logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorKAPPAHL
ANNONSE

KAPPAHL kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra KAPPAHL

KappAhl er et svensk detaljhandelsselskap som spesialiserer seg på klær til menn, kvinner og barn. Kleskjeden har nesten 4000 ansatte over hele verden fordelt på mer enn 350 butikker.

Ofte stilte spørsmål om KAPPAHL

Hvordan du kan spare penger hos KAPPAHL

Det er mange måter å spare penger på hos KappAhl. KappAhl sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut KappAhls aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også spare opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av KAPPAHL

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble KAPPAHL opprettet?

Selskapets historie begynte for mer enn 60 år siden i en kjeller i Göteborg i 1953. Der startet Per-Olof Ahl en klesbutikk, og det tok ikke lang tid før den lille butikken ble en umiddelbar suksess. I løpet av de neste årene ekspanderte KappAhl-butikkene over hele kontinentet og nådde blant annet Norge. I dag er KappAhl en av de ledende kleskjedene i regionen.

Er KAPPAHL for tiden åpen?

Noen av KappAhls filialer er tilgjengelige mandag til søndag fra kl. 10 til 22.

Hvordan kjøpe KAPPAHL-produkter på nettet

Gå inn på KappAhls nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvilke merker finner jeg hos KAPPAHL?

KappAhl distribuerer og selger et stort utvalg av egne merkevarer og andre store merkevarer, blant annet Kaxs, Newbie, My Little Pony, Minories, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise og Playstation.

Hvem er KAPPAHLs viktigste konkurrenter over hele landet?

KappAhl konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene KappAhl konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It og Baby Comfort.

Hvor mange KAPPAHL-butikker finnes det over hele landet?

I Norge har KappAhl i dag rundt 100 utsalgssteder, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Mosjøen, Fauske og Narvik.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KAPPAHL


KappAhl-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på KappAhls e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta KappAhls siste salgstilbud direkte i innboksen din. Når du abonnerer, får du også tilgang til 10 % rabatt på ditt første kjøp.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.