logo
ANNONSE

De siste ELON-tilbudene

ELON kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Elon er en norsk butikkjede for forbrukerelektronikk. Selskapet eies og samarbeider med Coop.

Ofte stilte spørsmål om ELON

Når ble ELON opprettet?
close

Den første Elon-butikken ble åpnet i 1975 som Samvirkelaget Elektro (S-Elektro) for Coop Norge SA. Senere, i 2002, ble den omprofilert til Elon. I løpet av de neste årene fortsatte Elon sin virksomhet i regionen og åpnet flere filialer over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos ELON?
close

Elon selger og distribuerer en lang rekke merker, blant annet Apple, Samsung, Wilfa, Philips, AEG, Lenovo, Gorenje og Bosch.

Hvordan du kan spare penger hos ELON
close

Det er mange måter å spare penger på hos Elon. Elon sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med sine kampanjer. Du kan sjekke ut Elons nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også spare opptil 15% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er ELONs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Elon konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Elon konkurrerer med er POWER City, Elkjøp, Elon, Teknikmagasinet og Kjell & Company.

Er ELON for tiden åpen?
close

Noen av Elons filialer er tilgjengelige tirsdag til lørdag fra kl. 08.00 til 18.00.

Hvor mange ELON-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 5 Elon-utsalg i Vikeså, Surnadal, Rindal, Hamarvik og Hammerfest.

Hvordan kjøpe ELON-produkter på nettet
close

Gå inn på Elons hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven og se kjøpshistorikken din. Butikken tilbyr også levering mot en liten avgift.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ELON
close

Elon-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Elons e-postliste for ikke å gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Elon sine siste salgstilbud direkte i innboksen din. I tillegg til dette kan du også bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler, dra nytte av rabattkuponger på favorittvarene dine og mye mer.

Rabatter som tilbys av ELON
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.