vi må ikke bare tenke på klærne, men også på tilbehøret som utfyller og forsterker utseendet vårt. Det er ikke nødvendig å bruke hundrevis av kroner for å finne det perfekte plagget. Det gjelder bare å vite hvordan man utnytter tilbudene og kampanjene i norske butikker. Her har vi satt sammen en liste over de fem viktigste tingene alle kvinner trenger. Mulighetene er mange. Det gjelder bare å vite hvordan du skal shoppe for å få tak i tilbehøret til en god pris.

Sko

2.jpg

Zara er på salg, og du kan få den geometriske skoen med hæl for 233,96 kroner. Det passer budsjettet, og selv om det er en vintersko, er det fortsatt noen kalde kvelder igjen, så du kan utnytte dem. Hvis du gjør deg klar for den kommende sommersesongen, kan du finne vakre sandaler med firkantet såle til 350 kroner. Det er bare å bla gjennom katalogen for å finne de beste prisene.

Vesker

3.jpg

En look er aldri helt komplett uten en veske. De fremhever plaggene, og du kan til og med tilføre litt farge hvis du velger å bruke et ensfarget antrekk. For 175 kroner kan du få en stelleveske med rom fra Bagorama. Den kommer i to farger, gul og sennep, og er ideell for en utflukt der du bare har med deg nøkler, penger og mobiltelefon. Hvis du ikke vil slutte å være kul selv når du går til supermarkedet, vil nylonvesken med striper være ideell for deg. Den koster 140 kroner og har nok plass til et godt kjøp.

Øredobber

4.jpg

Øredobber går aldri av moten, men denne sesongen er de mer fasjonable enn noensinne. Små, store eller dinglende, alle design og størrelser er tillatt, og alle vil tilpasse dem til utseendet sitt. Hos Bjørklund finner du flotte og svært billige øreringer. Våre favoritter? De runde metalløredobbene med kantet design. De er tilgjengelige for 117 kroner. På vår favorittliste finner du også øredobbene med et langt anheng og en rund kule nederst. De koster 222 kroner.

Solbriller

5.jpg

Solbriller er ikke lenger et eksklusivt sommerplagg, men kan brukes når som helst på året. Det finnes ulike former, materialer og størrelser, men vi er alle enige om at brune briller med firkantet innfatning alltid er et "must have".
Hos KappAhl koster denne typen briller bare 233,96 kroner. Det finnes også billigere modeller som passer budsjettet ditt. Velg den som passer best til ansiktskonturen din, og invester uten dårlig samvittighet.

Armbånd

6.jpg

Armbånd er like viktige som øredobber for å utfylle ethvert plagg. Hvis du velger et hvitt eller svart antrekk, kan du bruke et fargerikt armbånd for å fremheve looken. Hos Sparkjøp kan du finne flotte armbånd for så lite som 117 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Forny garderoben din, men gjør også plass til nye og vakre plagg.

 

- 3 min

Share
Billige moteartikler alle kvinner trenger

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.