ANNONSE

De siste DEWALT-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra DEWALT

DEWALT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Dewalt tilbyr arbeidsverktøy og tilbehør. Dewalt kjennetegnes av produkter med høy ytelse, innovasjon, soliditet og sikkerhet.

Ofte stilte spørsmål om DEWALT

Når ble DEWALT opprettet?
Open

I 1924 ble Dewalt Products Company grunnlagt med produksjonsanlegg og kontorer i Leola, Pennsylvania. I 1929 flyttet Dewalt til et nytt, moderne produksjonsanlegg og kontorbygg i Lancaster, Pennsylvania. Selskapet produserer og markedsfører i dag mer enn 200 ulike typer elektromekanisk håndverktøy og 800 typer tilbehør.

Hvilke merker finner jeg hos DEWALT?
Open

Dewalt er verdens ledende produsent av elektroverktøy og utstyr som er utviklet spesielt for entreprenører og håndverkere. Dewalt selger sine produkter under varemerket med samme navn.

Hvordan du kan spare penger hos DEWALT
Open

Du kan registrere deg hos Dewalt for å motta eksklusive kampanjer, nyheter og den nyeste produktinformasjonen via e-post.

Hvem er DEWALTs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Dewalt konkurrerer i Norge med blant annet Liebherr, Milwaukee, Makita, Bosch, Honda, Husqvarna og Stanley.

Er DEWALT for tiden åpen?
Open

Hver forhandler som selger Dewalt har sine egne arbeidstider. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du finne adresse og telefonnummer til hver enkelt forhandler på Dewalts hjemmeside.

Hvor mange DEWALT-butikker finnes det over hele landet?
Open

Dewalt har mange forhandlere av sitt merke i Norge. Hvis du klikker på knappen "Finn en forhandler", kan du se hvilke butikker som ligger nærmest der du bor.

Hvordan kjøpe DEWALT-produkter på nettet
Open

Dewalt har foreløpig ingen nettbutikk. Men hvis du går inn på nettstedet https://www.Dewalt.no/ kan du se hvilke produkter som tilbys og spesifikasjonene. Du kan også finne kataloger, teknisk dokumentasjon og garantiinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DEWALT
Open

Du kan bli en del av Dewalts fellesskap og få utvidede verktøygarantier, rask og enkel tilgang til nyheter og arrangementer samt oversikt over verktøyene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du følge selskapet på Instagram og YouTube.

Rabatter som tilbys av DEWALT
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.