logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFOLLESTAD

FOLLESTAD kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra FOLLESTAD

Follestad er en norsk kjede som spesialiserer seg på klær til kvinner og menn. Selskapet har mer enn 10 filialer i landet.

Ofte stilte spørsmål om FOLLESTAD

Hvordan du kan spare penger hos FOLLESTAD

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Follestad. Follestad sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Follestads aktuelle ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare mellom 30% og 50% rabatt på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av FOLLESTAD

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble FOLLESTAD opprettet?

Follestad & Co ble grunnlagt i Kristiania i 1923 av Enoch Follestad med den opprinnelige ideen om å selge herreklær i alle størrelser. I dag har Follestad 11 butikker på Østlandet, outlets på Norwegian Outlet i Vestby og Ålgård, samt en nettbutikk.

Er FOLLESTAD for tiden åpen?

Noen av Follestads filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 19.00, med unntak av søndager da de fleste butikkene er stengt for publikum.

Hvordan kjøpe FOLLESTAD-produkter på nettet

Gå inn på Follestads hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også gratis frakt på bestillinger over 1 900 NOK.

Hvilke merker finner jeg hos FOLLESTAD?

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker. Noen av disse inkluderer Canada Goose, Barbour, Diemme, Moncler, Parajumpers, UBR, Polo Ralph Lauren, Mulberry, Dsquared2, Moose Knuckles, SWIMS og Stenströms, blant mange andre.

Hvem er FOLLESTADs viktigste konkurrenter over hele landet?

Follestad konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Follestad konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Hvor mange FOLLESTAD-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det for tiden 14 utsalgssteder i Drammen, Fornebu, Hamar, Lørenskog, Oslo, Sandvika, Strømmen, Vestby og Ålgård.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FOLLESTAD

Follestad-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Follestads mailingliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Follestads siste salgstilbud direkte i innboksen din. Med abonnementet ditt kan du delta i trekningen av gavekort hver måned.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos FOLLESTAD

De beste tilbudene for å spare hos FOLLESTAD

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.