logo
ANNONSE

De siste ELKJØP-tilbudene

ELKJØP kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Elkjøp er et norsk selskap med hovedlager på Torsvik i Jönköping, som kjennetegnes av å være markedsleder innen forbrukerelektronikk og hvitevarer i Norden. Selskapet har rundt 400 butikker i 6 land, hvorav Norge er ett av dem med ca. 150 butikker.

Ofte stilte spørsmål om ELKJØP

Når ble ELKJØP opprettet?
close

Elkjøp ble grunnlagt i 1962 i Norge av Trygve Fjetland som en forhandler av forbrukerelektronikk. I løpet av årene har selskapet ekspandert i Norden og blitt markedsleder.

I dag driver Elkjøp sin virksomhet gjennom nesten 400 butikker fordelt på 6 land, hvorav Norge er ett av dem, med nettbutikker og ca. 150 fysiske butikker.

Hvilke merker finner jeg hos ELKJØP?
close

Elkjøp tilbyr en omfattende liste over varemerker, som blant annet omfatter Samsung, Apple, Sony, JBL, Google, LG, Lenovo, Oral B, INF, Nedis, Electrolux, Asus, Vogel´s, COA, LG, HP, Motorola, Micki, Neno, Philips, Beurer, Garmin, Dyson, Fitbit og Harman.

Hvordan du kan spare penger hos ELKJØP
close

Hos Elkjøp kan du spare penger ved å benytte deg av alle spesialtilbud, rabatter og gratis levering fra et bestemt kjøpsbeløp. I tillegg får alle medlemmer av kundeklubben eksklusive fordeler.

Hvem er ELKJØPs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Elkjøps største konkurrenter i Norge er DUSTIN, Enklere Liv, Eplehuset og andre.

Er ELKJØP for tiden åpen?
close

Elkjøps butikker åpner dørene på samme tidspunkt. Generelt er det mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00.

Hvor mange ELKJØP-butikker finnes det over hele landet?
close

Elkjøp har ca. 150 butikker over hele Norge. Du finner den nærmeste på https://www.elkjøp.no/store for å finne den nærmeste.

Hvordan kjøpe ELKJØP-produkter på nettet
close

Hos Elkjøp kan du handle direkte fra nettbutikken som gir gode tilbud og rabatter. I tillegg har du mulighet for gratis levering og klikk og hent fra nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ELKJØP
close

Den beste måten å spare penger i Elkjøp er å opprette en konto på nettstedet og dra nytte av alle de gode rabattene, kampanjene og sesongmessige, månedlige og ukentlige tilbudene. I tillegg gir det deg de beste mulighetene til å få eksklusive fordeler ved å være medlem av kundeklubben.

Rabatter som tilbys av ELKJØP
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.