logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOppgrader oppskriftene dine til gourmetmåltider med Jacobs beste ingredienser
ANNONSE

Oppgrader oppskriftene dine til gourmetmåltider med Jacobs beste ingredienser

Oppgrader oppskriftene dine til gourmetmåltider med Jacobs beste ingredienser

I Norge er matvaremarkedet sterkt konsentrert om store aktører som Jacob's. Hvis du benytter deg av tilbudene fra dette supermarkedet, kan du forvandle oppskriftene dine til gourmetmåltider med de beste ingrediensene.

Hvis du aldri har handlet hos Jacob's før, har du nå sjansen til å gjøre et smart kjøp. Det er mange gode grunner til det: Du får fantastiske tilbud, rimelige dagligvarer og nødvendigheter du kan spare penger på. Og denne butikken er designet for å gjøre besøksopplevelsen din unik.

Hvis du surfer innom nettsiden deres, vil du finne utrolige tilbud hver uke, et område der de deler oppskrifter og muligheten til å handle på nettet, slik at du ikke trenger å forlate hjemmet ditt. Hva skal du kjøpe for å virkelig lage gourmetretter? Legg merke til disse must-haves fra Jacob's:

Nashi-pære

nashi.jpg Jacob's har en eksotisk frukt- og grøntavdeling der du kan finne produkter som ikke er så lett tilgjengelige i Norge. Et eksempel er nashi-pæren, som kommer fra Japan. Formen, fargen og smaken er annerledes enn den pæren vi er vant til å spise her til lands.

Du kommer garantert til å bli besatt av denne frukten og vil ønske å gå tilbake til Lidl for å kjøpe mer.

Patissez

arreglo-vista-superior-comida-otono_23-2148656374.jpg Hvis du besøker frukt- og grøntavdelingen kan du også ta med deg en patissez. Dette er et stjerneformet gresskar som stammer fra det amerikanske kontinentet. Det er iøynefallende på grunn av sin form, og du vil helt sikkert ta med deg noen hjem.

Jacob's slutter aldri å forbløffe deg. Oppskriftsheftet er fylt med næring fra alle disse fruktene og grønnsakene. Hvis du følger instruksjonene, kan du bli en stor kokk.

Italiensk olivenolje

primer-plano-aceite-oliva-organico-mesa_23-2148364452.jpg Det er ikke lett å finne god olivenolje til en virkelig billig pris. Men hos Jacob's kan du det. De beste olivenoljene i verden er italienske, og i denne supermarkedkjeden finner du et bredt utvalg av de beste merkene.

Hvis du liker å krydre salatene dine godt, kan du ta med deg to flasker og spare en til når det varme været kommer og du begynner å inkludere mer grønnsaker i den daglige menyen.

Bland nøtter og tørket frukt

surtido-frutos-secos-envase-plastico-anacardo-avellanas-nueces-pistacho-nueces-pinones-mani-pasas-vista-superior_114579-4985.jpg Nøtter er gode å spise på denne tiden av året. Hvis du savner det søte brødet i julen, er det på tide å kjøpe Southern Grove Trail Mix som selges hos Jacob's.

Følg trinn-for-trinn-instruksjonene i oppskriften Jacbo's har lagt ut på sine nettsider, og få tilbake følelsen av desember da du gledet deg til jul. Vår favorittblanding inneholder pistasjenøtter, mandler, valnøtter og rosiner fra Southern Grove.

Torskefilet

composicion-pescado-crudo-cocinar_23-2148950190.jpg Torskefilet er et annet dyrt produkt. Mange ganger unngår du å kjøpe fisk for ikke å bruke for mye penger og holde deg til budsjettet. Men hos Jacob's kan du unne deg frossen torskefilet hvis du har lyst på det. Pass på at det alltid står at produktet er kvalitetssertifisert.

Mine Tilbud 365 gir deg alle rabattkatalogene til de størstesupermarkedene i Norge. Benytt deg av Jacobs utrolige tilbud for å forvandle oppskriftene dine til gourmetmåltider. Unn dine kjære disse rettene!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.