logo
ANNONSE

De siste COOP BYGGMIX-tilbudene

COOP BYGGMIX kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Coop Byggmix er en lokal butikkjede fra Norge, med hovedkontor i Oslo, som tilhører konsernet Coop Norge, og som har spesialisert seg på markedsføring av et bredt spekter av byggevarer til privatpersoner og bedrifter. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom ca. 50 butikker.

Ofte stilte spørsmål om COOP BYGGMIX

Når ble COOP BYGGMIX opprettet?
close

Coop Byggmiks historie går tilbake til starten av Coop Norge SA i 1850 i Norge. I løpet av årene vokste selskapet til å omfatte salgsavdelinger, og en av dem var Coop Byggmix, som frem til i dag har vært dedikert til å markedsføre et stort utvalg av byggevarer, inkludert egne og andre kjente merkevarer.

I dag utvikler Coop Byggmix sin kommersielle virksomhet gjennom ca. 50 butikker over hele Norge. Bare for å nevne noen av stedene: Vigrestad, Sola, Vikeså, Randaberg, Moi, Finnøy, Sandeid, Ølen, Jondal og Øystese.

Hvilke merker finner jeg hos COOP BYGGMIX?
close

Coop Byggmix markedsfører egne og andres varemerker som Butinox, Jotun, Stanley, DeWalt, Kellen, Black+Decker, Ryobi, Infra, Mitsubishi, Weber, FCC BBQ, Gardena, AVA og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos COOP BYGGMIX
close

I Coop Byggmix kan du spare penger ved å benytte deg av alle de rimelige prisene på alle produktene, tilbudene og kampanjene som annonseres i de ukentlige katalogene. I tillegg tilbyr de gode tilbud og foreslår at du blir medlem og abonnerer på nyhetsbrevet for å få eksklusive fordeler.

Hvem er COOP BYGGMIXs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Coop Byggmiks hovedkonkurrenter i Norge er Byggmakker, Byggmax, Clas Ohlson, Comfort m.fl.

Er COOP BYGGMIX for tiden åpen?
close

Butikkene til Coop Byggmix åpner dørene til ulike tider. Vanligvis har de åpent mandag til fredag fra kl. 08.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 09.00 til 16.00.

Hvor mange COOP BYGGMIX-butikker finnes det over hele landet?
close

Coop Byggmix har ca. 50 butikker over hele Norge. For å finne den nærmeste, gå inn på https://coop.no/kart.

Hvordan kjøpe COOP BYGGMIX-produkter på nettet
close

I Coop Byggmix kan du kjøpe fra nettsiden som viderekobler deg til nettbutikken der du kan oppdage alle de eksklusive fordelene, de gode tilbudene, kampanjene og få de beste konkurransedyktige prisene.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COOP BYGGMIX
close

Den beste måten å spare penger i Coop Byggmix er å opprette en konto og dra nytte av alle de store tilbudene. Ved å være medlem av merkevaren og abonnere på nyhetsbrevet kan du også bli informert om de siste nyhetene og kampanjene.

Rabatter som tilbys av COOP BYGGMIX
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.