logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDrømmer om design: åpne opp for Kremmerhusets estetiske verden
ANNONSE

Drømmer om design: åpne opp for Kremmerhusets estetiske verden

Drømmer om design: åpne opp for Kremmerhusets estetiske verden

Hvis du tenker på å fornye innredningen i hjemmet ditt, kan du ta utgangspunkt i den estetiske verdenen til Kremmerhuset, Norges største møbelbutikk. Hvordan designe drømmene dine? Hvis du blar gjennom katalogene til denne kjeden, vil du oppdage en verden av trender og muligheter. Dra nytte av sesongskiftet og sett i gang! La oss ta en titt på noen av dem:

Møbler med buede linjer

2.jpg

Det er en av nøklene til møbeldesign som vi allerede så i 2022, og som fortsetter å være veldig aktuell. Sofaer med buede linjer, avrundede lenestoler, møbler som flykter fra den rette linjen for å ta i bruk mer svingete design. Det er komfort og velvære som etterspørres, i motsetning til rettlinjethet og krav. Målet er å skape behagelige miljøer som kan formidle en følelse av komfort og hvor vi føler oss helt lykkelige. Hjemmet vårt er i dag mer enn noensinne vårt tilfluktssted.

Naturlige fibre

3.jpg

Dette er en annen trend som fortsetter å slå hardt i 2024: møbler laget av plantefibre som rotting, kurv eller bambus kommer inn i hjemmet og blir et viktig dekorasjonselement. Ikke bare er de vakre og dekorative, men de er også bærekraftige materialer, noe som for øyeblikket er svært viktig i land som Norge. Dra nytte av det naturlige i disse materialene og nyt dem i hele huset og i alle varianter: sengegavler, stoler og lenestoler, krakker, sidebord osv.

Bouclé-stoffet

4.jpg

Dette er et tykt stoff med en vev av små knuter og en krøllete søm som gir det en unik tekstur. I 2023 kom det til møbelpolstrede møbler med mykhet, komfort og et snev av glamour, i stil med de ikoniske Chanel-jakkene som gjorde boucléstoffet moderne for flere tiår siden. Når det gjelder møbeltrekk, er bouclé elegant, varmt og komfortabelt. Det er også et allsidig møbelstoff som passer til enhver stil.

Vintage-møbler

5.jpg

Forkjærligheten for vintagemøbler har fått en renessanse. Det har mye å gjøre med bærekraft og ønsket om å gjenvinne alle de hverdagslige elementene som kan gjenbrukes, men også med smaken for fortidens gode design. Å velge et møbel av høy kvalitet og vintagedesign og tilpasse det til dagens omgivelser er en av tidens trender.

Møbler i marmor

6.jpg

Et annet materiale som vinner frem i dag når det gjelder møbelproduksjon er marmor, en naturstein som er perfekt til bord- og møbeltopper. Marmor har en stor skjønnhet og et snev av eleganse, og skaper også en forbindelse til autentiske materialer. I tillegg til å bruke ekte marmor som en integrert del av møblene, brukes også andre alternativer for å oppnå samme effekt: porselensfliser, vinylbelegg og andre materialer som imiterer marmor.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til de beste dekorasjonsbutikkene i Norge. Kom til Kremmerhuset og oppdag en ny verden. Sett i gang med å gjøre hjemmet ditt vakkert!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.