logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBillige måter å få badet ditt til å se fantastisk ut
ANNONSE

Billige måter å få badet ditt til å se fantastisk ut

Billige måter å få badet ditt til å se fantastisk ut

Du trenger ikke å bruke mye penger for å få badet ditt til å se fantastisk ut. Bare husk at noen produkter er et must, og du kan få tak i dem i norske butikker. Med små endringer kan du pusse opp badet ditt uten å måtte gjøre store arbeider eller tilkalle en profesjonell. Badet er et av de viktigste rommene i huset og alltid det siste som blir pusset opp. Her er noen billige måter å få badet til å skinne på:

Maling

2.jpg

Det er få endringer som er så takknemlige og med et så godt resultat som maling. For å unngå å bli overveldet, start med å endre fargen på badet. Det første du bør gjøre er å velge farge og prøve den på en vegg. Observer effekten av lys og kombinasjonen med toalettene. Det anbefales å bruke lyse farger for å gi følelsen av mer plass, spesielt hvis badet er lite. Hos MEKK finner du et bredt utvalg av farger for å gi badet ditt en spesiell touch.

Ornamenter

3.jpg

Når baderomsinnredningen har vært den samme i lang tid, oppstår det en viss estetisk stagnasjon. Prøv å blande elementer av forskjellige stiler eller flytt visse deler, og gi dem en ny funksjon. Noen ganger må du bare bytte ut de gamle vasene og innlemme noen viktige ornamenter for å få alt til å se nytt og annerledes ut. En annen god idé er å fornye tilbehøret med jevne mellomrom, for eksempel hyller, dusjholdere eller papirkurver. Hos BYGGMAX kan du få speil og alle slags dekorative gjenstander som vaser, såpeskåler og tepper for å gi det spesielle preget til det valgte miljøet.

Brytere

4.jpg

De er et av de elementene i huset som lider mest av tidens gang. Det skader ikke å sjekke din og erstatte dem. I dag brukes enkle og minimalistiske modeller som klarer å integrere seg i miljøene og smelte inn i veggen. Selv om du foretrekker det, er det rammer i titan og matt svart, som setter et notat av stil og farge. Et av de beste alternativene for butikker for å kjøpe nye lysbrytere er BILTEMA. Definer hvilken modell du liker best og velg blant de forskjellige som tilbys.

Wainscoting

5.jpg

En måte å gi liv og stil til veggene på badet ditt er å tapetsere dem med trendy tapet eller gå for dekorative paneler. De er enkle å sette opp med lim og veldig rimelige, og endrer utseendet på et rom umiddelbart. I tillegg absorberer de støy og tåler vann og støt.

Hvitevarer

6.jpg

Å bytte ut gamle hvitevarer vil gi nytt liv til badet ditt. Det er også en god idé å spare energi, siden du kan velge apparater med lavt strømforbruk. Du kan bytte ut hårføner, barbermaskin eller klippemaskin. Hos JULA har du flere alternativer å velge mellom, avhengig av budsjettet ditt.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittbutikker i Norge. Benytt deg av produktene på salg og puss opp badet ditt uten å bruke for mye penger. Det er bare å skynde seg!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.