logo
ANNONSE

De siste BILTEMA-tilbudene

BILTEMA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Biltema er en butikkjede med opprinnelse i Sverige som har spesialisert seg på å markedsføre et stort utvalg av produkter til hus og hage, og har spesialisert seg på bildeler og tilbehør. Kjeden driver kommersiell virksomhet gjennom en nettbutikk og 167 fysiske butikker over hele Norden.

Ofte stilte spørsmål om BILTEMA

Når ble BILTEMA opprettet?
close

Biltema ble grunnlagt i 1963 i Sverige av Sten-Åke Lindholm da han leide et rom i et hus i Linköping for å markedsføre bildeler og tilbehør. Med tiden har selskapet vokst seg stort og blitt en av Nordens største bilforhandlere.

I dag tilbyr Biltema et bredt spekter av produkter, fra verktøy til fritidsutstyr, og utvikler sin kommersielle virksomhet gjennom sin butikkjede, som totalt teller 167 butikker, hvorav mer enn 50 ligger i Norge, der de også driver nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos BILTEMA?
close

Biltema markedsfører sitt eget varemerke som garanterer det beste utvalget av kvalitetsprodukter til rimelige priser. Biltema har også et annet varemerke, Yosemite, som spesialiserer seg på produksjon av sykler og utstyr tilpasset det nordiske klimaet.

Hvordan du kan spare penger hos BILTEMA
close

Hos Biltema kan du spare penger ved å benytte deg av alle de konkurransedyktige prisene, rabattene og tilbudene. Dessuten anbefaler de deg å abonnere på nyhetsbrevet for å få eksklusive fordeler, og tilbyr et eget kredittkort med ulike betalingsmåter uten renter.

Hvem er BILTEMAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Biltemas største konkurrenter i Norge er Bauhaus, Birk Sport, Bilxtra og andre.

Er BILTEMA for tiden åpen?
close

Biltemas butikker åpner dørene på samme tid. Vanligvis holder de åpent fra mandag til fredag fra kl. 07.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 09.00 til 19.00.

Hvor mange BILTEMA-butikker finnes det over hele landet?
close

Biltema har 167 varehus over hele Norden. Over 50 av dem ligger imidlertid i Norge. Gå til https://www.**Biltema**.no/varehus/ for å finne den nærmeste av dem.

Hvordan kjøpe BILTEMA-produkter på nettet
close

Hos Biltema kan du handle direkte fra nettbutikken, som tilbyr eksklusive fordeler som gode tilbud og rabatter, samt gratis "click and collect" og gode tilbud til de som abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BILTEMA
close

Den beste måten å spare penger på i Biltema er å opprette en konto på nettstedet og benytte seg av alle kampanjer og gode tilbud. I tillegg kan du følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet for å bli informert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av BILTEMA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.