ANNONSE

De siste VITUSAPOTEK-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra VITUSAPOTEK

VITUSAPOTEK kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Vitusapotek er en kjede med 300 apotek i Norge som eies og drives av Norsk Medisinaldepot, et datterselskap av McKesson Europe. Apotekkjeden er basert i Oslo og er den nest største i Norge etter Apotek1.

Ofte stilte spørsmål om VITUSAPOTEK

Når ble VITUSAPOTEK opprettet?
Open

Vitusapotek ble etablert i 2001 etter dereguleringen av apotekmarkedet i Norge. Søsterselskapet Ditt Apotek er en franchisekjede for frittstående apotek.

Fram til 2007 var kjeden et eget selskap, men er nå fusjonert inn i morselskapet sammen med grossisten NMD Grossisthandel. NMD er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag et distribusjonssenter i Oslo og en filial i Harstad.

Hvilke merker finner jeg hos VITUSAPOTEK?
Open

A-Derma, Paranix, Cosmica, Vichy, La Roche Posay, Avene, Eucerin, Demalogica, Cetaphil, OGX og Ren er noen av kvalitetsmerkene du finner på Vitusapotek.

Hvordan du kan spare penger hos VITUSAPOTEK
Open

Det er mange måter å spare penger på hos Vitusapotek. Du kan for eksempel besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Vitusapotek-katalogene for å nyte de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er VITUSAPOTEKs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Alternativer og mulige konkurrenter til Vitusapotek kan være Vianex, Life, Unilab og Rainfarn Gesundheit.

Er VITUSAPOTEK for tiden åpen?
Open

Vitusapotek åpner dørene fra mandag til fredag fra 8:30 til 18:00. På lørdager er det åpent fra kl. 10.00 til 15.00.

Hvor mange VITUSAPOTEK-butikker finnes det over hele landet?
Open

Vitusapotek har 300 butikker.

Hvordan kjøpe VITUSAPOTEK-produkter på nettet
Open

Vitusapoteks hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos VITUSAPOTEK
Open

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Vitusapotek, bør du abonnere på nettsiden. Da får du gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt. Du kan også følge Vitusapoteck på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av VITUSAPOTEK
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.