logo
ANNONSE

ORIFLAME kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra ORIFLAME

Oriflame er et svensk skjønnhetsmerke med hovedkontor i Stockholm og Schaffhausen i Sveits. Selskapet har virksomhet i mer enn 60 land, inkludert Norge. De selger skjønnhets- og kroppspleieprodukter på nett og gjennom et nettverk av uavhengige forhandlere.

Ofte stilte spørsmål om ORIFLAME

Hvordan du kan spare penger hos ORIFLAME

Det er mange måter å spare penger på hos Oriflame. Du kan besøke nettstedet deres og finne fantastiske tilbud i tilbudsseksjonen, abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de siste nyhetene og tilbudene, og bli med i belønningsprogrammet deres for å få mange eksklusive fordeler.

Rabatter som tilbys av ORIFLAME

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble ORIFLAME opprettet?

Oriflame ble grunnlagt i 1967 av brødrene Jonas af Jochnick og Robert af Jochnick sammen med vennen Bengt Hellsten. Det startet som et direktesalgsselskap og utvidet raskt virksomheten internasjonalt. I dag er Oriflame et globalt selskap. Det opererer i over 60 land og har et stort nettverk av uavhengige konsulenter som markedsfører og selger produktene.

Er ORIFLAME for tiden åpen?

Du kan når som helst handle på nettet via Oriflames nettsted og få bestillingen levert hjem eller på arbeidsplassen. Kundeservice via telefon er tilgjengelig tirsdager fra kl. 10.00 til 15.00 og torsdager fra kl. 10.00 til 12.00. Chatten er åpen fra mandag til torsdag mellom 08:00 og 15:30.

Hvordan kjøpe ORIFLAME-produkter på nettet

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Oriflame. Du kan besøke nettstedet deres for å finne deres e-kataloger og nyte fantastiske tilbud. Selskapet tilbyr gratis frakt for VIP-medlemmer og enkel retur.

Hvilke merker finner jeg hos ORIFLAME?

Oriflame utvikler og produserer sine egne produkter. De har fabrikker i Sverige, Polen, Kina, Russland og India. De mest populære merkene er Novage+, Waunt, Tender Care, Optimals, Love Nature, Giordani Gold og North for Men.

Hvem er ORIFLAMEs viktigste konkurrenter over hele landet?

Oriflames største konkurrenter er Avon, Mary Kay, L'Oréal, Estée Lauder og Amway.

Hvor mange ORIFLAME-butikker finnes det over hele landet?

Oriflame har ingen fysiske butikker. Selskapet selger sine produkter på nettet eller gjennom sitt nettverk av distributører. Besøk https://no.**Oriflame**.com/ for å begynne å handle.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ORIFLAME

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Oriflame er å bli med i deres Beauty Rewards-program. Du kan også laste ned Oriflame-appen for å få eksklusive fordeler og følge dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.