logo
ANNONSE

De siste JULA-tilbudene

JULA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Jula er en svensk butikkjede som spesialiserer seg på gjør-det-selv-produkter og byggevarer. Kjeden har i dag mer enn 40 utsalgssteder på kontinentet.

Ofte stilte spørsmål om JULA

Når ble JULA opprettet?
close

Jula-butikken ble først etablert i Västergötland. Kort tid etter ble det første varehuset åpnet i Skara i Sverige. Siden den gang har Jula fortsatt å vokse i hele regionen. I dag har Jula gått fra å være en familiebedrift til å bli et internasjonalt konsern med flere selskaper og varehus i Sverige, Norge og Polen.

Hvilke merker finner jeg hos JULA?
close

Butikken selger og distribuerer et stort utvalg av internasjonale og lokale merker som Hard Head, Ryobi, Bosch, Meec Tools, DeWalt, Gardea, CAT og Stanley, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos JULA
close

Det er mange måter å spare penger på hos Jula. Jula sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Julas aktuelle ukentlige tilbud som er tilgjengelige på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også bla gjennom klareringsseksjonen for å finne de laveste prisene.

Hvem er JULAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Jula konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Jula konkurrerer med er Clas Ohlson, A&B Hardware, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Montér.

Er JULA for tiden åpen?
close

Noen av Julas filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 07.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 09.00 til 18.00, med unntak av søndager da de fleste er stengt.

Hvor mange JULA-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden ca. 40 utsalgssteder og forhandlere i Oslo, Trondheim, Bergen, Sandnes, Larvik, Lyngdal, Stord og andre regioner i landet.

Hvordan kjøpe JULA-produkter på nettet
close

Gå inn på Julas nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg må du ikke glemme at Jula også tilbyr gratis frakt til sine varehus.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JULA
close

Jula-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Meld deg inn i Julas kundeklubb og få tilgang til tilbud til gunstige priser. Som medlem kan du også få varen din når du trenger den og betale senere.

Rabatter som tilbys av JULA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.