logo
ANNONSE

POWER kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra POWER

Power er en dansk elektroforhandler. Selskapet har hovedkontor i Lørenskog og driver mer enn 200 butikker i Danmark, Finland, Norge og Sverige. De selger hvitevarer, TV og lyd, tilbehør, smarttelefoner, belysning og mange andre produkter gjennom sine butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om POWER

Hvordan du kan spare penger hos POWER

Det er mange måter å spare penger på hos Power. Du kan kjøpe fantastiske tilbud på Outlet-delen av nettsiden deres, abonnere på nyhetsbrevet for å motta de siste nyhetene og tilbudene, og bli medlem av MyPower for å få eksklusive sparefordeler.

Rabatter som tilbys av POWER

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble POWER opprettet?

Power ble etablert i Danmark i 2015. I løpet av årene har butikken ekspandert til land som Finland og Sverige. I Norge har de vært i drift siden 2017.

I dag har de over 4000 ansatte og mer enn 200 butikker over hele Norden. Du finner dem i Oslo, Kongsberg, Arendal, Evje, Farsund, Flekkefjord, Grimstad, Kristiansand, Lyngdal, Mandal, Risør, Søgne, Brumunddal og mange andre byer.

Er POWER for tiden åpen?

Power-butikkene holder åpent fra søndag til fredag. Åpningstidene varierer fra butikk til butikk, men de fleste åpner mellom kl. 9.00 og 10.00. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://www.power.no/finn-butikk/.

Hvordan kjøpe POWER-produkter på nettet

Du kan kjøpe Power-produkter direkte fra nettsidene deres. Selskapet tilbyr eksklusive fordeler for registrerte kunder, rask levering og Click & Collect.

Hvilke merker finner jeg hos POWER?

Du finner et stort utvalg av kvalitetsmerker hos Power, blant annet Apple, Dakota Platinum, Fujifilm, Garmin, Huawei, Insta360, DJI, Emporia, Fitbit, Ferrelli, Polar, Panasonic, Parrot, PopSockets, Polaroids, Powervision, Cigar, Qnect, Samsung, SBS, Sony, Tile, Tipi, TomTom, Triacle, UAG, Xiaomi, Xplora, Yepzon og Zhiyun.

Hvem er POWERs viktigste konkurrenter over hele landet?

Power konkurrerer med andre norske elektrokjeder, blant annet Elkjøp, Expert, Komplett og Lefdal.

Hvor mange POWER-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 129 Power-butikker i Norge, så du vil alltid finne en i nærheten. Besøk https://www.**Power**.no/finn-butikk/ for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos POWER

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Power er å bli MyPower-medlem. Som kunde får du bonusrabatter og mange eksklusive tilbud. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet og følge Power på Facebook, YouTube, Twitter og Instagram for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.