logo
ANNONSE

De siste TELENOR-tilbudene

TELENOR kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Telenor er et telekommunikasjonsselskap med hovedkontor på Fornebu. Selskapet er en av de største mobiloperatørene i verden, med virksomhet i flere land i Europa og Asia. Telenor tilbyr et bredt spekter av telekommunikasjonstjenester, inkludert mobil- og fasttelefoni, bredbåndsinternett og digital-TV.

Ofte stilte spørsmål om TELENOR

Når ble TELENOR opprettet?
close

Telenor ble etablert i 1855 som et statseid telegrafselskap i Norge. I løpet av årene har selskapet utvidet virksomheten og diversifisert seg til ulike telekommunikasjonstjenester. Telenor ble børsnotert i 2000 og har siden vokst til å bli en global leverandør av telekommunikasjonstjenester.

I dag har selskapet over 158 millioner abonnenter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Serbia, Bulgaria, Ungarn, Montenegro, Myanmar, Bangladesh, Thailand, Pakistan og Malaysia.

Hvilke merker finner jeg hos TELENOR?
close

Telenor har inngått strategiske partnerskap og investert i ulike selskaper. Selskapet samarbeider med andre telekommunikasjonsleverandører, teknologiselskaper og innholdsleverandører for å forbedre tjenestene og utvide tilbudet.

Hvordan du kan spare penger hos TELENOR
close

Hvis du vil spare penger hos Telenor, kan du kontakte kundeservice eller gå inn på nettsidene deres for å få spesifikk informasjon om abonnementer, tilbud og kostnadsbesparende alternativer i din region. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene og kampanjene.

Hvem er TELENORs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Telenor konkurrerer med flere europeiske teleselskaper, som Vodafone, Telefónica, Orange, Deutsche Telekom og Telia Company.

Er TELENOR for tiden åpen?
close

Telenor har åpent fra mandag til fredag. Butikken åpner kl. 8.00 og stenger kl. 16.00. Åpningstidene kan endres på spesielle datoer og helligdager, for eksempel nyttår og 1. mai.

Hvor mange TELENOR-butikker finnes det over hele landet?
close

Telenor har et hovedkontor på Fornebu i Norge. Du finner mer informasjon og veibeskrivelse på https://www.**Telenor**.com/about/our-companies/nordics/**Telenor**-norway/.

Hvordan kjøpe TELENOR-produkter på nettet
close

Besøk Telenors nettbutikk for å kjøpe enheter, tilbehør og tjenester. Her finner du detaljert produktinformasjon, priser og mulighet for sikker nettbetaling.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TELENOR
close

Telenor tilbyr spesielle rabatter og kampanjer eksklusivt for sine kunder. Disse inkluderer rabatterte priser på datapakker, ringeminutter, SMS-pakker, pakkeløsninger og tilgang til eksklusivt innhold. Følg Telenor på sosiale medier og abonner på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene og tilbudene.

Rabatter som tilbys av TELENOR
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.