logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorZALANDO
ANNONSE

De siste ZALANDO-tilbudene

ZALANDO kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Zalando er en nettbasert moteforhandler. Selskapet har hovedkontor i Berlin og opererer i flere europeiske land, inkludert Norge. Zalando selger klær, sko, tilbehør og skjønnhetsprodukter for menn, kvinner og barn gjennom sin nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om ZALANDO

Når ble ZALANDO opprettet?
close

Zalando er en nettbasert moteforhandler som ble grunnlagt i Berlin i 2008 av Robert Gentz og David Schneider. I begynnelsen fokuserte selskapet på salg av fottøy. Navnet "Zalando" er avledet av "Zapatos", som betyr "sko" på spansk, og "Vando", en variant av det portugisiske ordet for "gå".

I 2009 startet Zalando sin internasjonale virksomhet ved å ekspandere til Østerrike, etterfulgt av Nederland i 2010 og andre europeiske land kort tid etter.

Hvilke merker finner jeg hos ZALANDO?
close

Du finner mange kvalitetsmerker hos Zalando, for eksempel ONLY, Nike, Levi's, Vero Moda, Jack & Jones, Anna Field, Pier One, Abercrombie & Fitch, Adidas, Agent Provocateur, American Eagle, Banana Republic, Burberry, Calvin Klein, Columbia, Emporio Armani, DC Shoes, Converse, Dolce & Gabbana, Freeboo, Gilly Hicks og mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos ZALANDO
close

Besøk Zalandos nettside for å finne fantastiske tilbud i salgsseksjonen på nettsiden. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de siste nyhetene og tilbudene i postkassen din.

Hvem er ZALANDOs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Zalando konkurrerer med andre motebutikker i Norge, som H&M, Zara, Asos og Boozt.

Er ZALANDO for tiden åpen?
close

Du kan handle i Zalandos nettbutikk når som helst. Selskapet tilbyr leveringstjenester til de fleste deler av landet. Leveringen tar vanligvis 3 til 5 virkedager.

Hvor mange ZALANDO-butikker finnes det over hele landet?
close

Zalando opererer utelukkende på nett. Du kan kjøpe produktene deres via nettbutikken og få bestillingen levert hjem eller til arbeidsplassen din. Besøk https://www.**Zalando**.no/ og begynn å handle.

Hvordan kjøpe ZALANDO-produkter på nettet
close

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Zalando. Besøk nettsiden deres for å finne alle deres produkter, størrelsestabeller og tilbud. Selskapet tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger, gratis retur og 100 dagers åpent kjøp.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ZALANDO
close

Last ned Zalandos app for å få eksklusive fordeler og bli den første som får vite om salg og spesialtilbud. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres og følge dem på Facebook, Instagram og YouTuve for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av ZALANDO
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.