logo
ANNONSE

De siste HOPE-tilbudene

HOPE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Hope Elektro er et norsk selskap med fokus på salg av elektrisk utstyr og levering av elektrisk service. Hope Elektro har en lang historie i markedet og har hovedkontor på Lillestrøm.

Ofte stilte spørsmål om HOPE

Når ble HOPE opprettet?
close

Hope Elektro ble grunnlagt i Lillestrøm for mange år siden. Helt siden starten har Hope Elektro hatt som mål å bli ledende innen elektrotekniske tjenester, samt posisjonere seg som en sterk konkurrent innen salg av elektrisk utstyr og tilbehør på det norske markedet.

I årene som fulgte, opplevde Hope Elektro en sterk ekspansjonsprosess og ble et selskap med et godt omdømme i markedet.

Hvilke merker finner jeg hos HOPE?
close

Hope Elektro er en anerkjent leverandør av elektriske tjenester og elektrisk utstyr, og tilbyr tjenester under eget varemerke. De selger også produkter fra kjente merkevarer i elektrobransjen.

Hvordan du kan spare penger hos HOPE
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Hope Elektro ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene de legger ut på sin offisielle nettside. I tillegg tilbyr Hope Elektro ofte eksklusive rabatter og kampanjer for nye kunder.

På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Hope Elektro. Kunder kan kontakte dem på telefon eller via kontaktskjemaet på deres offisielle nettside for å be om et tilbud på elektriske tjenester eller produkter.

Hvem er HOPEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Hope Elektro konkurrerer i Norge med andre selskaper som blant annet Adrelektro, Smart Elektro og Sæther Electric.

Er HOPE for tiden åpen?
close

Hope Elektros kontor er åpent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00.

Hvor mange HOPE-butikker finnes det over hele landet?
close

Hope Elektro har hovedkontor på Lillestrøm.

Hvordan kjøpe HOPE-produkter på nettet
close

Hope Elektro har ingen nettbutikk i Norge. Kundene kan imidlertid besøke hovedkontoret og leie deres tjenester.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HOPE
close

Hos Hope Elektro kan kundene nyte godt av store fordeler ved å leie inn profesjonelle elektrikertjenester. Hope Elektro tilbyr sine kunder omfattende elektroinstallasjonstjenester. I tillegg tilbyr Hope Elektro elektrotekniske tjenester for både privatpersoner og bedrifter, enten det er kontorer eller industrier.

Rabatter som tilbys av HOPE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.