logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorCUBUS
ANNONSE

De siste CUBUS-tilbudene

CUBUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Cubus er en skandinavisk butikkjede som spesialiserer seg på klær for menn, kvinner og barn. Selskapet driver i dag mer enn 300 butikker og har over 3000 ansatte i seks europeiske land.

Ofte stilte spørsmål om CUBUS

Når ble CUBUS opprettet?
close

Selskapets historie begynte i 1966 da Cubus-kjeden ble startet. I 1985 kjøpte Varner-gruppen seg inn i Øglænd og ble største aksjonær i 1988. Eierposisjonen ble utvidet, helt til Varner-gruppen overtok Jonas Øglænd og dermed Cubus i sin helhet i 1990. Samme år begynte Cubus å ekspandere i hele regionen og nådde Norge og andre land i løpet av de neste tiårene. I dag er Cubus tilgjengelig i seks europeiske land, inkludert Norge.

Hvilke merker finner jeg hos CUBUS?
close

Cubus selger og distribuerer produkter under egne varemerker. Selskapet har egne design- og innkjøpsavdelinger som utvikler og kjøper inn kolleksjonene med kontinuerlig kvalitetskontroll.

Hvordan du kan spare penger hos CUBUS
close

Det finnes flere måter å spare penger på hos Cubus. Du kan ta en titt på Cubus' ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene. I tillegg kan du spare opptil 30 % på utvalgte varer.

Hvem er CUBUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Cubus konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Cubus konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Er CUBUS for tiden åpen?
close

Noen av Cubus' filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange CUBUS-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 336 fysiske utsalgssteder i blant annet Oslo, Stryn, Bergen, Jorpeland og Trondheim.

Hvordan kjøpe CUBUS-produkter på nettet
close

Gå inn på Cubus' nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos CUBUS
close

Cubus-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Cubus' e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Cubus' siste salgstilbud direkte i innboksen din. Glem ikke at du også kan melde deg inn i Cubus Loyal Customer Club og få bonus på alle kjøp, 10 % rabatt på første kjøp og gratis levering.

Rabatter som tilbys av CUBUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.