logo

JYSK kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra JYSK

JYSK er en dansk detaljhandelskjede som spesialiserer seg på husholdningsartikler. Med 2937 butikker i 50 land og over 22 000 ansatte er JYSK den største danske kjeden som opererer internasjonalt.

Ofte stilte spørsmål om JYSK

Hvordan du kan spare penger hos JYSK

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos JYSK. JYSK sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan sjekke ut JYSKs nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg må du ikke glemme at du kan spare opptil 60% rabatt på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av JYSK

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble JYSK opprettet?

Selskapet ble grunnlagt av Lars Larsen, som åpnet den første butikken på Silkeborgvej i Aarhus i april 1979. Det tok ikke lang tid før butikken begynte å ekspandere, og i 1988 åpnet JYSK Sengetøjslager flere filialer over hele Danmark og nådde raskt ut til andre land, blant annet Norge. I dag er JYSK blitt en global kjede av butikker og nettbutikker som selger sine produkter til tusenvis av kunder hver dag.

Er JYSK for tiden åpen?

Noen av JYSKs filialer er tilgjengelige mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 18.00, med unntak av søndager som er stengt.

Hvordan kjøpe JYSK-produkter på nettet

Gå inn på JYSKs nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvilke merker finner jeg hos JYSK?

JYSK selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer. Blant dem finner du merker som Basic, Høie, Intex, JUTLANDIA, JYSK, KRONBORG, WELLPUR og mange flere.

Hvem er JYSKs viktigste konkurrenter over hele landet?

JYSK konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene JYSK konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Hvor mange JYSK-butikker finnes det over hele landet?

I Norge har JYSK for tiden 106 utsalgssteder, blant annet i Oslo, Bergen, Norge, Trondheim, Mosjøen og Kirkenes.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JYSK

JYSK-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på JYSKs e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta JYSKs siste salgstilbud direkte i innboksen din. Når du abonnerer, er du automatisk med i den månedlige trekningen av et JYSK-gavekort på 3 000 kroner.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos JYSK

De beste tilbudene for å spare hos JYSK

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.