logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBIK BOK
ANNONSE

De siste BIK BOK-tilbudene

BIK BOK kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bik Bok er en internasjonal nettbutikk for mote. Selskapet har hovedkontor på Billingstad og driver 177 butikker i Norge, Sverige og Finland, samt en nettbutikk som tilbyr frakt over hele verden. Bik Bok spesialiserer seg på dameklær og tilbyr trendy og rimelige moteprodukter.

Ofte stilte spørsmål om BIK BOK

Når ble BIK BOK opprettet?
close

I 1973 grunnla to nordmenn Bik Bok for å lage jeans til unge jenter. I løpet av årene ble merket stadig mer populært, ekspanderte til hele Norge og Sverige og utvidet sortimentet til å omfatte komplette motekolleksjoner. I 1978 åpnet merket sin første butikk i Oslo.

I dag har Bik Bok over 80 butikker over hele Norge. Du finner butikker i Alta, Arendal, Kristiansand, Bergen, Drammen, Mandal, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Oslo, Sandvika og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos BIK BOK?
close

Bik Bok designer, produserer og selger moteprodukter under eget varemerke. I tillegg til egne merkevarer samarbeider Bik Bok ofte med kjente designere og influencere for å skape eksklusive kolleksjoner.

Hvordan du kan spare penger hos BIK BOK
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Bik Bok. Du kan besøke nettsiden deres for å finne de nyeste tilbudene, eller benytte deg av sesongbaserte salg på Valentinsdagen, Cyber Monday, Black Friday, Black Week og Singles Day.

Hvem er BIK BOKs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Bik Bok konkurrerer med andre forhandlere av damemote i Norge, som B.young, H&M, Zara, Vero Moda og Asos.

Er BIK BOK for tiden åpen?
close

Bik Bok-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene har åpent fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager. Åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvor mange BIK BOK-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 81 Bik Bok-filialer over hele Norge, så du finner alltid en butikk i nærheten. Du finner mer informasjon på https://bikbok.com/no/bedriftsider/butikker/butikker/?q=.

Hvordan kjøpe BIK BOK-produkter på nettet
close

Du kan kjøpe Bik Bok-produkter direkte fra nettsiden deres og nyte godt av eksklusive tilbud, frakt, Click & Collect-alternativer og fantastiske tilbud.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BIK BOK
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Bik Bok er å bli medlem av deres kundeklubb. Som medlem får du gratis frakt og retur på alle bestillinger, 20 % rabatt på ditt første kjøp, 5 % bonus på alt du kjøper, bursdagsoverraskelser og mange andre fordeler.

Rabatter som tilbys av BIK BOK
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.