logo
homeIcon
  1. separatorElektronikk
  2. separatorSOUNDGARDEN
ANNONSE

De siste SOUNDGARDEN-tilbudene

SOUNDGARDEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Soundgarden er en norsk butikkjede med fokus på salg av lydutstyr og elektroniske produkter. Soundgarden har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo

Ofte stilte spørsmål om SOUNDGARDEN

Når ble SOUNDGARDEN opprettet?
close

Soundgarden ble grunnlagt i 1984 i Oslo av to venner. Siden starten har Soundgarden hatt som mål å forsyne sine kunder med lydutstyr og elektronikk av høy kvalitet, med sikte på å bli den største elektronikkforhandleren på det norske markedet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Soundgarden en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos SOUNDGARDEN?
close

Soundgarden selger produkter fra kjente merker som Cabasse, B-Tech, Chord Electronics, FiiO, Focal, Geneva, Cambridge Audio, Aurender, Rotel, Ruark, System Audio, Sonus Faber, SPL, SVS, Yamaha, The Chord Company og mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos SOUNDGARDEN
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Soundgarden ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Soundgarden. I sin tur lanserer Soundgarden ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Soundgarden på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er SOUNDGARDENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Soundgarden konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Elkjøp, Power og NetOnNet.

Er SOUNDGARDEN for tiden åpen?
close

Soundgarden-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange SOUNDGARDEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Soundgarden har butikker i Norge, blant annet i Oslo, Beergen og Stavanger.

Hvordan kjøpe SOUNDGARDEN-produkter på nettet
close

Soundgarden har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Soundgardens nettbutikk finnes det en "Tilbud"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SOUNDGARDEN
close

Hos Soundgarden kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nettet og få produktene levert hjem. Soundgarden tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Kundene kan spore bestillingen sin i Soundgardens nettbutikk. Soundgarden har også en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av SOUNDGARDEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.