logo
ANNONSE

De siste BADEMILJØ-tilbudene

BADEMILJØ kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bademiljø er en norsk kjede av rørleggerbutikker. Selskapet har hovedkontor i Oslo og drives som et samvirkeforetak med et nettverk av mer enn 120 selvstendige butikker over hele Norge og en nettbasert markedsplass. De spesialiserer seg på baderomsdesign, produkter og installasjoner.

Ofte stilte spørsmål om BADEMILJØ

Når ble BADEMILJØ opprettet?
close

Bademiljø ble etablert i 1986 og har siden blitt en av de ledende leverandørene av baderomsløsninger i Norge. Selskapet drives som et samvirkeforetak med en rekke selvstendige forhandlere og rørleggere som medlemmer. I dag består Bademiljø av over 120 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos BADEMILJØ?
close

Bademiljø samarbeider med anerkjente leverandører for å sikre et bredt utvalg av alternativer for sine kunder. De tilbyr kvalitetsmerker som Aleppo, Alterna, AQA, Axor, Beslagsboden, Dansani, Durance, Duschy, Elvv, Esbada, Evolve, FM Mattsson, Fossbad, Funksjonsutstyr, Geberit, INR, Laufen, Linn Bad, Macro, Oras, Scarabeo, Sealskin, Smedbo og Tapwell.

Hvordan du kan spare penger hos BADEMILJØ
close

Du kan spare penger hos Bademiljø ved å benytte deg av deres sesongtilbud og spesielle datoer, som Cyber Monday og Black Friday. Besøk deres hjemmeside for å holde deg oppdatert om deres siste nyheter og tilbud.

Hvem er BADEMILJØs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Bademiljø konkurrerer med andre selskaper som opererer i baderomsdesign- og installasjonsbransjen, som VVS Eksperten, Baderingen, Varmefag og Byggmakker.

Er BADEMILJØ for tiden åpen?
close

Bademiljø-butikkene er selvstendig eide. Åpningsdagene og åpningstidene er forskjellige fra sted til sted. For å få mer informasjon om hver enkelt butikk, besøk https://www.**Bademiljø**.no/finn-rorlegger-og-butikk/.

Hvor mange BADEMILJØ-butikker finnes det over hele landet?
close

Bademiljø består av et nettverk av 120 selvstendige butikker over hele Norge, så du vil alltid finne et sted i nærheten. Besøk https://www.**Bademiljø**.no/finn-rorlegger-og-butikk/ for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe BADEMILJØ-produkter på nettet
close

Det er raskt og enkelt å handle på nett hos Bademiljø. Gå inn på nettsidene deres og få detaljert produktinformasjon, finn de nyeste tilbudene og benytt deg av leveringstjenester. Du kan også spore leveransen når du har lagt inn bestillingen.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BADEMILJØ
close

Bademiljø tilbyr eksklusive fordeler for sine kunder, som rettferdige priser og 10 års garanti. Du kan også få eksklusive fordeler ved å følge dem på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene og tilbudene.

Rabatter som tilbys av BADEMILJØ
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.