logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNorges helseparadis: en nærmere titt på Vitusapotekets produkter
ANNONSE

Norges helseparadis: en nærmere titt på Vitusapotekets produkter

Norges helseparadis: en nærmere titt på Vitusapotekets produkter

Hvis du leter etter det norske helseparadiset, har du kommet til rett sted. Vitusapotek har markedets mest omfattende hudpleiekatalog med de beste merkene. Fra ansiktsrens og fuktighetskrem til antirynkekremer, foundations og concealere. Disse produktene er viktige for å innlemme i din daglige rutine og få en vakker hud, og du trenger ikke å bruke hundrevis av kroner på skjønnhetsbehandlinger. Ta en titt på disse produktene:

Ansiktskrem

2.jpg

Det viktigste du må huske på når du renser ansiktet, er å unngå produkter med ingredienser som har en tendens til å tørke ut huden, og heller velge en formel som bevarer de naturlige oljene. Hvorfor det? For å opprettholde optimal fuktighet. I tillegg til å trekke med seg sminke og smuss, lukter ikke ansiktsrensen vondt, irriterer ikke, gir fuktighet og tetter ikke igjen porene. Hos Vitusapotek finner du en 4-i-1 ansiktsrens som er oppsiktsvekkende god.

Foundation

3.jpg

En lett foundation er det beste valget i løpet av uken, enten du vil se best mulig ut når du trener eller når du vil ha et enkelt alternativ når du skal ut. SPF 15 Medium Protection-foundation fra Vitusapotek byr på syv fordeler i ett. Hva er de? Den beskytter, lysner, korrigerer, reduserer rødhet, gir fuktighet, reduserer synlige aldringstegn og beskytter mot sterke miljøpåvirkninger. Den er et økonomisk alternativ for å unngå å se sminket ut og passer for alle hudtyper.

Antirynkekrem

4.jpg

Det er ingen regel, men fra 30-årsalderen kan du begynne å bruke antirynkekremer. Du bør bruke produkter som er rike på vitaminer og anti-frie radikaler, som vitamin E og C, for å bekjempe de første aldringstegnene og dempe fine linjer. Ideelt sett bør vi tilpasse behandlingen til hudens behov, da disse varierer i henhold til de ulike livsfasene. Velg formler med peelingeffekt for å reaktivere hudens elastisitet og fasthet og viske ut rynker. Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg av antirynkekremer som du kan tilpasse etter dine behov.

Concealer mot mørke ringer

5.jpg

Mørke ringer under øynene trenger en nødplan for å få dem til å forsvinne så raskt som mulig. For å hjelpe deg med å nå målet om å dekke mørke ringer, har du noen mirakelprodukter som kamuflerer dem og gjør dem usynlige for øyet på bare et par minutter. Med E-vitamin, antioksidanter og antiforurensende stoffer, samt lette ingredienser mot blått lys, er disse anti-mørke ringer-behandlingene alt du trenger for å fjerne mørke ringer fra øynene.

Fuktighetsgivende gel

6.jpg

Fuktighetsgeler er vannbaserte kremer som er lette i konsistensen og trekker lett inn i huden. De inneholder færre oljer enn krembaserte fuktighetskremer, så de passer til mange hudtyper. Fuktgelene som selges på Vitusapotek er ideelle for kombinert og fet hud. De har en lett konsistens som absorberes umiddelbart og etterlater huden frisk og fuktet i minst 10 timer.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra dine norske favorittbutikker. Velg et produkt som passer din hud og begynn å bruke det daglig. Kom i gang!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.