logo

TELIA kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra TELIA

Telia er et internasjonalt telekommunikasjonsselskap med hovedkontor i Stockholm. Selskapet har virksomhet i flere land i Europa og Asia, deriblant Norge. Telia Norge er en av de største teleleverandørene i Norge og tilbyr et bredt spekter av tjenester til privat- og bedriftskunder.

Ofte stilte spørsmål om TELIA

Hvordan du kan spare penger hos TELIA

Telia lar kundene spare penger på mange måter. Selskapet tilbyr kundene ubegrenset datamengde og muligheten til å betale kun for den hastigheten som passer dem best. Det finnes også familierabatter for å spare penger på abonnementer og gratis prøveperioder.

Rabatter som tilbys av TELIA

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble TELIA opprettet?

Telia, opprinnelig Telegrafverket, ble etablert i 1853 som et statlig telegrafverk i Sverige. Det ble privatisert i 1993 og senere slått sammen med Sonera i 2002 til TeliaSonera. Til tross for sammenslåingen fortsatte selskapet å operere under egne varemerker i sine respektive land. I 2013 ble selskapet omdøpt til Telia Company.

I dag har Telia virksomhet i mange land, blant annet Aserbajdsjan, Danmark, Estland, Finland, Georgia, Kasakhstan, Latvia, Litauen, Moldova, Nepal, Norge, Sverige, Tadsjikistan og Usbekistan.

Er TELIA for tiden åpen?

Telia har åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene åpner kl. 10.00 og stenger kl. 20.00 på hverdager. På lørdager er de åpne fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvordan kjøpe TELIA-produkter på nettet

I Telias nettbutikk kan du kjøpe enheter, tilbehør og mobilabonnement. Her får du gratis frakt og retur, Click & Collect-alternativer og eksklusive fordeler. Her finner du detaljert produktinformasjon, priser og sikre betalingsmåter på nettet.

Hvilke merker finner jeg hos TELIA?

Telia selger produkter og tilbyr tjenester under eget varemerke. Selskapet fokuserer på bærekraft og miljøansvar. De har som mål å redusere sitt karbonavtrykk og fremme energieffektive løsninger i sin virksomhet.

Hvem er TELIAs viktigste konkurrenter over hele landet?

Telia konkurrerer med flere europeiske teleselskaper som Telenor, Vodafone, Telefónica, Orange og Deutsche Telekom.

Hvor mange TELIA-butikker finnes det over hele landet?

Telia har butikker over hele landet. Du finner nærmeste butikk på https://www.**Telia**.no/kundeservice/butikker-og-forhandlere/.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TELIA

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Telia på er å skaffe seg deres kontantkort og laste ned deres gratis app. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres og følge dem på Facebook, Twitter og YouTube for å holde deg oppdatert om de siste tilbudene, arrangementene og nyhetene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos TELIA

De beste tilbudene for å spare hos TELIA

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Elektronikk butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 19 Elektronikk butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.