logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe billigste supermarkedene i Norge i 2024
ANNONSE

De billigste supermarkedene i Norge i 2024

De billigste supermarkedene i Norge i 2024

Husholdningsøkonomien er et av de viktigste punktene når vi tenker på sparing. For å unngå å bruke for mye penger er det viktig å være oppmerksom på kampanjer og rabatter som tilbys av de største supermarkedene i Norge.

Hvis du har et stramt budsjett og ønsker å ta vare på pengene, er her en liste over de billigste supermarkedene. Legg merke til listen, og shopping vil ikke lenger være en byrde for lommeboken din.

Noen strategier før du går til supermarkedet: sett et budsjett, planlegg måltidene dine for de neste dagene og gå aldri på tom mage. Og når du lager mye mat, frys ned det overskytende av det du tilbereder hjemme. Da kan du lage mat som du kan ta med på jobb eller spise de dagene du er sent ute.

Coop

2.jpg

Coop Marked er en norsk dagligvarekjede. Selskapet eies av Coop og driver mer enn 10 filialer over hele landet.

Coop Marked ble først etablert som Samvirke Butikk (S-Butikk) i 1950. I 1990 ble den grafiske profilen oppdatert, og alle filialene ble omdøpt til S-Butikken, noe som varte frem til navneskiftet til Coop Marked i 2001.

Du kan sjekke ut Coop Marks ukentlige tilbud på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og tilbudene. I tillegg kan du spare opptil 30 % på utvalgte varer.

MENY

3.jpg

Hos MENY kan kundene finne et bredt utvalg av matvarer og andre produkter som kjøtt, fisk, fersk frukt og grønnsaker, hermetikk og frossenmat, melk, brød og bakverk, oljer, brus, kjæledyrmat, personlig pleie og hygieneprodukter.

Det er enkelt å spare penger hos MENY. Dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside for å få mest mulig ut av kjøpene dine. Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet deres eller følger MENY på sosiale nettverk, er det også mulig å se de siste rabattene.

SPAR

4.jpg

SPAR driver grossist- og detaljhandelsvirksomhet over hele verden. I denne butikken kan du finne et bredt utvalg av produkter: grønnsaker og frukt, kjøtt og fisk, meieriprodukter, frossenmat, snacks, brus, vin og øl, møbler, kjæledyrmat og mye mer.

Du kan sjekke ut de siste kampanjene og tilbudene på nettstedet deres og få en kupong for opptil 30 % rabatt på utvalgte varer. For å finne alle de gode tilbudene og gjøre det enklere å handle i butikken, kan du laste ned CasinoMax-appen på mobiltelefonen din.

Eurocash

5.jpg

Eurocash har for tiden hovedkontor i Strömstad i Sverige. Selskapet har mer enn fem filialer over hele Sverige, og er også til stede i Norge.

Det er flere måter du kan spare penger på med Eurocash. Kjeden sørger hele tiden for at du som kunde er fornøyd med kampanjene deres. Du kan sjekke Eurocashs aktuelle ukentlige tilbud på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

365 Tilbud har de nyeste katalogene over de billigste supermarkedene i Norge. Oppdag de aktuelle tilbudene som disse butikkene har og finn de beste rabattene for ditt budsjett. Du vil ikke angre på at du besøkte de billigste supermarkedene og sparte. Det er bare å skynde seg!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.