logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorDIESEL
ANNONSE

De siste DIESEL-tilbudene

DIESEL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Diesel er et velkjent klesmerke som finnes i mer enn 80 land, med mer enn 5000 utsalgssteder over hele verden og 400 eksklusive butikker.

Ofte stilte spørsmål om DIESEL

Når ble DIESEL opprettet?
close

I 1978 startet Renzo Rosso Diesel med mål om å skape verdens mest innovative denim. Midt i en verdensomspennende oljekrise, der Diesel ble ansett som et alternativt drivstoff, likte Renzo tanken på at merket hans skulle bli kjent som et alternativt jeansmerke. Mellom 1978 og 2012 produserte selskapet mer enn 2000 forskjellige vaskinger av denim.

Hvilke merker finner jeg hos DIESEL?
close

Diesel selger produkter under egne varemerker, som Diesel Kids, 55 DSL, Style Lab med flere.

Hvordan du kan spare penger hos DIESEL
close

Den beste måten å spare hos Diesel er ved å gå inn på nettsiden, under "Salg", for å finne produkter på salg. Der finner du rabatter på opptil 50 % på herre-, dame- og barneklær.

Hvem er DIESELs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Diesel konkurrerer i Norge med merker som Zara, Forever21, Mango, H&M, Bershka, Pull & Bear, Levi's med flere.

Er DIESEL for tiden åpen?
close

Hver Diesel-butikk er åpen i henhold til åpningstidene. På Diesels nettside kan du klikke på "Store Locator"-knappen for å se adressen og telefonnummeret til hver enkelt butikk, og der kan du finne ut de spesifikke åpningstidene for hver enkelt butikk.

Hvor mange DIESEL-butikker finnes det over hele landet?
close

Diesel har mer enn 10 eksklusive butikker i Norge. Du kan velge alternativet "finn en butikk" og se etter den som ligger nærmest deg.

Hvordan kjøpe DIESEL-produkter på nettet
close

https://no.**Diesel**.com/en/ kan du bla gjennom de ulike kategoriene på nettet, velge produkter og legge dem i handlekurven. På nettet kan du lese om Diesel, bedriftens ansvar og mye mer. Du finner også informasjon som hjelper deg med ordrestatus, levering, retur og størrelseskonvertering.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DIESEL
close

Du kan registrere deg for e-postoppdateringer og kampanjer. Du kan også bli medlem av House of Diesel (Diesels medlemsprogram) og få eksklusive fordeler og opplevelser. For mer informasjon kan du følge merket på Instagram, Facebook, YouTube og Twitter.

Rabatter som tilbys av DIESEL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.