logo

TELENOR kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra TELENOR

Telenor er et telekommunikasjonsselskap med hovedkontor på Fornebu. Selskapet er en av de største mobiloperatørene i verden, med virksomhet i flere land i Europa og Asia. Telenor tilbyr et bredt spekter av telekommunikasjonstjenester, inkludert mobil- og fasttelefoni, bredbåndsinternett og digital-TV.

Ofte stilte spørsmål om TELENOR

Hvordan du kan spare penger hos TELENOR

Hvis du vil spare penger hos Telenor, kan du kontakte kundeservice eller gå inn på nettsidene deres for å få spesifikk informasjon om abonnementer, tilbud og kostnadsbesparende alternativer i din region. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene og kampanjene.

Rabatter som tilbys av TELENOR

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble TELENOR opprettet?

Telenor ble etablert i 1855 som et statseid telegrafselskap i Norge. I løpet av årene har selskapet utvidet virksomheten og diversifisert seg til ulike telekommunikasjonstjenester. Telenor ble børsnotert i 2000 og har siden vokst til å bli en global leverandør av telekommunikasjonstjenester.

I dag har selskapet over 158 millioner abonnenter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Serbia, Bulgaria, Ungarn, Montenegro, Myanmar, Bangladesh, Thailand, Pakistan og Malaysia.

Er TELENOR for tiden åpen?

Telenor har åpent fra mandag til fredag. Butikken åpner kl. 8.00 og stenger kl. 16.00. Åpningstidene kan endres på spesielle datoer og helligdager, for eksempel nyttår og 1. mai.

Hvordan kjøpe TELENOR-produkter på nettet

Besøk Telenors nettbutikk for å kjøpe enheter, tilbehør og tjenester. Her finner du detaljert produktinformasjon, priser og mulighet for sikker nettbetaling.

Hvilke merker finner jeg hos TELENOR?

Telenor har inngått strategiske partnerskap og investert i ulike selskaper. Selskapet samarbeider med andre telekommunikasjonsleverandører, teknologiselskaper og innholdsleverandører for å forbedre tjenestene og utvide tilbudet.

Hvem er TELENORs viktigste konkurrenter over hele landet?

Telenor konkurrerer med flere europeiske teleselskaper, som Vodafone, Telefónica, Orange, Deutsche Telekom og Telia Company.

Hvor mange TELENOR-butikker finnes det over hele landet?

Telenor har et hovedkontor på Fornebu i Norge. Du finner mer informasjon og veibeskrivelse på https://www.**Telenor**.com/about/our-companies/nordics/**Telenor**-norway/.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TELENOR

Telenor tilbyr spesielle rabatter og kampanjer eksklusivt for sine kunder. Disse inkluderer rabatterte priser på datapakker, ringeminutter, SMS-pakker, pakkeløsninger og tilgang til eksklusivt innhold. Følg Telenor på sosiale medier og abonner på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene og tilbudene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos TELENOR

De beste tilbudene for å spare hos TELENOR

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Elektronikk butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 19 Elektronikk butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.