homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorKAPPAHL
ANNONSE

De siste KAPPAHL-tilbudene

KAPPAHL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

KappAhl er et svensk detaljhandelsselskap som spesialiserer seg på klær til menn, kvinner og barn. Kleskjeden har nesten 4000 ansatte over hele verden fordelt på mer enn 350 butikker.

Kommer KAPPAHL til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om KAPPAHL

Når ble KAPPAHL opprettet?
Open

Selskapets historie begynte for mer enn 60 år siden i en kjeller i Göteborg i 1953. Der startet Per-Olof Ahl en klesbutikk, og det tok ikke lang tid før den lille butikken ble en umiddelbar suksess. I løpet av de neste årene ekspanderte KappAhl-butikkene over hele kontinentet og nådde blant annet Norge. I dag er KappAhl en av de ledende kleskjedene i regionen.

Hvilke merker finner jeg hos KAPPAHL?
Open

KappAhl distribuerer og selger et stort utvalg av egne merkevarer og andre store merkevarer, blant annet Kaxs, Newbie, My Little Pony, Minories, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise og Playstation.

Hvordan du kan spare penger hos KAPPAHL
Open

Det er mange måter å spare penger på hos KappAhl. KappAhl sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut KappAhls aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også spare opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er KAPPAHLs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

KappAhl konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene KappAhl konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It og Baby Comfort.

Er KAPPAHL for tiden åpen?
Open

Noen av KappAhls filialer er tilgjengelige mandag til søndag fra kl. 10 til 22.

Hvor mange KAPPAHL-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge har KappAhl i dag rundt 100 utsalgssteder, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Mosjøen, Fauske og Narvik.

Hvordan kjøpe KAPPAHL-produkter på nettet
Open

Gå inn på KappAhls nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KAPPAHL
Open

KappAhl-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på KappAhls e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta KappAhls siste salgstilbud direkte i innboksen din. Når du abonnerer, får du også tilgang til 10 % rabatt på ditt første kjøp.

Rabatter som tilbys av KAPPAHL
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.