logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorUtstyr og tilbehør for utforskning av Norges villmark
ANNONSE

Utstyr og tilbehør for utforskning av Norges villmark

Utstyr og tilbehør for utforskning av Norges villmark

Norge er som skapt for eventyr. Det er mange steder å dra, og landet er spesielt egnet for camping eller andre utendørsaktiviteter. Hvis du er glad i å campe eller bare liker å mosjonere, må du ha med deg utstyr og tilbehør for din egen sikkerhet. Det finnes ikke noe bedre enn naturen for å komme bort fra jobbstresset og lade batteriene. Det finnes mange butikker som Sportmann, Skogstad og SportsDeal som selger innovative klær til svært gode priser. Du kan besøke disse kjedene eller bare surfe på nettsidene deres hvis du har dårlig tid. Det er nå du kan leve ditt eget eventyr og kjøpe alt du trenger for å utforske Norges villmark.

Flasker eller termoser

2.jpg

Du har et uendelig antall modeller, avhengig av hvilken type aktivitet du ønsker å drive med. Faktisk finnes det til og med en "grønn" versjon med økologisk plast laget av sukkerrør. Denne biobaserte flasken er bare ett av de mange prosjektene som toppmerkene har satt i gang for å gjøre produksjonssyklusene for sykkelproduktene sine mer bærekraftige. I tillegg er alle de andre modellene fra merket biologisk nedbrytbare flasker. Flasken er tilgjengelig i fire størrelser, slik at den kan tilpasses alle dine væskebehov på sykkelen.

Lommelykt eller lykt

3.jpg

Lys vil være uunnværlig om natten, og i enda større grad i så tette skoger som i Norge. Men de er også gode hvis du sykler eller er en av dem som driver med fotturer. Det gjør det mulig for deg å ha kontroll på alt rundt deg. Det er noen aspekter du bør ta hensyn til: at den har et sterkt lys, at den tåler slag og fall og at den har batterier med lang levetid. Lommelykten er til og med trygg hvis du er ute og sykler om natten. Det finnes eksklusive modeller som passer til sykkelen din.

Reiseryggsekk

4.jpg

Når du skal på tur, har du med deg mye bagasje, og da nytter det ikke med en koffert. Vi må kjøpe en tursekk som passer til aktiviteten vår og som gjør at vi kan bære alt i samme veske. I butikker som de som er nevnt ovenfor, finnes det motstandsdyktige ryggsekker av høy kvalitet. Disse ryggsekkene har en total volumkapasitet på 18 liter og mange rom med glidelås som gir plass til alt du trenger. De er ideelle for en tredagers tur.

GPS-klokke

5.jpg

Tiden med kart og kompass er forbi, og mange turgåere foretrekker å ha med seg en GPS-sportsklokke. Det er et svært viktig hjelpemiddel for å vite hvor man befinner seg og for å slippe å ha problemer når man er på vei tilbake. Det finnes et stort utvalg av GPS-klokker i norske butikker. Prisvariasjonen avhenger av hvilke funksjoner som er integrert i hver enhet. Det er en viktig gjenstand for dagens tider og en av de mest moderne.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra sportsbutikkene du liker best, slik at du kan dra på eventyr. Ikke hold deg hjemme og begynn å utforske naturen. Nyt den norske villmarken!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.