logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorLINDEX
ANNONSE

De siste LINDEX-tilbudene

LINDEX kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Lindex er en svensk butikkjede med fokus på salg av klær og motetilbehør. Lindex har en lang historie på markedet, og hovedkontoret ligger i Göteborg i Danmark. Lindex har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om LINDEX

Når ble LINDEX opprettet?
close

Lindex ble grunnlagt i 1954 da Ingemar Boman og Bengt Rosell åpnet den første butikken i Sverige. Siden starten har Lindex hatt som mål å tilby sine kunder klær og tilbehør av høyeste kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene.

I årene som fulgte, opplevde Lindex en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Danmark, men også i mange andre europeiske land, blant annet Norge.

I Norge etablerte Lindex seg i 1962 og har siden den gang blitt en velrenommert butikk på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos LINDEX?
close

Lindex er en produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos LINDEX
close

Å spare penger på Lindex er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også de nyeste tilbudene og kampanjene hos Lindex. Ved å abonnere på nyhetsbrevet er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Hvem er LINDEXs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Lindex konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Cubus, H&M og Zara.

Er LINDEX for tiden åpen?
close

Lindex-butikkene i Norge er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange LINDEX-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge har Lindex butikker blant annet i Oslo og på Gardermoen.

Hvordan kjøpe LINDEX-produkter på nettet
close

Lindex har en eksklusiv nettbutikk. I Lindex' nettbutikk finnes det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LINDEX
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Lindex ved å kjøpe på nettet og motta produktene hjemme. I tilfelle problemer med noen av produktene, tillater Lindex retur og bytte. Lindex har en sterk forpliktelse til å ta vare på planeten, og derfor følger de en bærekraftig praksis.

Lindex' offisielle nettside finner kundene en guide med tips og råd om hvordan de skal ta vare på plaggene sine. Lindex har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av LINDEX
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.