logo
homeIcon
  1. separatorElektronikk
  2. separatorELEKTROIMPORTØREN
ANNONSE

De siste ELEKTROIMPORTØREN-tilbudene

ELEKTROIMPORTØREN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Elektroimportøren er en norsk elektronikkjede. Selskapet driver i dag mer enn 20 filialer over hele landet.

Ofte stilte spørsmål om ELEKTROIMPORTØREN

Når ble ELEKTROIMPORTØREN opprettet?
close

Elektroimportøren ble grunnlagt i 1994 med eget utsalg i Oslo, i tillegg til postordresalg av elektrisk utstyr til proff- og privatmarkedet i Norge. Kort tid etter flyttet selskapet inn i nye lokaler på Alnabru i 1998, og Elektroimportøren.no ble lansert. I dag er Elektroimportøren blitt en av de største aktørene innen salg av elektrisk utstyr.

Hvilke merker finner jeg hos ELEKTROIMPORTØREN?
close

Elektroimportøren selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer fra lokale og internasjonale produsenter. Blant disse finner du navn som Philips, 3M, J&EL, Elko, KBsound og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos ELEKTROIMPORTØREN
close

Det er mange måter å spare penger på hos Elektroimportøren. Elektroimportøren sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Elektroimportørens nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg.

Hvem er ELEKTROIMPORTØRENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Elektroimportøren konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Elektroimportøren konkurrerer med er POWER City, Elkjøp, Teknikmagasinet, Kjell & Company og Soundgarden.

Er ELEKTROIMPORTØREN for tiden åpen?
close

Noen av Elektroimportørens filialer er tilgjengelige mandag til søndag fra kl. 07.00 til 20.00.

Hvor mange ELEKTROIMPORTØREN-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 27 utsalgssteder i blant annet Oslo, Ålesund, Tønsberg, Trondheim, Tromsø, Stavanger, Sarpsborg og Fredrikstad,

Hvordan kjøpe ELEKTROIMPORTØREN-produkter på nettet
close

Gå inn på Elektroimportørens hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. Du kan også finne en elektriker via nettsiden deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ELEKTROIMPORTØREN
close

Som kunde hos Elektroimportøren kan du benytte deg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Elektroimportørens e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Elektroimportørens siste salgstilbud direkte i innboksen din. Ved å registrere deg får du 10 % rabatt på ditt første kjøp.

Rabatter som tilbys av ELEKTROIMPORTØREN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.