logo
ANNONSE

De siste DUSTIN-tilbudene

DUSTIN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

DUSTIN er et svensk selskap med hovedkontor i Stockholm som spesialiserer seg på e-handel med IT-produkter. Selskapet er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux. Selskapet ble lansert i Norge etter 2007.

Ofte stilte spørsmål om DUSTIN

Når ble DUSTIN opprettet?
close

DUSTINs historie går tilbake til 1984, da Bo og Ulla Lundevall startet postordresalg av datatilbehør i Sverige. Det var imidlertid først i 1995 at de begynte å selge produktene sine på nettet. En tid senere, nærmere bestemt i 2006, skiftet selskapet eier til Altor. Fra det øyeblikket begynte den nordiske ekspansjonen.

Etter at firmaet etablerte seg i Danmark i 2007, ble DUSTIN lansert i Norge med netthandel, og deretter fulgte andre land. I dag er selskapet et ledende IT-selskap i Norden og Benelux som tilbyr de beste IT-produktene og -løsningene.

Hvilke merker finner jeg hos DUSTIN?
close

DUSTIN tilbyr egne varemerker som Voxicon, Cirafón, Prokord, Tranzip og Acutek. I tillegg inkluderer det andre som Apple, HP, Cisco, Dell Technologies, Lenovo, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Samsung med flere.

Hvordan du kan spare penger hos DUSTIN
close

Hos DUSTIN kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode tilbudene, rabattene og kampanjene. Ved siden av dette tilbyr de gratis levering fra et bestemt kjøpsbeløp og gir eksklusive fordeler for de som er medlem og abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvem er DUSTINs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av DUSTINs største konkurrenter i Norge er Elkjøp, Enklere Liv, Eplehuset og andre.

Er DUSTIN for tiden åpen?
close

DUSTIN er nettbasert, og hvis du ønsker å kontakte noen av de ansatte, kan du gjøre det via e-post eller chat fra mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00.

Hvor mange DUSTIN-butikker finnes det over hele landet?
close

DUSTIN er et selskap som utvikler sin kommersielle virksomhet og tilbyr sine produkter på nettet i Norden og Benelux.

Hvordan kjøpe DUSTIN-produkter på nettet
close

Hos DUSTIN kan du kjøpe direkte fra nettbutikken fordi det er en nettbutikk som tilbyr eksklusive fordeler, gode tilbud og gratis levering. I tillegg kan du få spesialtilbud gjennom nyhetsbrevet.

Rabatter som tilbys av DUSTIN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.