logo
ANNONSE

De siste FARGERIKE-tilbudene

FARGERIKE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Fargerike er en norsk butikkjede som tilhører Mestergruppen og fokuserer på salg av maling og byggevarer. Fargerike har en lang historie i markedet og har hovedkontor i More Og Romsdal.

Ofte stilte spørsmål om FARGERIKE

Når ble FARGERIKE opprettet?
close

Fargerike ble grunnlagt på 1970-tallet av Mestergruppen. Helt siden starten har Fargerike hatt som mål å forsyne sine kunder med maling og byggematerialer av høy kvalitet og tilby de mest populære merkene på markedet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Fargerike en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpningen av et stort antall butikker, og ble en butikkjede med et godt omdømme i det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos FARGERIKE?
close

Fargerike selger produkter fra kjente merkevarer som Baron, Jotun, Basic, Tyrilin, Sioox, Quick, TopSilence og mange andre. De selger også produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos FARGERIKE
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Fargerike ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Fargerike. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Fargerike på sosiale nettverk, er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Hvem er FARGERIKEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Fargerike konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Byggtorget, Happy Homes og Bull Ennger.

Er FARGERIKE for tiden åpen?
close

Fargerike-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 06.30 til 19.00 og lørdag fra kl. 08.00 til 16.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange FARGERIKE-butikker finnes det over hele landet?
close

Fargerike opererer i Norge gjennom mer enn 20 butikker i blant annet Oslo, Syvde, Furnes og Asker.

Hvordan kjøpe FARGERIKE-produkter på nettet
close

Fargerike har også en eksklusiv nettbutikk. I Fargerikes nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FARGERIKE
close

Hos Fargerike kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Fargerike retur og bytte. Alle produkter som selges av Fargerike kommer med fabrikkgaranti.

Fargerikes offisielle nettside kan kundene finne tips og råd om maling. Fargerike har et team av dyktige selgere som står klare til å gi kundene råd. Fargerike har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av FARGERIKE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.