logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSPARKOP

SPARKOP kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra SPARKOP

Sparkjøp er en kjede av varehus i Norge. Med hovedkontor på Kokstad driver selskapet 24 butikker og en nettbasert markedsplass. De selger alt fra klær til hjemmetekstiler, sko, kosmetikk og jernvarer.

Ofte stilte spørsmål om SPARKOP

Hvordan du kan spare penger hos SPARKOP

Det er veldig enkelt å spare penger hos Sparkjøp. Du kan besøke "Salg og kampanjer"-seksjonen på nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, og abonnere på nyhetsbrevet for å få de siste tilbudene og nyhetene.

Rabatter som tilbys av SPARKOP

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SPARKOP opprettet?

Sparkjøp ble grunnlagt i Bergen i 1962 av Helge Eide Knudsen og Reidun Knudsen. I løpet av årene har selskapet blitt en av de ledende multikanalaktørene i Norge. I dag har Sparkjøp 24 butikker over hele landet.

Du finner Sparkjøp-butikker i alle de største byene i Norge, som Bryne, Drotningsvik, Førde, Halden, Haugesund, Hønefoss, Kirkenes, Kokstad, Kristiansand, Kristiansund, Lyngdal, Metrosenteret, Mjøndalen, Sandnes, Ski, Stavanger, Stord, Trondheim, Tromsø, Vestby, Åsane og mange andre byer.

Er SPARKOP for tiden åpen?

Sparkjøp-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De åpner kl. 10.00 og stenger kl. 20.00 på hverdager. På lørdager stenger de kl. 18.00. Åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvordan kjøpe SPARKOP-produkter på nettet

Du kan kjøpe Sparkjøp-produkter direkte på deres hjemmeside. Nettbutikken tilbyr levering i hele landet, Click & Collect, sikre betalingsmåter, enkel retur og eksklusive tilbud.

Hvilke merker finner jeg hos SPARKOP?

Sparkjøp tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsmerker som Active Sports, Adidas, BabyDan, Biotherm, Basic, Curves, Coca-Cola, Define, Depends, Denim & Casual, Disney, Simple, Garnier, High, IsaDora, Lego, Levi's, Lifetime, L'Oreal Paris, Maybelline, Max Factor, Moller's, Nivea, Playstation, Peppa Pig, Sassa, Schwarzkopf, Sloggy og Tom & Trine.

Hvem er SPARKOPs viktigste konkurrenter over hele landet?

Sparkjøp konkurrerer med andre varehus i Norge, som Europris, Clas Ohlson, Power og Jernia.

Hvor mange SPARKOP-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 24 Sparkjøp-butikker i Norge. De ligger i alle de største byene i landet. Gå til https://www.**Sparkjøp**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SPARKOP

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Sparkjøp er å abonnere på nyhetsbrevet deres og opprette en konto på nettsiden deres. Du kan også følge dem på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om den nyeste informasjonen og tilbudene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos SPARKOP

De beste tilbudene for å spare hos SPARKOP

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.