logo
ANNONSE

De siste CLAS OHLSON-tilbudene

CLAS OHLSON kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Clas Ohlson er et av Nordens sterkeste detaljhandelsselskaper, med opprinnelse i Sverige, som har spesialisert seg på å markedsføre et stort utvalg av produkter, fra byggevarer til friluftsartikler. Selskapet har ca. 224 butikker i Sverige, Finland og Norge.

Ofte stilte spørsmål om CLAS OHLSON

Når ble CLAS OHLSON opprettet?
close

Clas Ohlson ble grunnlagt i 1918 av Clas Ohlson i Insjön i Sverige, der selskapet har sitt hovedkontor frem til i dag. Det begynte som et sykkelverksted og ble raskt et av de største postordrefirmaene i Sverige. Siden 1991 har selskapet imidlertid ekspandert i Norden.

I dag er Clas Ohlson et av de største detaljhandelsselskapene i Sverige med kommersiell virksomhet i de tre nordiske markedene Sverige, Norge og Finland gjennom mer enn 200 fysiske butikker og en nettbutikk som tilbyr det beste utvalget av produkter for hjem og fritid.

Hvilke merker finner jeg hos CLAS OHLSON?
close

Clas Ohlson markedsfører en lang rekke varemerker. Blant dem finner du blant annet Electrolux, Foodsaver, Kenwood, Krups, Moccamaster, OBH Nordica, Philips, SodaStream, Whirlpool, Wilfa, Bosch, Braun, Coline og Crock-Pot.

Hvordan du kan spare penger hos CLAS OHLSON
close

Hos Clas Ohlson kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode tilbudene, rimelige priser og rabatter. I tillegg tilbyr de gratis levering fra et visst kjøpsbeløp og eksklusive fordeler for deg som er medlem av klubben og abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvem er CLAS OHLSONs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Clas Ohlsons største konkurrenter i Norge er Byggmakker, Byggmax, Comfort, Coop Byggmix og andre.

Er CLAS OHLSON for tiden åpen?
close

Butikkene til Clas Ohlson åpner dørene til samme tider. Vanligvis er det mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00.

Hvor mange CLAS OHLSON-butikker finnes det over hele landet?
close

Clas Ohlson har over 200 butikker i Norden, hvorav ca. 64 ligger i Norge. For å finne den nærmeste av dem, besøk https://www.clasohlson.com/no/store-finder

Hvordan kjøpe CLAS OHLSON-produkter på nettet
close

I Clas Ohlson kan du handle i nettbutikken som tilbyr eksklusive fordeler som rabatter og gode tilbud. I tillegg er det gratis levering og mulighet til å klikke på det du vil og hente i butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos CLAS OHLSON
close

Den beste måten å spare penger hos Clas Ohlson er å opprette en konto på nettsiden. Du kan også følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet for å bli informert om de siste nyhetene og kampanjene.

Rabatter som tilbys av CLAS OHLSON
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.