logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorMEGAFLIS
ANNONSE

De siste MEGAFLIS-tilbudene

MEGAFLIS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Megaflis er en norsk forhandler som spesialiserer seg på byggevarer og møbler til hjemmet. Selskapets hovedkontor ligger på Billingstad.

Ofte stilte spørsmål om MEGAFLIS

Når ble MEGAFLIS opprettet?
close

Selskapet ble etablert i Norge i 1997. Siden den gang har Megaflis fortsatt å operere i regionen med stor suksess, og har åpnet fysiske filialer og fortsatt å betjene sine nettkunder. I dag er Megaflis en av Norges største nettbutikker som spesialiserer seg på fliser og baderomstilbehør.

Hvilke merker finner jeg hos MEGAFLIS?
close

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merkevarer, blant annet Arvid Nilsson, Nordsjö, HotDeal, Day, Trend, LTG, Bosch, Grohe, Osram, Mira, Nordlux og Celeste.

Hvordan du kan spare penger hos MEGAFLIS
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Megaflis. Megaflis sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Megaflis' nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg. I tillegg til dette, sjekk ut deres outlet-seksjon for å finne de laveste prisene.

Hvem er MEGAFLISs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Megaflis konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Megaflis konkurrerer med er Clas Ohlson, A & B Jernvarehandel, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Montér.

Er MEGAFLIS for tiden åpen?
close

Noen av Megaflis' filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 07.00 til 20.00 og lørdager fra kl. 10.00 til 18.00. Med unntak av søndager, da de fleste butikkene er stengt.

Hvor mange MEGAFLIS-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 21 Megaflis utsalgssteder i blant annet Innlandet, Agder, Oslo, Ålesund, Rogaland, Vestland og Trondheim.

Hvordan kjøpe MEGAFLIS-produkter på nettet
close

Gå inn på Megaflis' hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MEGAFLIS
close

Megaflis-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Megaflis' e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Megaflis' siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av MEGAFLIS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.