logo
ANNONSE

De siste MEKK-tilbudene

MEKK kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Mekk er en norsk byggevareforhandler. Den består i dag av mer enn 15 filialer fordelt over hele regionen.

Ofte stilte spørsmål om MEKK

Når ble MEKK opprettet?
close

Mekk ble etablert i Norge for mer enn 15 år siden, i 2001. I dag har Mekk vokst og ekspandert til en kjede med mer enn 15 filialer strategisk spredt over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos MEKK?
close

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merkevarer, blant annet Ryobi, Einhell, Wilfa, SkeeterVac, AEG og Biohart. De markedsfører også sine egne merkevarer.

Hvordan du kan spare penger hos MEKK
close

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Mekk. Mekk sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Mekks nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er MEKKs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Mekk konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Mekk konkurrerer med er Clas Ohlson, A & B Jernvarehandel, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Montér.

Er MEKK for tiden åpen?
close

Noen av Mekks filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 9-18 og lørdager fra kl. 10-18. De fleste butikkene er stengt på søndager.

Hvor mange MEKK-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden ca. 19 utsalgssteder i Agder, Nordland, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestlandet og Viken.

Hvordan kjøpe MEKK-produkter på nettet
close

Gå inn på Mekks hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også rask levering og frakt på nettbestillinger.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MEKK
close

Mekk-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Mekks e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Mekks siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av MEKK
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.