logo
ANNONSE

De siste BYGGMAKKER-tilbudene

BYGGMAKKER kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Byggmakker er en norsk butikkjede som tilhører Keskos finske konsern. Kjeden har spesialisert seg på markedsføring av et stort utvalg av bygge- og interiørmaterialer. I tillegg har kjeden en nettbutikk og 89 fysiske butikker fra Stavanger i sør/vest til Kirkenes i nord.

Ofte stilte spørsmål om BYGGMAKKER

Når ble BYGGMAKKER opprettet?
close

Byggmakker ble grunnlagt i 1963 i Norge som Norgros AS, og var fra starten av dedikert til markedsføring av byggevarer. I løpet av årene har selskapet vokst og etablert seg som en ledende aktør på det norske markedet gjennom en kjede på 89 butikker fra Stavanger i sør/vest til Kirkenes i nord.

Virksomheten er i dag en del av det finske Kesko-konsernet, Nordens ledende byggevarekonsern. Byggmakker ble kjøpt opp av konsernet i 2005, noe som styrket posisjonen i det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos BYGGMAKKER?
close

Byggmakker markedsfører en lang rekke varemerker. Blant dem er Arnøy Engros, Borå tapet, Gelia, Nordlux, Opal, Festival, Engblad & Co, Storey's, Osram, Habo, Philips med flere.

Hvordan du kan spare penger hos BYGGMAKKER
close

I Byggmakker kan du spare penger ved å benytte deg av alle kampanjer, tilbud og eksklusive medlemsfordeler. I tillegg tilbyr Byggmakker levering av bestillinger og fantastiske fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvem er BYGGMAKKERs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Byggmakkers hovedkonkurrenter i Norge er Byggmax, Clas Ohlson, Comfort, Coop Byggmix og andre.

Er BYGGMAKKER for tiden åpen?
close

Byggmakkers butikker åpner dørene til ulike tider. Vanligvis har de åpent fra mandag til fredag fra kl. 06.30 til 20.00 og på lørdager fra kl. 09.00 til 18.00. Det er imidlertid noen som holder stengt på lørdager.

Hvor mange BYGGMAKKER-butikker finnes det over hele landet?
close

Byggmakker har 89 butikker rundt om i Norge. Du finner den nærmeste på https://www.**Byggmakker**.no/varehus

Hvordan kjøpe BYGGMAKKER-produkter på nettet
close

Hos Byggmakker kan du kjøpe direkte fra nettbutikken som tilbyr gode tilbud, kampanjer og eksklusive fordeler. De leverer også varene i løpet av noen få dager og anbefaler at du abonnerer på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene og gode fordeler.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BYGGMAKKER
close

Den beste måten å spare penger på hos Byggmakker er å opprette en konto på nettstedet og få alle de eksklusive fordelene. Ved å følge med på sosiale medier og abonnere på nyhetsbrevet kan du også bli informert om alle de siste nyhetene og kampanjene.

Rabatter som tilbys av BYGGMAKKER
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.