homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBJØRKLUND
ANNONSE

De siste BJØRKLUND-tilbudene

BJØRKLUND kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Bjørklund er Norges største ur- og smykkekjede, og har spesialisert seg på markedsføring og reparasjon av alle typer relaterte produkter. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom nettbutikken og 87 egne og franchisebaserte fysiske butikker over hele landet.

Kommer BJØRKLUND til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om BJØRKLUND

Når ble BJØRKLUND opprettet?
Open

Bjørklund ble grunnlagt for mer enn 30 år siden i Norge som en ur- og smykkebutikk. Siden den gang har selskapet vært i konstant vekst og er i dag Norges største ur- og smykkekjede med 87 egne og franchisebutikker.

I dag tilbyr selskapet de beste design- og kvalitetsproduktene for ulike anledninger fra kjente merkevarer til rimelige priser. Kjeden er representert i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvilke merker finner jeg hos BJØRKLUND?
Open

Bjørklund forhandler en lang rekke kjente merkevarer, blant annet sine egne og andre som Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Garmin, Polar, Nixon, Casio, Citizen, Club, Inex, Swiss Military Hanowa, By Olea of Noruega, ByBiehl, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix med flere.

Hvordan du kan spare penger hos BJØRKLUND
Open

I Bjørklund kan du spare penger ved å benytte deg av alle spesialrabattene på opptil 50 % på utvalgte produkter som annonseres i outletseksjonen. I tillegg tilbyr de gode tilbud, kampanjer og gratis levering fra et visst innkjøpsbeløp

Hvem er BJØRKLUNDs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Noen av Bjørklunds hovedkonkurrenter i Norge er Gullfunn, Urverket, Bjørklund m.fl.

Er BJØRKLUND for tiden åpen?
Open

Butikkene til Bjørklund åpner dørene til ulike tider. Vanligvis holder de åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og søndag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange BJØRKLUND-butikker finnes det over hele landet?
Open

Bjørklund har 87 butikker fordelt over hele Norge. For å finne den nærmeste, besøk https://www.Bjørklund.no/finn-butikk.

Hvordan kjøpe BJØRKLUND-produkter på nettet
Open

Hos Bjørklund kan du handle direkte fra nettsiden og få eksklusive fordeler som rabatter, gode priser og gode tilbud. I tillegg kan du velge mellom gratis levering eller bestille på nett og hente i nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BJØRKLUND
Open

Den beste måten å spare penger på hos Bjørklund er å opprette en konto i nettbutikken og få eksklusive fordeler. Ved å følge med på sosiale medier kan du også bli informert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av BJØRKLUND
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.