logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBJØRKLUND

BJØRKLUND kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra BJØRKLUND

Bjørklund er Norges største ur- og smykkekjede, og har spesialisert seg på markedsføring og reparasjon av alle typer relaterte produkter. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom nettbutikken og 87 egne og franchisebaserte fysiske butikker over hele landet.

Ofte stilte spørsmål om BJØRKLUND

Hvordan du kan spare penger hos BJØRKLUND

I Bjørklund kan du spare penger ved å benytte deg av alle spesialrabattene på opptil 50 % på utvalgte produkter som annonseres i outletseksjonen. I tillegg tilbyr de gode tilbud, kampanjer og gratis levering fra et visst innkjøpsbeløp

Rabatter som tilbys av BJØRKLUND

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble BJØRKLUND opprettet?

Bjørklund ble grunnlagt for mer enn 30 år siden i Norge som en ur- og smykkebutikk. Siden den gang har selskapet vært i konstant vekst og er i dag Norges største ur- og smykkekjede med 87 egne og franchisebutikker.

I dag tilbyr selskapet de beste design- og kvalitetsproduktene for ulike anledninger fra kjente merkevarer til rimelige priser. Kjeden er representert i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Er BJØRKLUND for tiden åpen?

Butikkene til Bjørklund åpner dørene til ulike tider. Vanligvis holder de åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og søndag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvordan kjøpe BJØRKLUND-produkter på nettet

Hos Bjørklund kan du handle direkte fra nettsiden og få eksklusive fordeler som rabatter, gode priser og gode tilbud. I tillegg kan du velge mellom gratis levering eller bestille på nett og hente i nærmeste butikk.

Hvilke merker finner jeg hos BJØRKLUND?

Bjørklund forhandler en lang rekke kjente merkevarer, blant annet sine egne og andre som Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Garmin, Polar, Nixon, Casio, Citizen, Club, Inex, Swiss Military Hanowa, By Olea of Noruega, ByBiehl, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix med flere.

Hvem er BJØRKLUNDs viktigste konkurrenter over hele landet?

Noen av Bjørklunds hovedkonkurrenter i Norge er Gullfunn, Urverket, Bjørklund m.fl.

Hvor mange BJØRKLUND-butikker finnes det over hele landet?

Bjørklund har 87 butikker fordelt over hele Norge. For å finne den nærmeste, besøk https://www.**Bjørklund**.no/finn-butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BJØRKLUND

Den beste måten å spare penger på hos Bjørklund er å opprette en konto i nettbutikken og få eksklusive fordeler. Ved å følge med på sosiale medier kan du også bli informert om de siste nyhetene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos BJØRKLUND

De beste tilbudene for å spare hos BJØRKLUND

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.