homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBOGERUD
ANNONSE

De siste BOGERUD-tilbudene

BOGERUD kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Bogerud er en norsk merkevare med fokus på salg av klær og undertøy. Bogerud har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Kommer BOGERUD til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om BOGERUD

Når ble BOGERUD opprettet?
Open

Bogerud ble grunnlagt i 1965 i Oslo. Helt siden starten har Bogerud hatt som mål å tilby sine kunder klær og tekstilprodukter av høy kvalitet som følger de nyeste motetrendene over hele verden.

I årene som fulgte, gjennomgikk Bogerud en kraftig ekspansjonsprosess med utvidelse av sortimentet og åpning av et stort antall butikker. I dag består Bogerud av tre selskaper: Bogerud Tekstil Sør AS, Bogerud Tekstil Vest AS og Retail Management AS.

Hvilke merker finner jeg hos BOGERUD?
Open

Bogerud er en kjent produsent av klær og tekstilprodukter og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos BOGERUD
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på Bogerud ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Bogerud. I tillegg lanserer Bogerud ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Bogerud på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er BOGERUDs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Bogerud konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Next, Change, Bodyaware og mange andre.

Er BOGERUD for tiden åpen?
Open

Bogeruds butikker er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 16.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange BOGERUD-butikker finnes det over hele landet?
Open

Bogerud har butikker i Norge, blant annet i Oslo.

Hvordan kjøpe BOGERUD-produkter på nettet
Open

Bogerud har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan finne alle produktene, sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem. I Bogeruds nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BOGERUD
Open

Hos Bogerud kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Bogerud tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Alle produktene som selges av Bogerud er nøye laget og designet i tråd med de nyeste motetrendene. Bogerud har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av BOGERUD
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.