ANNONSE

De siste BYGGMAX-tilbudene

BYGGMAX kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Byggmax er en svensk butikkjede med hovedkontor i Solna som spesialiserer seg på markedsføring av et bredt utvalg av byggevarer og gjør-det-selv-produkter. Kjeden driver kommersiell virksomhet gjennom nettbutikker og fysiske butikker i Finland, Norge og Sverige.

Kommer BYGGMAX til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om BYGGMAX

Når ble BYGGMAX opprettet?
Open

Byggmax ble grunnlagt i Sverige og åpnet sin første butikk i 1993 i Stockholm. Fra starten av var virksomheten rettet mot markedsføring av byggevarer og gjør-det-selv-produkter som trevirke, planker, hageprodukter, verktøy, maling, fliser med mer. Men med tiden har selskapet ekspandert og oppnådd en sterk posisjon i Norden.

I dag er virksomheten til stede i Sverige, Finland og Norge. I sistnevnte land ble selskapet lansert i 2007 og har en nettbutikk og et stort antall fysiske butikker over hele landet, blant annet i Abildsø, Arendal, Askim, Askøy, Bergen Midtun og Bergen Nordås.

Hvilke merker finner jeg hos BYGGMAX?
Open

Byggmax markedsfører sitt eget varemerke og tilbyr også andre. Blant annet Adda, Adora, Barlinek, BEEM, AEG, Bergo, Beslagsboden, Deante, Decosteel, Designtak, Dewalt, AGA, Ajustlock, AL-KO, Aluwhite, Areco og Artline.

Hvordan du kan spare penger hos BYGGMAX
Open

Hos Byggmax kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode prisene, rabattene på utvalgte produkter, kampanjer og levering på bestilling. I tillegg kan du abonnere på nyhetsbrevet for å få eksklusive fordeler.

Hvem er BYGGMAXs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Noen av Byggmax' hovedkonkurrenter i Norge er Byggmakker, Clas Ohlson, Comfort, Coop Byggmix og andre.

Er BYGGMAX for tiden åpen?
Open

Byggmax-butikkene åpner dørene til samme tider. Vanligvis er de åpne mandag til fredag fra kl. 07.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 09.00 til 16.00.

Hvor mange BYGGMAX-butikker finnes det over hele landet?
Open

Byggmax har et stort antall butikker over hele Norge. Gå til https://www.Byggmax.no/butikker for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan kjøpe BYGGMAX-produkter på nettet
Open

I Byggmax kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som har eksklusive fordeler som kampanjer, rabatter og gode tilbud. I tillegg tilbys levering på bestilling og mulighet for klikk og gratis henting i butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BYGGMAX
Open

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Byggmax er å opprette en konto i nettbutikken og benytte seg av alle de eksklusive fordelene. Ved å følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet kan du dessuten holde deg informert om de siste nyhetene

Rabatter som tilbys av BYGGMAX
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.