logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorSKEIDAR

SKEIDAR kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra SKEIDAR

Skeidar er en velkjent butikkjede i Norge som spesialiserer seg på møbler og interiør. Med hovedkontor på Holmen i Asker driver selskapet 48 butikker over hele landet og en nettbutikk. De tilbyr et bredt utvalg av produkter til ulike områder i hjemmet.

Ofte stilte spørsmål om SKEIDAR

Hvordan du kan spare penger hos SKEIDAR

Det er veldig enkelt å spare penger hos Skeidar. Du kan besøke nettsiden deres og finne gode tilbud under "Salg". I tillegg kan du holde deg oppdatert på deres ukentlige tilbud ved å sjekke deres tilbudsavis.

Rabatter som tilbys av SKEIDAR

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SKEIDAR opprettet?

Skeidar ble født da en møbelsnekker åpnet sitt eget verksted i Ski i 1912. I løpet av årene har selskapet utvidet sitt produktsortiment og utviklet seg fra verksted til profesjonell butikk. I dag er Skeidar fortsatt en familieeid bedrift som ledes av fjerde generasjon Andersen. Du finner Skeidar-butikker i store byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, samt i mindre byer over hele landet.

Er SKEIDAR for tiden åpen?

Skeidars butikker holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene åpner kl. 10.00 og stenger mellom kl. 18.00 og 20.00 på hverdager. På lørdager holder de vanligvis åpent fra kl. 10.00 til 16.00. Åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvordan kjøpe SKEIDAR-produkter på nettet

Skeidars nettbutikk gir kundene muligheten til å handle hjemmefra og tilbyr detaljert produktinformasjon, Click & Collect-alternativer og leveringstjenester.

Hvilke merker finner jeg hos SKEIDAR?

Skeidar* utvikler og produserer mange ulike produkter under egne varemerker. De samarbeider også med flere kjente møbel- og madrassmerker fra Norden, som Stressless, Jensen, Svane, Formfin, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco.

Hvem er SKEIDARs viktigste konkurrenter over hele landet?

Skeidar konkurrerer med andre møbelforhandlere i Norge, som Princess, Rusta, IKEA, Bohus og Fagmøbler.

Hvor mange SKEIDAR-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 48 Skeidar-butikker over hele Norge. Selskapet har butikker i nesten alle deler av landet. For å finne butikker i nærheten av deg, besøk https://www.Skeidar.no/butikker/.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKEIDAR

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Skeidar er å bli medlem av Skeidar Pluss. Du kan også følge Skeidar på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos SKEIDAR

De beste tilbudene for å spare hos SKEIDAR

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.