logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSlik får du de beste tilbudene hos Elkjøp: en guide til store besparelser
ANNONSE

Slik får du de beste tilbudene hos Elkjøp: en guide til store besparelser

Slik får du de beste tilbudene hos Elkjøp: en guide til store besparelser

Elektronikk står for mer enn 50 % av husholdningens energikostnader. Hvis du bruker dem med omhu, kan du redusere verdien på din neste strømregning. Men her må vi skille mellom besparelser ved kjøp av elektronikk og besparelser ved bruk. Det første steget er å velge riktig hvilken datamaskin, nettbrett, TV eller mobiltelefon du vil ha, uten at det går på bekostning av lønnen din. Elkjøp har for eksempel de beste tilbudene på det norske markedet og er en favoritt blant lokalbefolkningen. Elkjøp har rundt 150 butikker på landsbasis og 400 totalt. Her finner du et stort utvalg av elektroniske produkter og landets beste service. En guide til å spare stort på elektronikk? Her er noen tips.

Sammenlign priser i butikk og på nett

2.jpg

Den samme elektronikken kan ha forskjellig pris i de ulike butikkene. Det er lett å tenke at forskjellen er noen få kroner, men det kan være mer enn det hvis det er snakk om spesialtilbud. Derfor er det viktig å sammenligne prisene i de ulike fysiske butikkene i Norge og i nettbutikkene. Du vil se at butikkene har lignende modeller, men med små variasjoner i pris eller funksjoner. Den beste måten å forberede deg på før du kjøper teknologi, er å sammenligne priser, først på nettet og deretter i butikken.

Vurder andre merker

3.jpg

For å spare penger når du kjøper hvitevarer, må du se utover de tradisjonelle merkene. På markedet finner du private labels og andre merker. Disse er tilleggsmerker fra kjente produsenter og har et godt rykte i markedet.

Ikke la deg overtale av tilbud

4.jpg

Tilbud er alltid positive, selv om det anbefales å analysere dem først. Hvorfor kjøpe den beste datamaskinen hvis du ikke skal bruke den? Selv om den koster det samme som en mindre, vil du bruke mer energi og muligens mer på kjøpet. Det finnes to andre alternativer for å spare penger ved kjøp av elektronikk som kan være svært nyttige for å unngå å bruke for mye penger: Selg det gamle apparatet eller undersøk om det finnes noen renoveringsplan.

Overse ekstra komponenter

5.jpg

Når du kjøper hvitevarer, bør du se opp for "ekstrautstyr" som du sannsynligvis ikke trenger. Automatiske tidtakere på kaffetrakteren eller spesielle sykluser på vaskemaskinen kan være praktisk hvis du vet hvordan du bruker dem, men de er ikke nødvendige. Hvis du går gjennom apparatene dine med en gang og gjør opp status, vil du sikkert finne minst et halvt dusin apparater som du sjelden bruker maksimalt med spesialinnstillinger. Kjøp den mest brukervennlige basisversjonen av det du trenger for å unngå komplikasjoner senere. Med mindre du har spesifikke tekniske bruksområder i tankene, eller hvis du liker å lese manualer og utforske alle maskinens indre funksjoner, er det best å holde det enkelt.

365 Tilbud gir deg rabattkatalogene til favorittbutikkene dine, slik at du kan fornye elektronikken din uten å bruke for mye penger. Husk tipsene vi har beskrevet, slik at du ikke går på akkord med budsjettet. Elkjøp er et godt alternativ!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.